Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek iskreno prijateljstvo

iskreno prijateljstvo

Avtorica, pisal sem ti pa ne odgovoriš.

Tukaj tudi ena osamljena punca, ki se ji lahko piše 😉

A ženske tudi pridemo v poštev, ali samo moški?

Preverjeno mi nisi pisal!

Lp

Tudi punce pridete v poštev 🙂

Lp

Ne, pizda, kilogrami te ne definirirajo, sama se dol tlačiš, ker sicer bi morala ljudem pokazat resnico – takšna, kot si. In bogve, kaj vse bi ljudje potem videli v tebi, če bi bila recimo manekenske postave. Verjetno kako puhlost, delanje drame …

Če so zate vprašanja tipa, kaj me veseli, v čem uživam, česa si želim, globoko preosebne, ker te razgalijo, potem pač sedi še naprej v tistem kotu in se skrivaj pred svetom.

it, ravno od tebe ne bi pričakovala stereotipnega razmišljanja. Ženska je lahko drugemu privlačna tudi, če ima 150 kil. Ne zamenjevat neurejenosti (v razvlečenih trenirkah in XXL jopicah) s preveliko težo. Lahko si jebozovna s 110 kilami, če jih seveda znaš nosit. No, če sem iskrena, še nobena suha prekla pri 50-ih ni bila jebozovna. VSE je stvar perspektive. In če bi vsi bili obremenjeni s tistim palčkom iz Sadnega videa, potem tisti tip ne bi imel uspeha pri ženskah. Pa verjetno uspe iskreno nasmejat kako dekle in jo spravit v posteljo.

Give me a break. Debelost pa mozolji pa slaba služba itd. so vam samo izgovor, da nečesa ne naredite. Da se utrjujete v svoji komfort coni in zvaljujete (ne)uspeh za lastno srečo na druge, na neugodne okoliščine, na krivične ljudi, ki v vas vidijo … to, kar sami vidite v sebi. Ring a bell?

Eh avtorica, ne sekiraj se. Po svetu hodi veliko tipov, ki bi poseksali karkoli, pa niti tega karkoli ne dobijo. Svetujem ti, da se prijaviš na kakšen portal za stike in zagotovo se bo tudi zate našel kandidat.

Pa niti ni treba iti na portal, idi zvečer ven, videl sem že, kako so tipi dvorili tudi res grdim in precej debelim ženskam.

Jokam se od smeha ;D

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Aja, pardon, ne iščeš seksa, ampak samo družbo…

Hm…Če nisi zabavna za družbo in zanimiva oseba, bo težko, moški ponavadi ne iščejo ženskih prijateljic okoli.

Jokam se od smeha ;D[/quote]

Res je to. Ni treba jokat.

Dobre ženske so v resnici dostopne le moškim, ki imajo kaj ponuditi, ali so dovolj gobčni/samozavestni/zabavni.

Sej vem, po forumih vsi trdijo, da jih zanimajo samo dobri komadi. resnica je močno drugačna.

Ti tipi niso iskali prijateljstva.[/quote]
Jaz pa kar verjamem avtorici, da obstajajo takšni ljudje. Seveda je na njej prav tako del odgovornosti, da je srečevala takšne ljudi in dobivala takšne odzive.
Če bi bila zadovoljna s svojimi kilami, bi bile izkušnje vsaj malo bolj pozitivne.

Kako si lahko še ti vedno samski? Aja, saj res, tako ti odgovarja… Ampak zakaj je toliko mučiš in trpinčiš? :)))

“Dobra ženska”, kaj je to? Za skoraj vsakega le nekoliko ali pa povsem drugačnega.
Saj zato imaš izrazite težave pri razumevanju drugačnih stališč in drugih ljudi, ko pa čisto vse izpeljuješ iz svojega gledišča.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kako si lahko še ti vedno samski? Aja, saj res, tako ti odgovarja… Ampak zakaj je toliko mučiš in trpinčiš? :)))

