Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek iskanje sopotnika

iskanje sopotnika

Ja antilopca, pozabila si dodati, da tudi ti nisi čist imuna na njegove čare.:))[/quote]

No, jaz sem prebolela to otroško nalezljivo bolezen. :)))

Hehe…chick fight ? :-))))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Hehe…chick fight ? :-))))))[/quote]

Samička, še sreča, da bo tega pusta kmalu konec. :))

Samo si predstavljaš, da bi se zjutraj zbudila, pa bi spet bil torek, pust, datum znova 12.2.2013, da bi imela ves jutrišnji dan enak današnjemu….NORO! :-)))) in tako dan za dnem…..koliko časa, dni bi rabila, preden bi šla v psihiatrično hospitalizacijo? :-))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Samo si predstavljaš, da bi se zjutraj zbudila, pa bi spet bil torek, pust, datum znova 12.2.2013, da bi imela ves jutrišnji dan enak današnjemu….NORO! :-)))) in tako dan za dnem…..koliko časa, dni bi rabila, preden bi šla v psihiatrično hospitalizacijo? :-))[/quote]

Ja, in Matjažko bi namesto moderiranja na fatalchatu pekel krofe pod budnim, kritičnim očesom Bibite. :)))

Samo si predstavljaš, da bi se zjutraj zbudila, pa bi spet bil torek, pust, datum znova 12.2.2013, da bi imela ves jutrišnji dan enak današnjemu….NORO! :-)))) in tako dan za dnem…..koliko časa, dni bi rabila, preden bi šla v psihiatrično hospitalizacijo? :-))[/quote]

Ja, in Matjažko bi namesto moderiranja na fatalchatu pekel krofe pod budnim, kritičnim očesom Bibite. :)))[/quote]

Hehehe… saj zato se pa mene matjaži boji, ker ve, da bi skoz bil pod nadzorom.:)

Mogoče je pa to naredila že pred časom in je zdaj slika postala tako jasna, da je obelodanila svojo željo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hehe…chick fight ? :-))))))[/quote]

Punce, se ne tepsti zaradi mene! :)))
Antilopa, ne bodi ljubosumna, krofov je dovolj za vse.
Samo Bibitka bo dobila največjega, ki ji ga bom jaz lastnoročno nafilal. 😀

Bibita, ti si še najmanj impulzivna od teh punc. Pri tebi ni strahu, da bi hektično iz rok spustila krofek in bi vroče olje vse naokrog pošprickalo, saj ti to znaš lepo počasi in z občutkom, a ne? 😀 Malo so (pre)napete, zgleda da jim je cuker padel. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Katere perverzne, bolne fore, no. 🙁

Katere perverzne, bolne fore, no. :-([/quote]

Lje ti njo! Če pa tebi to napišem, pa je vse v redu. :))) Kaj ti ne bi z mano delala peciva?
Samo Bibitka ima po moje bolj ročico za testo, zato sem pa njej rekel. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Spet en malo provokativen topic.
Avtorici če še bere samo to… najdi si zanimanja v življenju, popolni si ga. Vsi bi radi neke super duper jeba*ce/ice ki jim bodo izpopolnile življenje. Get real, pa bodi srečen zaradi sebe.
Še nasvet: za začetek se včlani v kakšen tečaj, npr fotografije, slikanja, kitajščine… kakšen klub, društvo,… začni teči, udeležuj se tekov, pojdi smučat in boš spoznala na sedežnicah ful tipov,..

Tudi jaz samska, tako kot avtorica teme. Poskusila ap tole kar svetuje grho in seveda ne deluje. Na teh težajih so same ženske, mogoče kak poročen moški. Avtorica, če se spomniš kakega načina iskanja pa ga kar napiši, mogoče tudi meni prav pride.

pusti nek nas nosi rjeka,
neko negdje na nas čeka

[youtube]vGInscOIXiY[/youtube]

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close