Iščeva par
Pozdravljene dame.
Sem mlad moski, lepega obraza in telesa, cist in urejen. Visok sem 184cm, tehtam 88kg, temno rjavi kratki lasje, temno rjave oci, temnejse polti. Sem v resni zvezi, kjer manjka seksa in zato sem se tudi prijavil na ta portal. Torej iscem damo, najraje vezano, izkljucno za obcasno uzivanje v seksu.
Iscem nekje med 25-45 let staro damo, najraje iz Ljubljane ali okolice. Prostor(hotel) priskrbim jaz.
Kaksne zenske so mi vsec?
Nizje rasti, nekje do 170cm, ne maram suhic, vsec mi je malo vecja rit… da je kaj za prijet ;). Joskice imam rajsi manjse kot velike, fetis imam na porasceno muco in velike bradavicke ( ne kolobarje ampak prav bradavicke). V seksu sem odprt za vse ,,kombinacije,, , preferiram pa nezen seks, lizanje…
Sem dobro situiran in morebitni ljubici ponujam tudi pomoc pri zivljenskih stroskih ( najemnina, obleke itd.)
Moj kontakt dejan.zate@mail.com – mail je in ne gmail
P.S. zainteresiran sem tudi za srecanje z parom, ker bi se rad poizkusil svoj fetis, cuckold. Sem 10000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} hetero, zato stik on-on odpade.
P.S.2 ce ti je oglas zanimiv se prosim opisi na kratko, izgled, visina, teza itd. Ter napisi, ce imas kaksno posebno predstavo kako naj bi srecanje zgledalo.
Iščeva par ali njo…zaželjeno 30+.
Piši na: onina1@gmail.com
Pozdravljene dame.
Sem mlad moski, lepega obraza in telesa, cist in urejen. Visok sem 184cm, tehtam 88kg, temno rjavi kratki lasje, temno rjave oci, temnejse polti. Sem v resni zvezi, kjer manjka seksa in zato sem se tudi prijavil na ta portal. Torej iscem damo, najraje vezano, izkljucno za obcasno uzivanje v seksu.
Iscem nekje med 25-50 let staro damo, najraje iz Ljubljane ali okolice. Prostor(hotel) priskrbim jaz.
Kaksne zenske so mi vsec?
Nizje rasti, nekje do 170cm, ne maram suhic, vsec mi je malo vecja rit… da je kaj za prijet ;). Joskice imam rajsi manjse kot velike, fetis imam na porasceno muco in velike bradavicke ( ne kolobarje ampak prav bradavicke). V seksu sem odprt za vse ,,kombinacije,, , preferiram pa nezen seks, lizanje…
Sem dobro situiran in morebitni ljubici ponujam tudi pomoc pri zivljenskih stroskih ( najemnina, obleke itd.)
Moj kontakt dejan.zate@mail.com – mail je in ne gmail
P.S. zainteresiran sem tudi za srecanje z parom, ker bi se rad poizkusil svoj fetis, cuckold. Sem 10000{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} hetero, zato stik on-on odpade.
P.S.2 ce ti je oglas zanimiv se prosim opisi na kratko, izgled, visina, teza itd. Ter napisi, ce imas kaksno posebno predstavo kako naj bi srecanje zgledalo.
Caw
Poslji na alex.meho@gmail.com
Mislim da bi se znala ujet
Iscem fuk z njo, leta nepomembna. Dam nagrado. Sem 22 let star fant iz Lj. Vec na mail akcijatakoj@yahoo.com
Želim spoznati žensko, s katero bi si popestrila spolno življenje, ki bi rada poskusila kaj novega, je diskretna, lahko vezana, poročena, normalne postave, nekje do 45 let, strastna.
Če se tudi ti počutiš ob možu osamljeno in med vama ni več strasti, se oglasi prijetnemu 40+ letniku.
Iščem punco, ki bi bila pripravljena, da se preselim k njej v Ljubljano. Trenutno sem brezposelna, rada pa bi našla službo v Ljubljani in se preselila, ker je to moje sanjsko mesto. Sem nekadilka, bsx, imam cca. 30 let. Piši mi na iscemsoboljubljana@gmail.com
Pozdravljene, Nisem v iskanju avanture, potrebujem pa žensko pomoč. Sem mlad tip, ki se včasih pač rad preobleče v privlačno žensko. Žal zaenkrat še nisem najbolj vešč kar se tiče make-upa in urejanja pričeske zato si želim, da bi mi enkrat pri tem pomagala ženska roka. Najraje po principu da pridem k tebi, me namažeš in narediš frizuro, potem pa mi pomagaš narediti par solidnih fotk končnega produkta. Javi se, če bi se ti kaj takšnega zdelo zabavno in/ali zanimivo. Za tvoj čas lahko tudi nekaj plačam. 🙂
Že nekaj časa me mika, da bi spoznal prijetno 50-letnico. Včasih vidim kakšno tako, ki bi ji takoj pripisal 20 let manj. Nekatere so še vedno zelo privlačne, ker se znajo tudi urediti in znajo biti res nagajive in privlačne, strastne. Lepo bi bilo spoznati takšno….
Če je kje dama v teh letih in razmišljaš o skriti zvezi z mlajšim moškim, se mi javi.
Starejši, izkušen v dominaciji, zainteresiran za podložno punco 19-25, brez spolnega odnosa, ostalo po dogovoru.
Seanse v živo v Ljubljani, rad uporabljam tudi verbalno dominacijo, vendar ne za nakladanje po spletu. Internetne skrivalnice niso zaželene.
Fotografija je moja, avtorska…
[img]http://shrani.si/f/2v/Ze/1HYzeL7d/img0020altmicharesize.jpg[/img]
Forum je zaprt za komentiranje.