Iščeva par
Pozdravljeni,
na ta forum sem so obrnil, ker sem opazil, da je tu kar nekaj podobnih prošenj in je veliko komentarjev tudi s strani nasprotnega spola.
Najprej bom povedal malce o sebi. Star sem 25 let in ker imamo doma družinsko podjetje zaradi dela nimam ne volje in ne kakšne želje po komercialnem spoznavanju in bi si raje želel spoznati žensko, s katero bi imel predvsem ‘poslovni’ odnos.
Stanovanji imam v Ljubljani in Kopru, vendar večino časa preživim v Ljubljani, zato bi si tudi želel, da bi potencialna kandidatka prišla v Ljubljano.
Kot sem navedel že v naslovu, denar ni problem, svoj kontakt pa posredujte samo resne in profesionalne kandidatke, v kolikor bi se zadeva po prvem srečanju obnesla bi rad postal redna stranka.
Vse bi opravili zelo strokovno, brez imen in osebnih podatkov ter diskretno, svoj elektronski naslov mi posredujte samo resne kandidatke in v roku enega dneva vam bom odgovoril.
Iscem prijateljico za sex leta niso ovira lahko sem diskrreten in prijazen…lahko v zameno financno pomagam oklica NM
Mail: kren112david@gmail.com
Skajpe: kr-en112
Iscem prijateljico za sex leta niso ovira lahko sem diskrreten in prijazen…lahko v zameno financno pomagam oklica NM
Mail: kren112david@gmail.com
Skajpe: kr-en112
iščem žensko
več na:
skype jankot1231
mail jankotrobec69@gmail.com
Ponujam pravo erotično masažo za ženske, SEXA IN ORALE NI, zgolj z rokami, masiram v spodnjicah ali gol, po dogovoru, 35 let, čeden, traja eno uro, lahko malo več, zaenkrat je brezplačna ,ker sem v postopku pridobivanja dokumentacije in ne deleam na črno. Opogumite se, gre za razsežnosti, ki jih večina izmed vas še ni izkusila, ne gre za neko brezvezno božanje in blef, prvovrsti užitki, včasih do tao , tantra stanja. Delam dopoldne ali zvečer odvisno od tedna, ker sicer sedaj še hodim v službo. Pišite na email maser@aprava.com higiena obvezna.lp
Sem divja, vroča, strastna, sexi , skrivnostna, polna adrenalina si z mojim potrebnim partnerjem želiva nekaj novega, njo ki bi popestrila najine misli
Samo resne naj pisejo na mail
nikoleta808@outlook.com
Pozdravljena! Za fanta si želim pripraviti presenečenje in v posteljo povabiti še eno simpatično dekle. Sama nimam izkušenj z žensko, zato bi se lahko prej dobili tudi sami. Upam, da se najde kakšna za crkljanje v troje, V kolikor te zanima več piši na punca1994@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.