Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Iskreno – zakaj bi kdo volil SDS?

Iskreno – zakaj bi kdo volil SDS?

Iskreno me zanima, ce zna kdo argumentirat zakaj bi volil SDS?

Od vseh lazi, manipulacij, sovinisticnih in rasisticnih izpadov do omejevanja nasih pravic in se in se bi se naslo.

Iskreno ne vem zakaj bi sploh kdo volil SDS? In cca. 20% Slovenije ga bi se vedno volilo? Nam res ni pomoci?

. https://youtu.be/OWRzQn2n9UM

In zakaj bi volil kogarkoli ki je sedel v parlamentu, še posebej zadnji dve leti? Vključno z opozicijo.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40a, 13.04.2022 ob 15:21

In zakaj bi volil kogarkoli ki je sedel v parlamentu, še posebej zadnji dve leti? Vključno z opozicijo.

torej bos volil (se) naprej SDS?

Tudi dobro rečeno. Morali bi voliti čisto nove obraze, kar pa je zelo težko.

Nahajate se na največjem političnem forumu.

Seveda, odlično nam gre  kljub krizi, bi kdo normalen reskiral z neko drugo oblastjo, ali kot pravi preovor ne menjaj konja kateri zmaguje.

Vidim dva odgovora:

1. zato, da kaj pridobiš (saj poznamo primere….),

2. zato, da nagajaš drugim.

Zakaj bi sds?, 13.04.2022 ob 15:15

Iskreno me zanima, ce zna kdo argumentirat zakaj bi volil SDS?

Od vseh lazi, manipulacij, sovinisticnih in rasisticnih izpadov do omejevanja nasih pravic in se in se bi se naslo.

Iskreno ne vem zakaj bi sploh kdo volil SDS? In cca. 20% Slovenije ga bi se vedno volilo? Nam res ni pomoci?

20% bi bila pa res katastrofa za Slovenijo…

hmmmmmmm, dobil bo 30%, se boste protestno izselili ?

Zato, ker eni so bili veseli, kose je vse zapiralo (občine …). Kmetje pač. Pa ker so nostalgični zaradi 1991. Pa ker so jih tako učili v šoli. Volit fašiste, naciste … Pa še kak razlog. Eni rečejo, da jim je JJ v teh 2 letih na primer veliko dal.

Ah, neumnost ne pozna meja.

Jaz bom volil SDS.

Zakaj bi sds?, 13.04.2022 ob 15:24

torej bos volil (se) naprej SDS?

ker sds ni bil še nikoli v parlamentu?

Iskreno, zakaj bi nekdo volil neko aktualno stranko, oziroma nekoga od 90 sedanjih poslancev? Vsi skupaj niso vredni pol pizde mrzle vode.

Jaz poznam samo take, ki imajo od SDS osebno korist – to so najbolj zvesti volivci.

Poglejte samo te nebuloze o zelenem preboju, ki nam servisirajo vse stranke, ker je to enostavno trend.A  so res tako prizadeti, ali pa moralno sprevrženi, da nas prepričujejo v nekaj , kar je popolnoma neizvedljivo.neracionalno,  in pogubno za široke ljudske mase.Prihajajo časi, ko pri hiši, ne bo več petih avtov, štirje televizorji, pet prenosnikov, osem telefonov…….  Pametnemu dovolj!

Tistih 20 ali 30%, ki jih omenjaš, se pa verjetno sprašuje, zakaj bi kdo volil Levico? Ali pa LMŠ?

Zato, ker je gospod Janez Janša pravi Slovenec, simpatičen, prijazen, lep, sposoben, zanesljiv, načelen, resnicoljuben.

Jaz bom volil SDS zato, ker preprosto nihce od ostalih ni niti približno tako smeselna in dobra izbira (za gospodarstvo).  Če pa bi sedel v kakšni javni službici, bi bil pa najbrž tudi jaz pristaš zlatega brezdelneža in raznih 8.marcev…

Jaz vem, da tisti, ki je zavestno kršil zakone, kadroval samo po principu “je naš”, ni in ne bo nikoli dobil mojega glasu.

Kokoši ???????, 13.04.2022 ob 15:43

Jaz bom volil SDS.

Vemo, si že milijonkrat povedal. Z zgrešenimi  argumenti.

S(d)S volijo samo psihični bolniki.

Pregledal sem priimke kandidatov vseh kandidatov. Mnogo jih je jugo porekla.

Pri SDS nimam kaj zgrešiti.

Ja, šiptarske face pa kosovskega doktorata res ne moreš pri SDS zgrešit. No, ti morda lahko.

Božo piše vice z desnico in voli Levico

Dragi forumski Koki. Jaz te ne bom nehal nadlegovati, da bi si ti premislil in volil za nas. Mi te lepo prosimo, se ti prilizujemo, napisal bom danes tvojo varianto vica, v kateri boš glavni, po volitvah me lahko pokličeš pokličeš po telefonu osebno, da se ti zahvalim za tvoj glas. Pa kaj  od tega ti nudijo Pičkuletić, Vesel oče in Japajade? Niti viharc ne gre tako daleč, ker on itak šeška kao samo punce. On ne bi BI niti pod razno, mi smo pa odprti za razne variatne, vključno s trojčki.

Niti Popajeva koalicija te za tvoj glas ne prosi tako eksplicitno kot mi, ki Glupi Božo, ki solira. Andrassy pa njegov pro-Frančiškov LMŠ, on je pa itak en avtist, ki se ne zmeni za nikogar. Koki, pa daj ti voli za nas, molimo te. A se lahko vsaj pogajamo? Kaj bi ti na primer rad, da mi naredimo in da ti potem nas voliš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close