Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iskanje oseb

Iskanje oseb

Se strinjam. Popolno brezvezno tratenje energije. Saj sten imaš doma že dovolj.
Ne rabiš še ene na Monu 😀

Yes, sir. As you command …

Si ne predstavljam, kako dolgočasno je tvoje življenje, če se ti zdi moj način ekstra izviren …

No, ko staknem tvoj IP se lahko tudi osebno pogovoriva.
Pa pa, ostani v cvetju, in — kmalu na svidenje 😀

Kako pa naj najdem osebo ce vem samo ime, s cim se ukvarja in kje trenutno dela..pa priblizno koliko je star in seveda to osebo poznam po videzu? Na pocitnicah smo se veliko druzili…ampak pozabili smo si izmenjati naslove in take reci..

To je dovolj. Sem imel dva ali tri podobne primere v času, ko sem odprl to temo in sem enostavno poklical v firmo.

Samo za info: glede konkretnega primera sem potem obupal, žal. Informacije, ki sem jih uspel dobiti, so bile le, da je ta oseba spremenila identiteto ali vsaj samo priimek (nihče seveda ne ve v kaj), ter relativno široko področje, na katerem naj bi živela.

Saj ne da me zanima ampak žal je tako, da če ti ni blo prej tolko do osebe, da bi obdržal vsaj osnovni info ali da bi ti sporočila, pol že bodisi njej ni tolko do tebe ali tebi ni bilo tolko do nje….

zelo enostavno…. da v današnjem času zgubiš kontakt pa ne nekje po Svetu, ampak v Sloveniji, si si pa res čisto sam kriv od začetka…. 🙂

bistveno pa je, da nekdo mora vedet za njo, ti si pač obupal, kot zgleda ni bila dovolj pomembna, če imaš ”širše” območje pa to ni glih Svet kot celota ali pa pol Slovenije, pol dvigni rit pa se odpelji tja in išči…..

Kaj iščeš slučajno kriminalca kakega da je prav celo identiteto spremenil pa vsi sosordniki so mrtvi itd?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pač, nisem Jezus ali celo JJ, da bi mi bilo do vseh enako veliko. Si morda pomislil, da gre za kakšno stvar, ki nima prav veliko opravka s kakšnimi prijateljskimi, celo ljubezenskimi ipd. čustvi ali čim podobnim? Čigava krivda naj bi bila, pa sploh nisem spraševal.

Pač, nisem Jezus ali celo JJ, da bi mi bilo do vseh enako veliko. Si morda pomislil, da gre za kakšno stvar, ki nima prav veliko opravka s kakšnimi prijateljskimi, celo ljubezenskimi ipd. čustvi ali čim podobnim? Čigava krivda naj bi bila, pa sploh nisem spraševal.[/quote]

Torej se pojavi vprašanje, kaj je tako življensko pomembnega da bi moral ali želel najti to osebo….. ali je zadela milijone pa ne ve in more prit dvignit?

Da greš iskat kontakt človeka ki si ga itak izgubil oz. bog ne ve da obstaja ker ga ni nikjer oz. spremeni identiteto, ti pa siliš za njim….. ni mi jasno, kakšen vzrok opravičuje takšno iskanje izgubljenega ”zaklada” ki bi bil vreden takih težav 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pač, nisem Jezus ali celo JJ, da bi mi bilo do vseh enako veliko. Si morda pomislil, da gre za kakšno stvar, ki nima prav veliko opravka s kakšnimi prijateljskimi, celo ljubezenskimi ipd. čustvi ali čim podobnim? Čigava krivda naj bi bila, pa sploh nisem spraševal.[/quote]

Torej se pojavi vprašanje, kaj je tako življensko pomembnega da bi moral ali želel najti to osebo….. ali je zadela milijone pa ne ve in more prit dvignit?

Da greš iskat kontakt človeka ki si ga itak izgubil oz. bog ne ve da obstaja ker ga ni nikjer oz. spremeni identiteto, ti pa siliš za njim….. ni mi jasno, kakšen vzrok opravičuje takšno iskanje izgubljenega ”zaklada” ki bi bil vreden takih težav :)[/quote]

Kdo pa je rekel, da gre za življenjsko pomembno stvar? Ni edini, ki sem ga iskal, jih je bilo kar nekaj in našel sem vse (z izjemo nekaterih, ki jih žal ni več). Le ta mi je bil uganka. Zakaj pa je brisal sledi za sabo, ni moja stvar.

Da greš iskat kontakt človeka ki si ga itak izgubil oz. bog ne ve da obstaja ker ga ni nikjer oz. spremeni identiteto, ti pa siliš za njim….. ni mi jasno, kakšen vzrok opravičuje takšno iskanje izgubljenega ”zaklada” ki bi bil vreden takih težav :)[/quote]

Kdo pa je rekel, da gre za življenjsko pomembno stvar? Ni edini, ki sem ga iskal, jih je bilo kar nekaj in našel sem vse (z izjemo nekaterih, ki jih žal ni več). Le ta mi je bil uganka. Zakaj pa je brisal sledi za sabo, ni moja stvar.[/quote]

Torej hočeš povedat da ti je tak dolgčas da si ga pač (ali jo) želel izslediti?

