Iskati ljubezen ali ne?
Seveda šteje le reala, ko si v reali:). Tukaj smo neznanci, vsak piše tako kot misli, ve in zmore. Meni na kraj pameti ne pride, da bi preverjala istovetnost napisanega. Torej je v štartu vse res, kar pišejo drugi. Kdo sm jst, da bi trdila nasprotno? Na podlagi česa? Lahko se hecamo in si mečemo žogice, ampak dejstvo je, da ne poznamo resničnih življenj drug drugega. Četudi nekdo napiše resnico, ki nam ni všeč in je skregana z našimi vrednotami, je to njegova stvar.
To ti misliš. Jst sem že takoj ugotovil, da pišeš iz izkušenj, če ne niti ne bi tok na hard zagovarjala takšen način spoznavanja. Se ti je pač ukenjalo naletet na enga normalnga tipa, big deal. Itak pa, nimamo vsi enakih kriterijev, mene povprečne punce ne zanimajo, tudi če je normalna, je na koncu še vedno samo normalna, torej nič posebnega…[/quote]
Sadni, v čem pa si ti tako poseben in nadpovprečen? :)))[/quote]
Spet provociraš a ? :)))
Moderno in tradicionalno se ne izključuje. Tipična današnja moderna družina je taka, kjer navzven glumita srečo, o tem se hvalita po forumih, za zidovi se pa dogaja pitaj boga kaj vse. Ponavadi itak vse skupaj eskalira v ločitev.
Ženskam, če želijo imeti dobro vezo, predlagam, da od moškega ne pričakujejo zvestobe. Potem bodo dobile kvalitetnega samca, ki bo v vezi pomirjen, sej bo vedel, da lahko še kam skoči, če hoče. Če bo imel prosto pot, mogoče sploh ne bo skočil.
Dober samec lahko izbira, kam želi skočiti in takšne samce ženske s svojimi absurdnimi zahtevami po zvestobi samo odvračajo od sebe.
A v tem je point…dec ga lahko vsepovsod namaka, ženska naj bo pa tiho in vesela, da lahko gospodinji:))). Še vseeno bi raje moškega s pametjo zgoraj, ne pa da njegova glava spodaj usmerja tempo življenja. Zakaj naj gre moški sploh v zvezo, saj po tvoji logiki je ne rabi. Naj mu mama pere gate in kuha kosilo, on se pa lahko goni kolikor ga je volja.
Ne vem jaz tega, zakaj naj gre moški v vezo, to moraš vprašati moške, ki so v vezi. Po moje so v vezi predvsem zato, ker ne znajo kuhat, ali sesat, pa ker težko dobijo seksat drugače.[/quote]
Kako pa drugače lahko ženska dobi seks, če ni v vezi?
Recimo variante, greš v gostilno ali na žur in se zmeniš z neznancem mi niso niti malo povšeči.
Kako torej do seksa, če nisi v vezi in nočeš seksat z neznancem. Ja ženskam nam je pomembna tudi varnost. Povhr tega pa pri neznancu nikoli ne veš, da ni kak nasilnež. Je treba moškega prej vsaj malo poznati, da veš, da ni kak psihič. Torej kako?
Moški imamo moda večja od goril (gorile veljajo “za zveste”) in manjša od šimpanzov (veljajo za promiskuitetna). Torej morajo ženske pri izbiri moškega biti previdne,da imajo moški majhna moda, lahko pa ima velikega …. 😀
Ne vem, v vseh kulturah se pojavlja poligamija in monogamija. Torej predpostavljam, da imaš osebke nagnjene k eni ali drugi orientiranosti, kakor tudi one -“vmes” (potencialno zveste ali varalice :)) – kar ne velja samo za moške, saj ti moški ne varajo s samimi samskimi ženskami, prej nasprotno. Naj se vzameta ali živita 2 takšna skupaj, da se bosta ujemala v življenjskih pogledih, saj drugače itak ni možno z nekom živeti na dolgi rok, če se z vsem nasprotujeta.
Ne vem jaz tega, zakaj naj gre moški v vezo, to moraš vprašati moške, ki so v vezi. Po moje so v vezi predvsem zato, ker ne znajo kuhat, ali sesat, pa ker težko dobijo seksat drugače.[/quote]
Meni je jasno, zakaj gre zrel moški v zvezo. Ne razumem pa tiste, ki niso za zvezo, da gredo v zvezo. Aja, mama servis se nadaljuje:)).
Tebi je fajn, ko naskakuješ poročene ženske? A ni to boring in podcenjujoče, da ližeš tisto, kar je morda že pred eno uro njen mož?
Jaz pišem praktično, ti pa teoretično.
Praksa je, da ogromno vezanih skače okoli, tako žensk in moških. Praksa je, da razpade vsak tretji zakon. Torej….?[/quote]
To so fakti. Dobro, potem pa mi povej, kako pa bi naj to zgledalo praktično, morda skozi imitacijo in delanje zapiskov “na terenu”? 😀
Če vsak 3. zakon razpade, drži, ampak verjetno statistični podatki niso dovolj dober argument za večina parov, da se kljub temu ne veže, oz. verjamejo da spadajo v tisto 2/3.
Saj tista, ki doma dobi in je zadovoljna, ne bo skakala okrog. 🙂
Tiste, ki pa iščejo drugje, pa ga že dolgo niso občutile v sebi. :)[/quote]
Dobiš vse mogoče:). In še kakšno bolezen za povrh:). Torej je tisti, ki je s poročenimi nekakšen odrešenik, veliki boss, car al kaj?:))[/quote]
Tako si lahko to razlagaš. Seks je prav tako neke vrste terapija. 🙂
Takšen “šport” sicer ni zame, ker mi je to odvratno, da bi še s kom delil žensko.
Saj tista, ki doma dobi in je zadovoljna, ne bo skakala okrog. 🙂
Tiste, ki pa iščejo drugje, pa ga že dolgo niso občutile v sebi. :)[/quote]
Količina seksa je obratno sorazmerna z nezvestobo? 😉
Torej imamo recept za zvestobo > čim več seksanja 😀
Je kaj strahu, da ti ne bi bila zvesta, Robi? :))))))
Forum je zaprt za komentiranje.