iskreno prijateljstvo
Ne, ne. Najprej se zmeniš za prijateljstvo in potem greš na pijačo. Saj vidiš. 🙂
Sem kar vedela, da ne bo šlo brez pametovanja nekaterih.
Če kdo želi, mi lahko piše na antarktika75@gmail.com
Lp
Men se tudi zdi povsem nepomembno pisat, da si debeluška… mislim wtf, je to nekaj, kar te definira? Kile? Babe s preveč kilogrami tudi tečejo (če so dovolj trmaste), se smejejo na vsa usta … ti pa ždiš v kotu, ker maš preveč kil in se raje smiliš sama sebi? Daj no, poberi svojo samozavest, ki ti je padla kdo ve kdaj, in se zazri v življenje!
Mlajši fantje tega foruma ti bodo povedali, da je marsikaj v nastopu oz. pristopu k neki stvari. In kako iz osamljene debeluške rata samozavestna ženska? Tako, da se neha smilit sami sebi, se sprejme in neha iskat potrdila od drugih. Si taka kot si. Raje kaj več napiši o sebi, zakaj si osamljena, česa si želiš, česa se veseliš, kaj bi rada, pa ne moreš, v čem uživaš itd. Da te ljudje spoznajo.
Pogovarjaj se z ljudmi, ne se zapirat med 4 stene.
ja, kilogrami me definirajo, pa če hočem to ali ne. skoraj vsi me dojemajo le skozi kilograme, takšna je realnost. a misliš, da bi pisala tule, če bi lahko že sama postorila vse to, kar ti naštevaš Krivokljun? prekleto, da ne bi!
in ja, komaj čakam, da tule javno objavljam osebne stvari v smislu zakaj, kako, s kom, kaj, koliko… itd
Eh, kaj se zdaj zmrduješ. Smo to temo žvečili in žvečili, ves čas se je pojavljalo… Če hoče ženska biti privlačna za moškega, ne sme imeti (veliko) preveč kg. Konec debate.
In avtorico čist razumem, da je to izpostavila. Mora na nek način. Da tiste, ki imajo predsodek pred preveč kg na ženski, enostavno že v samem štartu odbije oz. “jim nalije čistega vina” (saj se tako reče, kajne). Tudi sebe tako na nek način zavaruje. Pred razočaranjem.
A številka 75 v mailu je tvoja letnica rojstva? Samo vprašam…
Eh, kaj se zdaj zmrduješ. Smo to temo žvečili in žvečili, ves čas se je pojavljalo… Če hoče ženska biti privlačna za moškega, ne sme imeti (veliko) preveč kg. Konec debate.
In avtorico čist razumem, da je to izpostavila. Mora na nek način. Da tiste, ki imajo predsodek pred preveč kg na ženski, enostavno že v samem štartu odbije oz. “jim nalije čistega vina” (saj se tako reče, kajne). Tudi sebe tako na nek način zavaruje. Pred razočaranjem.
A številka 75 v mailu je tvoja letnica rojstva? Samo vprašam…[/quote]
Lepo, da se se vedno najde kak realist, ki sicer cisto vljudno pove/prizna kako pac je. Namrec, forum je poln navideznih custvenih prijaznezev brez stika z realnim svetom.
Obstaja en kup raziskav, ki so kristalno jasno pokazale, da vizuelno manj privlacni ljudje tezje najdejo ne le partnerja, sex, celo sluzbo, ampak tudi prijatelje, mimoidoci jih ignorirajo, itd.
In, hoteli ali ne, zares debeli v to kategorijo spadajo pa ce imajo se tako lep obraz.
Jebem vas v glavo, “prijaznezi” prtegnjeni, ki ste s tem internetom popolnoma zgubili stik z realnostjo. S svojim brezpredmetnim nakladanjem in nicvrednimi nasveti si se lastne riti ne morete obrisati.
Kar se mene tice, je punca cisto okay pristopila k stvari. Izpostavila je kaj si zeli in kaj jo pri tem najbolj ovira. In, ce svoje dobelosti nima namena spreminjati, pac isce koga podobno osamljenega, ki ga speh pac ne bo motil.
Ima, zaradi raznih predsodkov glede debelosti, ki jih nekateri imajo.
Mislim, da želi najprej avtorica biti sama do sebe iskrena in si priznati neke stvari, ki si jih sedaj ne more. Zato bi ji neka razumevajoča oseba lahko pomagala.
In mislim, da videz igra pomembno vlogo pri odločanju.[/quote]
Ma, daj nehaj…če jaz s tabo klepetam, je res važno, da imam manekensko postavo…mislim o čem pa nameravaš klepetat, da je to pomembno?
saj vem, zdravniške nasvete o zdravem hujšanju bi mi dajal….
:-)))
Res bi rada videla tvoj fris in stas.
Saj se strinjam, da je videz pomemben, ker se s tem kaže tudi kakšen odnos ima nekdo do svojega telesa, skrb zase in podobno. Ampak za neko virtualno prijateljevanje kar tako je popolnoma nepomembno in so bistvene druge lastnosti, ki odtehtajo in vplivajo na to, ali ti je nekdo všečen ali ne.
Avtorica išče pravo prijateljstov in ne virtualno.
Glede na to koliko se je tule že pljuvalo po bolj okroglih, je prav, da je avtorica to navedla. Da se ji ne bo potrebno ukvarjati z raznimi tipi, ki bi bili najprej povsem sladki, potem pa bi jo zmerjali s šunko, ko bi ugotovili, da ima nekaj kg preveč.
Zakaj pa ? :)[/quote]
Prvo virtualno, potem realno. Za prijateljstvo (ne partnerstvo) videz nima odločilnega pomena. Ali ti svoje prijatelje zbiraš na podlagi tega, kako zgledajo?
Ja, zanimata me tvoj fris in stas, a ne. Simpl.[/quote]
Mene tudi zanima tvoj fris in stas. 🙂
Pa se ne morem strinjati, da za prijateljstvo videz nima bistvenega pomena. Saj praviš, da videz odseva značaj osebe. In ker marsikdo ne mara debelušk, je prav, da je avtorica to navedla. Mislim si, da išče še kaj več, kot le prijateljstvo. Pozneje….Po iskrenem prijateljstvu.
Prvo virtualno, potem realno. Za prijateljstvo (ne partnerstvo) videz nima odločilnega pomena. Ali ti svoje prijatelje zbiraš na podlagi tega, kako zgledajo?
Ja, zanimata me tvoj fris in stas, a ne. Simpl.[/quote]
Mene tudi zanima tvoj fris in stas. 🙂
Pa se ne morem strinjati, da za prijateljstvo videz nima bistvenega pomena. Saj praviš, da videz odseva značaj osebe. In ker marsikdo ne mara debelušk, je prav, da je avtorica to navedla. Mislim si, da išče še kaj več, kot le prijateljstvo. Pozneje….Po iskrenem prijateljstvu.[/quote]
Za prijateljstvo meni ni pomemben videz, ker s to osebo ne bi živela in pravtako tudi ne bi dihala isti zrak 24 ur na dan:). Tvoji prijatelji so vsi lepi, da se lahko družiš z njimi? Wtf…kam smo prišli.
Saj ravno v tem je poanta. Avtorica ga je omenila in njej se očitno zdi pomemben. Če ji ne bi bil, ga ne bi omenjala.
Forum je zaprt za komentiranje.