Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iskati ljubezen ali ne?

Iskati ljubezen ali ne?

Dolgočasen, pust, nerazvit folk seveda nikoli ne bo znal graditi odnosa, zato je zveza že apriori obsojena na propad. Nekateri moški vidijo le sebe, potem dolgo nič in spet nič…pol pa svojo mamico:))).

Sadni, Spider…ja, težko je ločiti dva enaka kalibra…tutti frutti v mreži:).

Kakšne nesmisle spet pišeš. Večina takih ljudi preživi celo življenje v neki vezi. Neke vsebine v taki vezi najbrž ni, ampak formalisti je itak ne iščejo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kakšne nesmisle spet pišeš. Večina takih ljudi preživi celo življenje v neki vezi. Neke vsebine v taki vezi najbrž ni, ampak formalisti je itak ne iščejo.[/quote]

Vidiš, da pišem smisle, ker takšni ljudje obstajajo. Celo ti trdiš, da preživijo celo življenje v neki vezi. Zame to ni lajf in govorim o svojem pogledu.

Seveda ni lajf, ampak iskreno, kdo od vas tu gor, ki ste vezani, pa ima vezo, ki je kaj boljša?

Ne vem za druge in mi je tudi vseeno, ker ne živim njihovega lajfa. Če so oni zadovoljni, potem je to to. Če niso, je tudi to to:).

Ga malo pogrešaš, a ne?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ne vem jaz tega, zakaj naj gre moški v vezo, to moraš vprašati moške, ki so v vezi. Po moje so v vezi predvsem zato, ker ne znajo kuhat, ali sesat, pa ker težko dobijo seksat drugače.[/quote]

Kako pa drugače lahko ženska dobi seks, če ni v vezi?
Recimo variante, greš v gostilno ali na žur in se zmeniš z neznancem mi niso niti malo povšeči.
Kako torej do seksa, če nisi v vezi in nočeš seksat z neznancem. Ja ženskam nam je pomembna tudi varnost. Povhr tega pa pri neznancu nikoli ne veš, da ni kak nasilnež. Je treba moškega prej vsaj malo poznati, da veš, da ni kak psihič. Torej kako?[/quote]

Je med tema dvema popolnoma nasprotnima variantama še kakšna vmesna možnost? Kaj misliš?

A v tem je point…dec ga lahko vsepovsod namaka, ženska naj bo pa tiho in vesela, da lahko gospodinji:))). Še vseeno bi raje moškega s pametjo zgoraj, ne pa da njegova glava spodaj usmerja tempo življenja. Zakaj naj gre moški sploh v zvezo, saj po tvoji logiki je ne rabi. Naj mu mama pere gate in kuha kosilo, on se pa lahko goni kolikor ga je volja.[/quote]

Saj je Spider razumljivo napisal. Če parafraziram: če ima pes dovolj dolgo ketno, se ne bo trgal z nje. (Sicer to danes ni politično korekten izrek, ker naj psi ne bi bili več na verigah, ampak mislim, da je ponazoritev še vedno dobra.)

Ne vem jaz tega, zakaj naj gre moški v vezo, to moraš vprašati moške, ki so v vezi. Po moje so v vezi predvsem zato, ker ne znajo kuhat, ali sesat, pa ker težko dobijo seksat drugače.[/quote]

Kako pa drugače lahko ženska dobi seks, če ni v vezi?
Recimo variante, greš v gostilno ali na žur in se zmeniš z neznancem mi niso niti malo povšeči.
Kako torej do seksa, če nisi v vezi in nočeš seksat z neznancem. Ja ženskam nam je pomembna tudi varnost. Povhr tega pa pri neznancu nikoli ne veš, da ni kak nasilnež. Je treba moškega prej vsaj malo poznati, da veš, da ni kak psihič. Torej kako?[/quote]

Tako kot spoznaš ljudi za druge sorte opravil. Pač pri nekaterih opaziš potencial za skupne športne aktivnosti, pri drugih za pogovor, pri tretjih za družinska srečanja, pri četrtih za politične debate, pri petih za kulturno udejstovanje, pri šestih za seks. In se potem dogovoriš, če sta oba za stvar. Sploh če nimaš predsodkov proti vezanim ljudem, ne bi smel biti večji problem najti koga za dolgotrajnejšo občasno crkljanje.