“Dobra ženska”, kaj je to? Za skoraj vsakega le nekoliko ali pa povsem drugačnega.
Saj zato imaš izrazite težave pri razumevanju drugačnih stališč in drugih ljudi, ko pa čisto vse izpeljuješ iz svojega gledišča.[/quote]
Ena je lahko dobra za porocit, druga za avanturo, tretja samo za seks, cetrta za…

Ampak vse imajo skupno eno. Ce ni vizuelno DOBRA, se tezko rece da je DOBRA. As simple as that. Res pa, da nimamo vsi enakega okusa, kaj nam je vsec. Ampak tudi tu veljajo neka okvirna pravila. Dejstvo pa je, da tista, ki je vecini dobra, ne bo sla s povprecnim Janezom…

Ti tipi niso iskali prijateljstva.[/quote]
Jaz pa kar verjamem avtorici, da obstajajo takšni ljudje. Seveda je na njej prav tako del odgovornosti, da je srečevala takšne ljudi in dobivala takšne odzive.
Če bi bila zadovoljna s svojimi kilami, bi bile izkušnje vsaj malo bolj pozitivne.[/quote]
Saj obstajajo, ampak niso iskali (le) prijateljstva, kot so morda sprva nakazali ali pa kot je ona “upala”. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj zato imaš izrazite težave pri razumevanju drugačnih stališč in drugih ljudi, ko pa čisto vse izpeljuješ iz svojega gledišča.[/quote]
Ena je lahko dobra za porocit, druga za avanturo, tretja samo za seks, cetrta za…

Ampak vse imajo skupno eno. Ce ni vizuelno DOBRA, se tezko rece da je DOBRA. As simple as that. Res pa, da nimamo vsi enakega okusa, kaj nam je vsec. Ampak tudi tu veljajo neka okvirna pravila. Dejstvo pa je, da tista, ki je vecini dobra, ne bo sla s povprecnim Janezom…[/quote]
Ampak Spdier je nekaj posebnega, kolikor sem slišal. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kako si lahko še ti vedno samski? /quote]

Ker hočem biti.

Ne razumeš, vem…Nikoli ne boš. Ne napenjaj možgančkov, revček.

Ker hočem biti…Ne razumeš, vem…ne napenjaj možgančkov, revček…

Sej ne da sem to že 1000-krat razlagal, ampak…

Zakaj bi šel v vezo, če pa tudi tako dobim od žensk vse, kar hočem?

Če bi bil srečen, ne bi tukaj gor cvilil.

Goldfish, ti, Robi, matjažko, Marko in On_ se tukaj hvalisate, kako ste srečni in popolni in lastne predstave o sebi potem proicirate name..

Zakaj bi šel v vezo, če pa tudi tako dobim od žensk vse, kar hočem?[/quote]
Ne vem. Jaz ne pravim, da moraš kamorkoli it. Ti že veš, koliko dobiš in ali je to dovolj.

Nikoli nisem trdila, da sem popolna. Sreča je pa relativna. Evo, zdajle sem srečna:)). Glede projeciranja pa veš, kaj si mislim.

…………od mene pa dobiš “dudo” (beri hrano) in oprane gate:)

Zelo vesel bi bil takšnega prijateljstva.Pa debeluške ste meni bolj simpatične.

Zakaj bi šel v vezo, če pa tudi tako dobim od žensk vse, kar hočem?[/quote]

Saj pa ne veš kaj bo dobil v vezi, če nikoli nisi!! Ne nakadaj. Prej bi rekla, da se ne upaš čustveno vezati, ker bi bil lahko potem razoračaran in bi tvoj ego trpel.

Iščem tako prijateljico da me nebi upravljela ter sakirala .
Vendar poštovana prijateljica če me dobiš ti bom zelo pomagal ter imela boš veliko zadovoljstva z menoj
ter lahko bova skupaj uživala .
Vendar če boš želela postati vame zaljubljena bom fulj nezen do tebe .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close