Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščeva par

Iščeva par

Koliko plačaš, kje boš snemal, kako imaš dolgega?

Če odgovoriš na ta vprašanja in mi bo ponudba všeč ti pošljem ZS, stara sem 19 let.
[/quote]

se mi javiš…mam ponudbo zate

Mi lahko samo nekdo pove kje je problem. Namreč iščem punco(res je da sem zbircna)ampak ne dobim je ne v živo in ne na netu. Lahko dobim par kar Me ne zanima niti one night only in lp

“Oj že dolgo časa imam željo poskusit drugače in se prepustiti uzitkom in tvojim željam. Rad bi se poigral s tvojo pohotno ritko. Me pa zanima kaj imas rada in pri čem uživaš “Na kratko o meni: ..umerjena oseba..rad imam šport in zabavo. 🙂 .. lahko se slišiva preko maila, .bolcen47@gmail.com ali mi piši sem.

Piši na island2831@yahoo.com

S fantom že nekaj časa iščeva punco, da bi se nama pridružila v postelji 😉 oba si že dolgo želiva poskusiti v troje, če si za piši v zs 🙂

A je kdo za kasen chat…kliknte na masamwa18@gmail.com

moški ali ženska?

Rad bi spoznal 2 vroči punci, ki bi se mi predali, da bi skupaj uživali v lepotah spolnosti in skupaj eksperimentirali.

Star sem 25 let, samski, urejen, redno športam.
Iščem dekle 18+ za zmenek, ker pogrešam zmenke. Pišite na ZS.

Ola, se isces mladega ljubimca?

Starejsa dama, ki isce mlajsega fanta, ki zna prisluhniti telesu in tudi sam rad uziva, ko se sprosti naj pise na nik023@outlook.com tam se dogovoriva nadaljne zadeve:)

Hej sem 25 letnik iz Ljubljane in iscem punco med 18 in 35 leti za enkratno avanturo, ce se ujameva lahko tudi veckrat! Sem preprost fant, sproscen, diskreten in higijenicen, kar pricakujem tudi od tebe. Resne pisite na ZS!
Prostor imam v Ljubljani!

Resen, zdrav in diskreten moški iščem starejšo damo nad 60 za vroča srečanja. Če si zanimiva in si želiš občasne moške družbe, mi čim prej piši 🙂

rad bi spoznal žensko za resno vezo kateri bi bil všeč cuckold,to pomeni da bi imela poleg mene še ljubimca po možnosti zelo obdarjenega,če ji to paše,kateri bi jo redno zadovoljeval poleg mene,jaz bi pa takrat opazoval,pomagal,se pridružil,lahko tudi brez mene zraven moj opis 180/70 temnolas,zelenook 15cm… klikni!

star sem 37 let in sem iz okolice MB, rad bi spoznal kakšno resno punco

Pozdravljene punce in ženske. Star sem 28 let in bi rad spoznal kakšno punco, žensko leta niso važna iz MB ali okolice. Javite se.

nagrada 150 €
polnoletna
neprofi
🙂

hi,
iščem čednega, fit, izobraženega nevezanega ljubimca (28-41 let). Imam 26 let in po mnogih mnenjih lep izgled. Kontakt na zs.

prijavi se za zs 🙂

sem se

Iščem damo s katero bi diskretno občasno obiskala sw klub po dogovoru. Sem vezan in želim nekaj malega “odklopa”. Če to razumeš, si dobrodošla.

Ali še iščeš.lp

iščem resnično pravo pičko za sex

Spoznati želin urejeno, vezano damo iz Celja ali okolice, za občasen pobeg v prepovedan svet. Sem urejen, vezan 38-letnik iz Celja. Bodi stara do 48 let.
Kontakt: pruhec@gmail.com

lep pozdrav gospodicna.
sem 29 letni fant/moski. nisem ravno nek super misicnjak vendar lahko zagotovo recem da sem izredno simpaticen. ce si za te plvabim na pijackonpa bova skupaj videla sli sva si usojena da si deliva rjuhce ali ne😘

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close