Iščeva par
Za diskretno srečanje, masažo, pogovor piši na prijazenpob@gmail.com
Sem urejen moški srednjih let, vezan in iščem prijetno prijateljico za pogovore in pobeg iz vsakdanje monotonosti. Najprej dopisovanje, če bi se ujela v nadaljevanju tudi kaj bolj konkretnega. Piši mi n na: ljubim30@gmail.com
Iščem njo za klepet in ob ujemanju mogoče tudi kaj več….
Do zdaj je bila samo ena pogumna sa srecanje nazalost sva si predaleč tako da če se najde katera blizje koroski mi lahko pise vednoza445@gmail.com za zacetek pogovor potem pa da vidiva ce si upava kaj vec
Pisi mi na mejl danirogina6@gmail.com
Spoznati želim resno žensko za avanturo, sex…in kar nama paše, cartanje, romantika….. seveda diskretno. Predvsem pa urejeno in sproščeno, ki ve kaj hoče. Za možen daljši rok in večkratno dobivanje. Imam 36 let urejen, diskreten, nasmejan, urejen in resen iz KP. Prosim resne, hvala. Dopisovanje, ki ni v kontekstu ali izpovedi ter lajšanje duš me ne zanimajo! Vse ostalo se lahko dogovoriva kako, kaj, kje in kdaj na mail: toyboy.kp@gmail.com
Iščem mlajšega obdarjenega ljubimca: eilinel4078@gmail.com
Živjo imam 26 let iščem samsko punco 18-28 za kakšno kavo v LJ, drugo bi pa po tem videli
Poročen iz okolice Sl. Bistrice iščem damo za diskretna vroča srečanja. Rad mam dominantne in imam fetiš na ženske nogice. rakun149@gmail.com
22 letni fant, športna postava, 183cm, 81kg
iščem starejšo izkušeno žensko za avanturo… v mb ali lenartu
lahko le izmenjama kakšno slikco prek gmaila…
tilenkot999@gmail.com
Sem poročen cca 5let in že kakšno leto nisem sexal .. potreba mi vedno bol raste, ženo o tem ne zanima nič in potrebe po tem nima … razmišljam o avanturi … sem zelo previden in prvič o tem razmišljam in pišem. Sem 183/84/36 relacija lj-gorenjska … iščem diskretno privlačno poročeno ženo za občasen klepet/+ … pikacu.poki83 … gmail seveda
mlad neizkušen fant 21 let iz ms-mb regije išče punco, žensko za kakšno avanturo ali kaj več. kontakt na nocnijunak21@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.