Stvar je povsem enostavna. Samski moški se zadržujejo ali na netu/TV/doma ali pa so v gostilnah.
Samske ženske so ponavadi po raznih hobijih: zumba, razne druge vadbe, jezikovni tečaji, športanje.
Moški, ki iščete žensko, pojdite na tečaje, na športe. Ženske pa pojdite kdaj v gostilne. Za one non stop na netu pa ni rešitve.

Vragulja, od kod tebi taki statisticni podatki? Fantje mojih prijateljic hodijo na tenis, borilne vescine, ne pa po gostilnah. To si ze vsi 35+ fantje. Ce se pri teh letih ne zresni in ne dojame cemu bo dajal prednost, ne bo nikoli.

A v tem je point…dec ga lahko vsepovsod namaka, ženska naj bo pa tiho in vesela, da lahko gospodinji:))). Še vseeno bi raje moškega s pametjo zgoraj, ne pa da njegova glava spodaj usmerja tempo življenja. Zakaj naj gre moški sploh v zvezo, saj po tvoji logiki je ne rabi. Naj mu mama pere gate in kuha kosilo, on se pa lahko goni kolikor ga je volja.[/quote]

Saj je Spider razumljivo napisal. Če parafraziram: če ima pes dovolj dolgo ketno, se ne bo trgal z nje. (Sicer to danes ni politično korekten izrek, ker naj psi ne bi bili več na verigah, ampak mislim, da je ponazoritev še vedno dobra.)[/quote]

Saj sem ga razumela, kaj je povedal. To je njegovo mnenje. Zame odnos ni ketna, zato ne razmišljam o dometu te ketne. Odnos je odločitev, da si z nekom, ga spoštuješ in uživaš z njim. Če se partner ob tem počuti zadušenega, ne more izražati svojih spolnih potreb z drugimi, ki mu prekrižajo pot…potem to ni zame in naj si poišče nekoga, ki mu bo vseeno s kom in kdaj spi.

Saj je Spider razumljivo napisal. Če parafraziram: če ima pes dovolj dolgo ketno, se ne bo trgal z nje. (Sicer to danes ni politično korekten izrek, ker naj psi ne bi bili več na verigah, ampak mislim, da je ponazoritev še vedno dobra.)[/quote]

Saj sem ga razumela, kaj je povedal. To je njegovo mnenje. Zame odnos ni ketna, zato ne razmišljam o dometu te ketne. Odnos je odločitev, da si z nekom, ga spoštuješ in uživaš z njim. Če se partner ob tem počuti zadušenega, ne more izražati svojih spolnih potreb z drugimi, ki mu prekrižajo pot…potem to ni zame in naj si poišče nekoga, ki mu bo vseeno s kom in kdaj spi.[/quote]Potem je zate tudi dovolj zgolj en dober samček in ne x njih kot to zagovarja Spider? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Fantje tvojih prijateljic. Torej vezani moški. Jaz pa govorim o samskih.
Čitaj MON pa boš videla kaj počno samski moški.
Tisti samski, ki ne želijo biti v vezi, ne štejejo zraven :).

