Najdi forum

iški vintgar

Jutri bi šla z otrokom se malo namočit v iški vintgar pa me zanima ali je primerno za kopanje ali pa res vozijo samo pse tja hladit.
Aja in ali je treba plačati za parkirnino in kopanje.
Hvala vsem

Kaj pse hladit? To je kopališče kamor lahko greš z psom? V katerem kraju je to? Prosim odpiši. Ker že nekaj časa iščem kaj takšnega, kamor bi lahko šla moj pes in jaz.

iška je super, sicer že nekaj časa nisem bila, a je bilo vedno super, ljudi je malo, lahko da ne boš srečala nikogar..
vida je še v najhujšem poletju premrzla za kopanje..prileže pa se sprehajanje po njej..hitro narediš pa kilometrov..

Ma ne, tudi v IV se da fajn kopati. Seveda odrasli. Kakega malega otroka pa ne bi namakala notri. 🙂

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Tako kot je napisala geas, Iški niti poleti ni za kopanje, je samo za namakat 🙂
res pa je da se v vodi hladijo tudi psi, ker pa je voda tekoča ne vidim nobenega problema v tem.

Pol smo pa mi čist čudežniki (pa tudi ostali, ki jih srečujemo), ker se v Zelencu normalno kopamo. Saj je mrzlo, res, ampak je za zdržat. 🙂

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

ne ne Žogica niste čudežniki, samo jaz in moja familija se ne kopa rada tam “kjer je za zdržat” raje imam toplejšo vodo 🙂
vem pa da se nekateri kopajo.

Iški vidngar-smer IG.
Danes je bilo tam ljudi, da se ti zmeša.
Ogromno jih naredi piknike ob vodi, saj je prijetno “mrzlo” se zelo pozna, ko prideš tja (po stopinjah)iz mestnega asvalta. Nekateri se kopajo ali pa vsaj namakajo noge. Skoraj vsi pa gasijo žejo z pijačo.
Tam je tudi gostilna kjer lahko kaj poješ ali popiješ.
Psi se kopajo v vodi, saj je tekoča in še prijetno hladna in jasno, ker to ni kopališče tukaj ni problemov.Načeloma naj bi ljudje prišli tja zato, da se osvežijo 🙂
Parkirišče je zastonj, pred letom pa so pobirali neke vrste “vstopnino” poleti, da si lahko šel tja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close