Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek iskanje sopotnika

iskanje sopotnika

Nisem napisal, da mora biti žurerka, temveč naj postane bolj družabna. Naj okrepi in razširi socialne stike.

Se strinjam.
Njeni načini iskanja partnerja res kažejo na to, da je bolj mirna. In asocialnost je lahko velika ovira pri navezovanju stikov.
Nič ni napisala o svojih izkušnjah z moškimi..Če je sploh bila v kakšni resni vezi. Če ni, potem bo to še veliko težje, saj ni dovolj le to, da najdeš nekoga, ki se ima za poštenega in delovnega.
Če bo avtorica navedla razloge zaradi katerih ni našla skupnih poti, bo tudi lažje razumeti zakaj je samska.

To je zato, ker moškim ženska na zabavi deluje bolj “sproščeno”. :)) Sploh, če je malo bolj pogledala v kozarec. 😀

Kar pa še ne pomeni, da bo tako sproščena tudi potem, ko bo odnos postal resen. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kar pa še ne pomeni, da bo tako sproščena tudi potem, ko bo odnos postal resen. ;)[/quote]Realen? Bolje rečeno, ko se bo streznila…… 😉 :)))

Ženske, ki točno vedo, kaj hočejo, ponavadi pograbijo veliko prej dobre moške, ko so še na razpolago, ker potem če je nekaj na silo, iz obupa, ni tisto pravo. Npr. da je punca tam nekaj čez 20 let, je resna in je tudi z izbrancem skupaj določeno obdobje, ga preizkusi da vidi, če je ta moški prava investicija za stalno življensko zvezo, za družino in za starševstvo, če je zrel, če je zvest in stanoviten, če je privržen partnerki, če se lahko zanese na njega, če ima starševske kvalitete – torej da je “stabilen moški” v vseh pogledih, ker od pravljične ljubezni se ne da živet, zato tak moški ne prileti nekje iz zraka, pasivizacija ženska in sanjarjenje sta njen veliki sovražnik, ker je to odraz njene nezrelosti. Pametna ženska “stestira” moškega, ve, kaj hoče, oceni realno svojo situacijo in pričakovanja. Leta so “realnostni faktor” za žensko. Ženska, stara tam nekaj čez 30, išče moškega do 40. Bo jo nek “superman” čakal za prvim vogalom, nikoli poročen oz. ni bil ločen, s super službo, brez otrok? In za povrh, da komaj čaka, da jo poroči in zaplodi otroke? Jah, kje pa…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjazko, ti pa se res ne spoznaš na ženske. Če bi se, bi vedel, da ženske nad 30 ne iščemo devičnikov. Torej, iščemo moške, ki so že bili kdaj z žensko. Meni je vseeno ali je bilo to na koruzi ali v zakonu. Ločenci me ne motijo. Zakaj bi me? Saj ne iščem devičnika in jaz nisem devica. Super služba je relativen pojm. Super služba je za nekoga super, za drugega ni. Če je on zadovoljen s službo je to samo plus, če ni bo pa drugo iskal. Zakaj brez otrok? Mene otroci recimo prav nič ne motijo. Pravzaprav bolj zaupam moškim, ki že imajo otroke :). Taki ponvadi ne silijo, da bi takoj delali otroke in ne silijo v zakon. Kar je oboje plus.
Tako, da ločenci z otroki so iskani :). Devičnikov se pa večina žensk boji, vsaj tistih nad 30.

Če ne želiš družine, je v redu. Vse je odvisno od tega, kaj hočeš. Ampak mislim ,da se tu samo slepijo, ko poskušajo iti primerjalno v korak z moškimi., Da je tudi za eno zrelo 30+ letnico ustrezen “jebivetrski način življenja”, kot pri nekaterih samcih, ker “svobodo” drugače zaznavajo, tudi ptoem vse težje z leti najdejo resnega partnerja, če si želijo družine. Tudi dvomim, da je pač zgolj seks za večino žensk zadovoljiv, sploh ko so starejše, ker tega lahko dobijo vedno, kdajkoli, kjerkoli, tudi če niso posebej atraktivne. Biologija nas tudi določa, da je pač tudi razmišljanje žensk enkolik odrugačno od moških, saj že po naravni danosti morajo biti bolj resne. Ko ženska rodi, tu ni več šale, si ne bo želala X-partnerjev, narava zahteva,da se zresni, želi si stabilno zvezo s kakovostnim in odgovornim moškim, da ji stoji ob strani pri vzgajanju naraščaja, ki je kar zahteven posel, če je za vse sama.

Matjažko – od kje ti dokazi, znanje, prepričanje, da so atraktivne ženske kaj bolj zagrete za seks v primerjavi s tistimi, ki so manj atraktivne? Ne se zanašati na atraktivnost 😛

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

matjazko, ženske 30+ nismo nedolžne pupe, ki bi iskale nedolžnega. Ne moti to, da je moški ločenec in da ima otroke.

Kolikor razumem, “ojojj” izhaja iz tega, da z moškim, ki je pri 30+ še devičnik, sigurno nekaj ni v redu.
Da ima določene težave pri vzpostavljanju stikov in je zaradi pomanjkanja intimnih izkušenj in resnih vez, na čustvenem nivoju precej nezrel.