Ok pa naj bo tak

Kdo pa je rekel, da gre za življenjsko pomembno stvar? Ni edini, ki sem ga iskal, jih je bilo kar nekaj in našel sem vse (z izjemo nekaterih, ki jih žal ni več). Le ta mi je bil uganka. Zakaj pa je brisal sledi za sabo, ni moja stvar.[/quote]

Ok pa naj bo tak[/quote]

Kar hočem povedat, tudi povem.

Ok pa naj bo tak[/quote]
To si nam zdaj demonstriral “dobro” branje med vrsticami a ne, kako se ne sme brati. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ok pa naj bo tak[/quote]
Morda je hotel organizirat srečanje osnovnošolcev. Obletnico. Kaj je tu tako čudnega?

Poglej, če te nekdo NE ZANIMA 10 20 30 let, potem tudi zdaj ni nobene potrebw da ga iščeš…. jaz tudi če bi organiziral obletnico osnovne šole, bi enostavno napisal vsem ki jih mam v kontaktu da jih vabim da se organizira, če pa kdo še njega lahko kontaktira pa naj drugače pa njegova izguba…..

Čist preveč ”sekiranja” za neki kontakt 🙂

Poglej, če te nekdo NE ZANIMA 10 20 30 let, potem tudi zdaj ni nobene potrebw da ga iščeš…. jaz tudi če bi organiziral obletnico osnovne šole, bi enostavno napisal vsem ki jih mam v kontaktu da jih vabim da se organizira, če pa kdo še njega lahko kontaktira pa naj drugače pa njegova izguba…..

Čist preveč ”sekiranja” za neki kontakt :)[/quote]
Osnovnošolska ljubezen, simpatija? Obletnica je idealna za dokončanje tistega, kar se takrat še ni delalo 🙂

Tu se pa moram strinjat z Matkićem.

Saj se jaz tud, da ne bo pomote. 🙂

Bla, bla, bla ….v eni vsrani Ljubljani ne najdes se živega človeka.

Za mrtvaka vsaj veš, da se večinoma zadržuje na Žalah. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda se strinjam glede problema se vecji problem pa zna bit ce poznas samo ime ki je lahko lazno, kraj bivanja, starost, horoakop, znamko avta, kraj vikenda v tujini, delovno mesto, ime pa mesec in leto rojstva posvojene hcerke

Ko pa koncno najdes zeleno osebo pa je vse lazno.

Enkrat ko smo šli z prijatelji za en teden na morje v novi grad smo imeli večerni ples .
Vendar so prišli mimo neki fantje in punce ki so bili malo pijani .
In pride do mene neka zelo lepa dekle ki je bila malo pijana .
Bila mi je zelo všeč in malce zagledal vanjo .
Ko smo šli spati me je poljubila sedaj me pa zanima če se spomni na leto 1998 .

Se spomnam.

Konec junija 2006 sem iskal nekdanjo sošolko iz SŠ, ki sem jo nazadnje videl 21.6.2002. Poskusil sem preko sošolca in oglasa, toda neuspešno. Potem pa je v začetku aprila 2013 znanec delil njeno objavo na družabnem omrežju. Preberem ime in priimek in glej, mi je znano. Preverim podatke in nisem mogel verjeti, da sem jo našel 7 let pozneje in 11 let zatem, ko sva se nazadnje videla.

Sej vem, da mi nobeden ne bo verjel, ampak iščem Jožeta Oblaka. :-))))
Vsaj mislim, da je Jože, zagotovo vem, da je njegova mama (ali je bila) Jožica, stanoval
je pa pred desetimi leti v Šiški na Komandanta Staneta. Potem se je skupaj z mamo odselil
v bajto…to se pa ne spomnim, nekam v Vodice ali nekaj podobnega.
Če ga kdo pozna, maj sporoči.

kaj, pa ko niti starši ne vedo….iščem sošolca, ker organiziram obletnico….pri njem doma so mi rekli, da že nekaj let nimajo stikov, ampak naj bi bil še vedno v sloveniji.

Zelo bi rad spoznal dekle s katero sva leta 1998 na morju v novem gradu skupaj plesala kajti bila strasno lepa .
Vendar z prijatelji smo bili na morju tam smo imeli ples pa so prišli mimo neki pijani fantje in punce ter se predružili .
Bila neka dekle tako lustna ter me prosila za ples .
Nekaj casa sva se stiskala nato so m i zapusleni rekli da naj jo pustim primiru kajti imela je v roki steklenico z pivom ter se pijana name naslanjala .
Saj ne bi bilo nič narobe tudi če bi se poljubila .
In pak meni je bila tisto dekle zelo všeč tudi če je bila malo v rožicah .
Bil je ne pozabni večer na morju kajti rad imam tako vesele punce ko je bila tista pijana punca ki se je zagledala vame pa tako lustna .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close