Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › iskalci službe

iskalci službe

@iskanje službe: Večkrat sem tako delala ali šla sama do delodajalca in rekla da iščem službo, ker ko so razpisi je večina že odločena kdo dobi job-recimo ko sem leta nazaj pošiljala za administratorko na Ministerstvu za obrambo v Ljubljani, pa čeprav se je zahtevala sama sš jaz imam faks, ampak je na konc nekdo dobil prek vez. Jaz sem celo nazadnje tako dobila službo , ne preko razpisov, tam velikokrat nisem dobila odgovora…

@Bemylover: Jaz sem pred leti isto pošiljala v proizvodnjo alo nisem dobila ali bi preko agencije delala in bila prikrajšana  za zaslužek.

Tako da, ko sem naivno mislila da lahko potem iz proizvodnja kam prideš v kako komercialo ali marketing-to ne uspe vsakomur, recimo en kolega, izobražen ni napredoval iz proizvodnje, znal velik tujih jezikov, na konc je moral iti v tujino delat in glej ga zlomka tam je prej napredoval, kot v Zloveniji.

Na te bajkice ne nasedem več, pa še alergije imam tko da v kaki kemični tovarni ne bi mogla delati, ker bi se začela dušiti, mogoč kaka proizvodnja čokolade.

Nisem neki vzvišena, sam pač povem kak je v reali, ko si iščeš službe in gledaš vse, ne sam svojo stroko.

Sem že večkrat dobila službo na tak način. Nazadnje letos februarja, ko sem na slepo poslala ponudbo. Čez 3 dni so me klicali, da baj oridem delat za 1 mesec. No, po 5 mesecih sem še vedno tu. Aja, pa sem družboslovka.

V javni upravi žal ne gre na ta način, saj mora bit za vsa prosta delovna mesta, tudi tista za katera se ve, da bodo vzeli točno določeno osebo, javni razpis in se potem izbira med prispelimi prijavami…

V našem podjetju te takoj zaposlimo, če nas prepričaš, da te rabimo. Torej, da lahko nekaj doprineseš k našemu poslovanju v kakršnikoli obliki: dodatno znanje, dodatna prodaja, razbremenitev obstoječih virov, …
Za to ne rabimo objavljati razpisov.

Kot Steve Jobs. Njegov moto je bil, da ne bo delal raziskave trga, kaj ljudje rabijo. On je ljudem povedal, kaj rabijo in izpolnjeval njihove potrebe, ki jih je sam generiral. 🙂

051 306 546

Slovenija je tako majhna, da se vsi med seboj poznamo, torej lahko vsak dobi službo prek veze. Ni izgovorov.

BoschRexroth zaposluje

R&D, manufacturing and administrative building BOSCH REXROTH | Protim

Odgovor na objavo uporabnika
Bemylover, 10.06.2022 ob 20:55

Poslal več kot 200 prošenj v zadnje pol leta. Večinoma sploh ne odgovorijo, razen JU tam pa zavračajo po tekočem traku. Včasih dobim odgovor že naslednji dan: niste bili izbrani. Na spontane prošnje pa še manj. Sem družboslovec. nevem kaj nej. Tudi v proizvodnji me niso vzel, ker so rekli da sem preveč izobražen za njih. Svašta.

Kontaktiraj BoschRexroth tam na veliko iščejo, zaposlijo vse kar se javi.

Nova lokacija Brnik nasproti letališča.

.https://kariernisejem.com/sponsor/bosch-rexroth-d-o-o/

zanimivo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close