Kaj ima veze samskost z nedolžnostjo, da ni bil nikoli poročen, da nima otrok in da komaj čaka, da skoči s kakšno “perfektno žensko” z interneta oz. s forumov v zakonski stan in jim zaplodi otroke otroke ? ;))

Matjažko – od kje ti dokazi, znanje, prepričanje, da so atraktivne ženske kaj bolj zagrete za seks v primerjavi s tistimi, ki so manj atraktivne? Ne se zanašati na atraktivnost :P[/quote]

Nisi razumela. Tega nisem trdil. Govorim ,da za večino žensk je zdaleč premalo zgolj seks, če jim moški nudi zgolj to in nič več, a ne? Ker “jebača” si pač lahko dobi vsaka ženska, tudi manj atraktivne, stare, majhne, oranžne, leve, gologlave… :), bo se vedno trlo dovolj kandidatov orkog nje, če pokaže malo volje, da si želi seks.

Tudi to drži Robi, kar ti praviš. Sem pa imela bolj v mislih dejstvo, da imamo ženske že tudi neke izkušnje pri teh letih tako, da bi bilo zelo čudno, če bi se zgražale nad ločenci, očeti.
Čudno bi bilo, da ženska že ima izkušnje, iskala pa bi brezmadežnega moškega, brez izkušenj. Glede na to, da ženska do svojih recimo 35 let verjetno ni bila samska ves čas, tega ne more pričakovat od moškega. Je pa čisto vseeno ali sta bila dva kar tako skupaj ali pa sta bila poročena. To mi je vseeno. Zato ne tretiram ločencev kot da so nekaj slabega.

Samo hudič je, ker dobre moške ženske ne zapuščajo oz nikoli ne postanejo ločenci… 😉
Vdovci bi bili boljša izbira…. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj ima veze samskost z nedolžnostjo, da ni bil nikoli poročen, da nima otrok in da komaj čaka, da skoči s kakšno “perfektno žensko” z interneta oz. s forumov v zakonski stan in jim zaplodi otroke otroke ? ;))[/quote]

Od kdaj ste moški tako mahnjeni na poroko? Moje kolegice so večina za koruzo, ne poroko.

Matjažko – od kje ti dokazi, znanje, prepričanje, da so atraktivne ženske kaj bolj zagrete za seks v primerjavi s tistimi, ki so manj atraktivne? Ne se zanašati na atraktivnost :P[/quote]

Nisi razumela. Tega nisem trdil. Govorim ,da za večino žensk je zdaleč premalo zgolj seks, če jim moški nudi zgolj to in nič več, a ne? Ker “jebača” si pač lahko dobi vsaka ženska, tudi manj atraktivne, stare, majhne, oranžne, leve, gologlave… :), bo se vedno trlo dovolj kandidatov orkog nje, če pokaže malo volje, da si želi seks.[/quote]

Tako sem tvoje pisanje razbrala. Nasplošno pa ugotavljam, da večini žensk seks ne pomeni čisto nič. Če je pač je, če ga ni pa toliko boljše 🙂 To, da bi se res trlo kandidatov tako kot si napisal, pa tudi dvomim 🙂

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Samo hudič je, ker dobre moške ženske ne zapuščajo oz nikoli ne postanejo ločenci… 😉
Vdovci bi bili boljša izbira…. 😉 :)))[/quote]

Veš kako je, sicer še nisem v razmerju, se pa krešejo iskrice med mano in enim ločencem in ja dober moški je.
Napačno sklepaš. Ne ločujejo se le slabi, ampak tudi dobri moški. Redki so ljudje, ki so od SŠ do konec življenja z istim partnerjem. Večina jih zamenja par partnerjev pa zato niso slabi ljudje.

To pa ni res. Seks mi veliko pomeni in si ne predstavljam, da moj ne bi bil zagret za seks. Seks je nekaj čudovitega med dvema.

Lahko pa dober moški zapusti slabo žensko…:)
Ali se to ne dogaja ? 🙂

Robi, prav imaš, dober moški lahko zapusti slabo žensko ali obratno.
Lahko sta pa oba čisto ok, samo skupaj jima ne potegne in gresta narazen.

Lahko pa dober moški zapusti slabo žensko…:)
Ali se to ne dogaja ? :)[/quote]Ne.
Dober moški bo iz slabe ženske naredil dobro žensko, če tega ne zmore potem pa že ni dober….. he,he,he

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On, si ti bil v celem življenju z eno samo žensko? Je to tvoja prva in edina in zadnja ženska v tvojem življenju s katero si v intimnem razmerju?

Kaj ima veze samskost z nedolžnostjo, da ni bil nikoli poročen, da nima otrok in da komaj čaka, da skoči s kakšno “perfektno žensko” z interneta oz. s forumov v zakonski stan in jim zaplodi otroke otroke ? ;))[/quote]

Od kdaj ste moški tako mahnjeni na poroko? Moje kolegice so večina za koruzo, ne poroko.[/quote]

Malo je žensk, ki si ne želijo nekega mirnega in stabilnega družinskega življenja s svojim izbrancem. Tudi tiste bolj vihrave (konzumerji mesenih užirkov potrošniške družbe 🙂 ) si želijo takšnih umirjenih in resnih moških potem, ko se “zdivjajo”, ko pridejo malo v leta. Moški, enostavna bitja, kot smo, :), se nekaterim niti ne sanja, da so nekatere izmed njihovih izvoljenk dale celo plejado moških skoz, ker to lepo zamolčijo.

In kaj ima to, matjazko, s tem kar sem jaz napisala?
Kaj misliš, da je za mirno in stabilno življenje potrebna le poroka? Da koruzniki nimajo mirnega in stabilnega življenja? Da z ločenci ni možno lepo, mirno, stabilno živeti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close