Iskreno – zakaj bi kdo volil SDS?
Zakaj bi sds?, 13.04.2022 ob 15:15
Iskreno me zanima, ce zna kdo argumentirat zakaj bi volil SDS?
Od vseh lazi, manipulacij, sovinisticnih in rasisticnih izpadov do omejevanja nasih pravic in se in se bi se naslo.
Iskreno ne vem zakaj bi sploh kdo volil SDS? In cca. 20% Slovenije ga bi se vedno volilo? Nam res ni pomoci?
-
20% bi bila pa res katastrofa za Slovenijo…
Poglejte samo te nebuloze o zelenem preboju, ki nam servisirajo vse stranke, ker je to enostavno trend.A so res tako prizadeti, ali pa moralno sprevrženi, da nas prepričujejo v nekaj , kar je popolnoma neizvedljivo.neracionalno, in pogubno za široke ljudske mase.Prihajajo časi, ko pri hiši, ne bo več petih avtov, štirje televizorji, pet prenosnikov, osem telefonov……. Pametnemu dovolj!
Božo piše vice z desnico in voli Levico
Dragi forumski Koki. Jaz te ne bom nehal nadlegovati, da bi si ti premislil in volil za nas. Mi te lepo prosimo, se ti prilizujemo, napisal bom danes tvojo varianto vica, v kateri boš glavni, po volitvah me lahko pokličeš pokličeš po telefonu osebno, da se ti zahvalim za tvoj glas. Pa kaj od tega ti nudijo Pičkuletić, Vesel oče in Japajade? Niti viharc ne gre tako daleč, ker on itak šeška kao samo punce. On ne bi BI niti pod razno, mi smo pa odprti za razne variatne, vključno s trojčki.
Niti Popajeva koalicija te za tvoj glas ne prosi tako eksplicitno kot mi, ki Glupi Božo, ki solira. Andrassy pa njegov pro-Frančiškov LMŠ, on je pa itak en avtist, ki se ne zmeni za nikogar. Koki, pa daj ti voli za nas, molimo te. A se lahko vsaj pogajamo? Kaj bi ti na primer rad, da mi naredimo in da ti potem nas voliš?
Forum je zaprt za komentiranje.