Iskanje primernega kraja za poletni dopust
Vem, da je še zelo zelo zgodaj, ampak jaz sem z mislimi že pri poletnem dopustu za naslednje leto. Imam dva zelo majhna otroka
Ker hrvaške obale prav nič ne poznam, vas lepo prosim, če mi lahko svetujete, kam na dopust z malimi otroci. Naše želje so: kraj z veliko igrali, sprehajalne poti za kolesarjenje in vozičkanje, nekaj sence, morda kakšen vlakec, tobogani, … To, kar je zanimivo otrokom. Naš letošnji dopust ni bil najboljša izbira. Res hvala za vsak namig in nasvet. Bom postem poskusila najti še kakšen lušten apartma čim bližje morju.
Hvala za vsak namig. Mi lahko še kdo priporoča kakšen fajn apartma? Res ne bi želela ponoviti letošnje napake. Poleg tega, da v Pelegrinu ni otroških igral in popolnoma nič “življenja”, je obala popolnoma neprimerna za otroke. In naslednje leto bosta otroka malo večja, tako da za vsaj malo animacije mora biti poskrbljeno. Tale Crikvenica mi je všeč. Pozna kdo kakšen dober apartma tam? Res hvala. Mi je soseda danes rekla, da je menda dobro tudi na Krku – Punat.
Mi smo bili Malinska -Krk v apartmaju začetek julija,ni gužve,lepa urejena plaža in tudi blizu 100 m stran.Šli smo preko turistične agencije Burin.Pokliči tja mogoče februarja,marca pa ti pošljejo razne ponudbe,mi smo dobili po res ugodni ceni in zelo lep apartma in smo odšteli 400 eur.za 10 dni 2 odrasla in 2 majhna otroka.
Krk Punat…imajo nekaj dobrih variant…ampak ze junija je fuuul zaseeno…vsaj lani..mi nismo dobili hotela..
zato pohiti
Drugače pa nam je bila -Pula Medulin ok, pa Umag h. Sipar…nismo imeli plačane sobe z balkonom s pogledom na morje..pa smo vseeno dobili sobo s pogledom na morje…ful lepo…tui plaža za otroke mega…le malce gužve je.
.Drugače pa Hvar..ful lepo, vendar vzamite hidrogliser namesto trajekta..če je mogoče…razen seveda če greste z avtom, potem pač trajekt.
Drgač pa nasploh otoki…tudi krk nasplošno je lep.
No drgač pa Pag..baje ful lepo, edino daleč je, imajo pa most.
Forum je zaprt za komentiranje.