Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iskati ljubezen ali ne?

Iskati ljubezen ali ne?

Kaj mislite ali je pametno poslušat tiste, ki pravijo, da ljubezni ne smeš iskati in da pride sama? Ali pa mogoče tiste, da je potrebno iskati ljubezen, ker sama ne bo prišla na vrata?
Meni se tisti nasvet o neiskanju ne obnese. Leta in leta sem ga prakticirala in ugotovila, da je brezvezen in da ne deluje.
Torej bo treba iskati, ampak kako?

Če iščeš, potem ti to piše na čelu in deluješ obupano. Takšne energije si nihče ne želi. Zagovarjam spontanost in da te ljubezen doleti:).

Prakticirala neiskanje več kot 10 let. Brez učinka.

Odvisno kakšnega partnerja si želiš met. Če si želiš dobit kvalitetnega moškega, potem si ga boš po vsej verjetnosti mogla sama poiskat. Na takšnega boš že tako težko naletela, kaj šele da bo sam pristopil do tebe. Več bi mogla začet vn hodit, pa se začet socializirat, samo doma ne moreš čepet in upat, da bo kdo pozvonil na domofon.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Odvisno kakšnega partnerja si želiš met. Če si želiš dobit kvalitetnega moškega, potem si ga boš po vsej verjetnosti mogla sama poiskat. Na takšnega boš že tako težko naletela, kaj šele da bo sam pristopil do tebe. Več bi mogla začet vn hodit, pa se začet socializirat, samo doma ne moreš čepet in upat, da bo kdo pozvonil na domofon.

Kvalitetnega vsekakor :). Menda sem zelo potepuška, sem zelo redko doma. Mogoče je to krivo, da zgrešim tiste, ki pozvonijo na domofon :).

Ne vem, kaj to pomeni? Kako zgleda, da “ne iščeš”? Si bila kje zaprta? Če si nekaj želiš, so vse sile usmerjene v to, brez da bi načrtno kalkulirala, kje, kdaj, kako. Čim več se druži, bodi to kar si in veliko pozitivne energije. Če si pa kakšna nedružabna mona, pol je seveda težko tudi če aktivno iščeš.

Ah, če si čezt 30 boš težko kajnašla. Nad 30, sploh pa nad 35, lahko na polno iščeš pa boš morala imeti hudo srečo, da boš kaj našla. So že vsi oddani. Luzerji ostajajo samski ali pa taki, ki se nočejo vezat. Ostalo je oddano.

Ne išči…bodi najdena:)) Sicer pa je cel kup spletnih portalov za iskanje partnerjev. Kljub temu, da se bo našlo veliko takih, ki bodo rekli, da tam ne najdeš nič pametnega poznam kar nekaj srečnih primerov…

Poet, primer takega portala?
Zadnje čase sem jih malce prečekirala pa so vsi povrsti polni poročenih, svingerjev, avanturistov.

Here we go again…

Samo portali ne. Kup časa za brezveze. Mogoče je en normalen na 50 defektnih.

Kvalitetni moški / kvalitetne ženske definitivno ne visijo po spletnih portalih za iskanje partnerjev, v to me ne bo noben prepričal…

Ja, portali ne vem, če so zame. Tudi kolegice so povedale podobno zgodbo. Da se tam zbirajo pretežno vezani in pa razni čudaki. Da se ne splača tratit časa.

POdpis. Preverila več portalov in se izpisala.

Kaj boš naredila? Kam sploh hodiš, da ni tratenje časa?:) Če greš nekam aktivno športat, tut nimaš časa, ker si fokusiran na druge stvari. Razen, če se v ženski slačilnici zaletiš v moškega svojih sanj:)).

POdpis. Preverila več portalov in se izpisala.[/quote]

Govorim na pamet…ampak a niso na teh portalih ljudje?:) Torej vsi tisti, ki jih srečuješ na cesti, v knjižnici, v lokalih, v gorah in podobno.

Zato sem odprla temo, da dobim kak nasvet.

POdpis. Preverila več portalov in se izpisala.[/quote]

Govorim na pamet…ampak a niso na teh portalih ljudje?:) Torej vsi tisti, ki jih srečuješ na cesti, v knjižnici, v lokalih, v gorah in podobno.[/quote]

Ja, poročeni ljudje, čudaki. Normalni se hitro izpišejo iz teh portalov.
Poskusi kak portal pa boš videla. Verjetno te bo hitro kliknil kak tip, ki ti bo namesto pozdrava napisal, da bi ti lizal ritko., Ali pa kaka ženska, ki ti bo napisala, da bi rada v troje seksala ali pa kak, ki ti bo napisal, da si želi dominantne ženske ali pa kak, ki ti želi biti gospodar…

saj v tem je čar, ona bi rada ENEGA normalnega…ampak preden prideš do normalnega je treba defektne prečesat a ne?

Tudi jaz ti odsvetujem portale, nikdar bil, nikdar iskal ljubezni tam.

Sem pa iskal ljubezen in jo tudi našel, še veš, kdor išče najde. In tisti, ki te za-to, da iščeš ljubezen okronajo za obupanega/-o, jaz se samo smejiiiimmm, kako so še vedno sami in javkajo in piskajo, kako bi pa kaj bi,…en klinc bi, spontano ja, kot da ne moreš spontano pričet spontanega pogovora z nekim potencjalnim partnerjem/-ko.

Tako da na lov, samo z glavo in boš dala okolici vtis, da si želiš ljubezni, pa ti bo morda še kdo koga predstavil,….itd

Jaz sem par let visela na teh portalih, trapa neumna, prečesala kup defektnih. Nič našla. Potem se spravila k pameti, pobrisala profile s teh portalov in začela v reali iskati. Tu sem pa našla.

Si v teh 10-tih letih srečala kakšneega moškega? Ti je bil kakšen všeč ali te je pri vsakem nekaj “zmotilo”?

Jaz si iskati ljubezen predstavljam sirse. Ne zgolj kot partnerska ljubezen, ampak tista vseobsegajoca, ki povezuje ljudi, tudi popolne neznance. Ce je tvoja dusa cvetoc travnik, nenehno padajo semena iz tebe in nova ljubezen vzklije lahko na neobicajnih tleh.

Ce si toliko casa namenila “neiskanju”, bi morala bit nekoliko bolj motivirana, ne pa da te privat sporocilca na zmenkarskih portalih odvrnejo od iskanja. Prvi val pisateljev je udarnih, direktnih in mocnih. Tiste spustis dalje. Na sito se ujamejo manjse ribe ki te sprva morda ne pritegnejo, zato se lahko spoznavas neobremenjeno. Vkolikor imas v glavi jasno zacrtan scenarij, je potem tud izkupicek bolj revn.

Ko se boš v svoji koži, pa čeprav samski, počutila dobro, bo tudi kakšen fajn moški zavohal tvoje feromone… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close