Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

o3m6a1afnasprotonmail.com sem urejen 31l poreden v postelji izkušen in lušen hehe pisita mi lp

Iščem punce/zenske za dobivnja med tednom In za vikend. Starost do 40 let
Star sem 21let.
Kontackt pod pm.Spamfolder@gmail.com
Preverjam tedenasko gmaile.

Itak

Zdravo
Sem 20 letni moski. Postaven, povprecnega videza, 190cm 90kg.
Sem prijazen,prijten rahlo zadržan.
Iscem zensko za enkratno ali veckratno avanturo. Od 18 do 45 let. Okolica MB. Tvoje zadvoljstvo bi postavil na prvo mesto.
Pisite na mail: diskretnevragolije@gmail.com
Preko maila se lahko dogovorimo za srecanje, vse po vasih zeljah.
Lp

Oglasite se. Sem testiran.

kaksna da jo oralno zadovoljim?

misteryx62@gmail.com, Ljubljančan, diskreten

Iščem sogovornico za pozne ure…Če je katera navihana za chat (navihan :P) naj piše na privat.

Sem vezan 37 letnik, podrejen pasiven. Sem v zvezi. Iscem zensko, dominantno, agresivno za obcasna srecanja in uzitke.

da ga redno oralno zadovoljujem

starejšega z velikim

Ojla!

Sem poročen, 34 letnik, doma iz okolice Celja, delam blizu Maribora. Rad bi spoznal resno, diskretno frendico za tipkanje, chatanje, flirtanje… sploh tako, ki močno pogreša in obožuje oralo :).

Če si za, da se preko tipkanja malo spoznava, se mi oglasi na ZS.

Lep dan!

Caw rad bi te spoznal za obcasna druzenja na 1001 nacin… Sem urejen iz okolice ljubljane,
morjevedno84@gmail.com

Caw rad bi te spoznal za obcasna druzenja na 1001 nacin… Sem urejen iz okolice ljubljane,
morjevedno84@gmail.com

Se mogoče zdajle najde kakšna dama ali damica za nežnosti ???
Do 15,00 ???
ljubitelj8@gmail.com

Se mogoče zdajle najde kakšna dama ali damica za nežnosti ???
Do 15,00 ???
ljubitelj8@gmail.com

Osrednji del države…

Vkolikor sta zainteresirani mi pišita. (moški 33let).

Se priporočam 😉

Zdravo iščem pošteno dekle za ples .
Hodim po raznih plesih pa ne morem dobiti resnične plesalke .
Zato bom zelo vesel če se bo našla tu gori .

kaksna punca da jo oralno obdelujem celo uro?

iščem resno žensko katera si želi gang banga. vse je resno diskretno z preverjenimi akterji. milangabro@gmail.com

Oralist, da si že dolgočasen s temi svojimi patetičnimi oglasi, ki se vlečejo že pol leta. Če bi bil res dober lizač, bi si v tem času že ustvaril krog rednih “strank”. Smiliš se mi…

Iščem ljubico s katero bi uživala in se razvajala.
Sem resen urejen in diskreten.

Če si ženska in rabiš prijatelja z bonusi ter vsemi priboljški, s katerim bi si dala duška brez obveznosti in sramu, kadarkoli bi ti pasalo, se mi javi, ker tudi jaz iščem to.
Bodi stara do nekje 40 let, leto gor ali dol.

Sem samski, razgledan in dobro situiran, nezatežen, star 35let, visok 179cm, močnejše postave, iz okolice LJ, zabaven, strasten in poln umazanih idej.

piši mi na spodnji mail:
dajva.se (afna) mail (pika) com

Star sem 18 let in si že dalj časa želim poskusiti z starejšo žensko med 35-45 let. Ne iščem popolne postave, ampak lepo in urejeno žensko ki skrbi zase in za svoje telo. Imam 190cm in atletske postave, zanimiv in odprt za pogovor. Važna je diskretnost, ostalo je stvar dogovora. 😉 Zainteresirane mi pišite na marespodgurja@gmail.com

Zdravo,
23 Letni fant, ki išče NJO, erotično maserko iz Celja. Za več info piši na iam.23t@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close