Saj sem ga razumela, kaj je povedal. To je njegovo mnenje. Zame odnos ni ketna, zato ne razmišljam o dometu te ketne. Odnos je odločitev, da si z nekom, ga spoštuješ in uživaš z njim. Če se partner ob tem počuti zadušenega, ne more izražati svojih spolnih potreb z drugimi, ki mu prekrižajo pot…potem to ni zame in naj si poišče nekoga, ki mu bo vseeno s kom in kdaj spi.[/quote]Potem je zate tudi dovolj zgolj en dober samček in ne x njih kot to zagovarja Spider? :)[/quote]

Nisem zbirateljica:))). Kvaliteta pred kvantiteto. Spider pa naj kar zbira, ker mu kaj drugega ne preostane.

Fantje tvojih prijateljic. Torej vezani moški. Jaz pa govorim o samskih.
Čitaj MON pa boš videla kaj počno samski moški.
Tisti samski, ki ne želijo biti v vezi, ne štejejo zraven :).[/quote]

Si pa smesna! A prej ko je bil samski, je visu po gostilnah, kjer ga je nasla moja prijateljica, in potem je spoznal da je tenis boljse kot alko in je zdej postal good guy? :))) Ne. Ze prej je hodil na te hobije, kar se v vezi ni spremnilo, le da si ga vec ne privosci tako pogosto, se vedno pa 2x tedensko.

Pišem o sedaj samskih, česa ne razumeš?
Ti pišeš o vezanih, jaz o samskih.
Govorim o samskih. Štekaš? To kar je na trgu. Ne o tem, kar je oddano.

Trdis da so samski tipi v gostilnah. Sem ti samo kontra dala (s konkretnim primerom). Ce ne znas povezovat stvari med sabo, ti nisem jaz kriva 🙂

Tebi pa res ne potegne. Ti pišeš o vezanih, jaz o samskih.Česa ne dojameš? Mogoče tega, da tisti o katerih ti pišeš, niso več na voljo? Če bi bili taki kot jaz pišem, bi bili še vedno samski. Tisti, ki so bili kaj vredni, so v vezah. Ostali pa so taki kot jaz pišem.

Saj sem ga razumela, kaj je povedal. To je njegovo mnenje. Zame odnos ni ketna, zato ne razmišljam o dometu te ketne. Odnos je odločitev, da si z nekom, ga spoštuješ in uživaš z njim. Če se partner ob tem počuti zadušenega, ne more izražati svojih spolnih potreb z drugimi, ki mu prekrižajo pot…potem to ni zame in naj si poišče nekoga, ki mu bo vseeno s kom in kdaj spi.[/quote]

Iz tvojega dodatnega pojasnila žal ne pridem do drugačnega sklepa, kot da ne razumeš, kaj je hotel povedati Spider.

Saj sem ga razumela, kaj je povedal. To je njegovo mnenje. Zame odnos ni ketna, zato ne razmišljam o dometu te ketne. Odnos je odločitev, da si z nekom, ga spoštuješ in uživaš z njim. Če se partner ob tem počuti zadušenega, ne more izražati svojih spolnih potreb z drugimi, ki mu prekrižajo pot…potem to ni zame in naj si poišče nekoga, ki mu bo vseeno s kom in kdaj spi.[/quote]

Iz tvojega dodatnega pojasnila žal ne pridem do drugačnega sklepa, kot da ne razumeš, kaj je hotel povedati Spider.[/quote]

Pri njemu je izrazit živalski nagon, danes z eno samico, jutri z drugo. Jst se vidim med ljudmi, z razvitim notranjim občutkom, vrednotami in globjim smislom zakaj smo na zemlji. Ni vse v razmnoževanju:).

Na svetu ni to, kar naj bi bilo, ampak to, kar je. Če se bo tipu zdelo potrebno skočit čez plot, te sigurno ne bo spraševal za mnenje.

Tvoj globlji smisel, zakaj si na Zemlji je viseti na monu? Se spomnim lestvic…..vseeno moram priznati, da je tudi to lahko smisel, hvala da si to delila z nami 😛

Ok se zadnjic. Tale vezan tip je bil prej samski in je imel ISTE hobije kot jih ma zdej. Ni visel po gostilnah. Torej?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close