Iščeva par
Iščem starejšo damo za ….
Štajerska….
Mail: vertifufna60@gmail.com
Par iz osrednje slovenije za druženje s parom ali njo,,,,
avantu992@gmail.com
Pol pa če bo kaj iz tega, bo, če ne pa sam klepet. Sem komunikativen in svobodomiselen , ne živim življenja po kalupih in se ne hodim v zen sobe sproščat, ker sem že sproščen in nisem v stresu pa tistih novodobnih bedarijah. Tud ko grem s kero na pijačo, ne tipkam vmes na telefon in tudi facebuka nimam na telefonu, da mi tisto tovče brezveze. hahahahaha ajde bejbe javite se.
nudim premium snapchat za dnevne fotke in filmcke, več na zlataribica222@gmail.com
Nimam več ideje kaj naj storim.. Imam ženo s katero sva skupaj že 10 let. Imava se rada in nočem je prizadeti, ampak…
V spolnosti sva kot noč in dan, če je njej muka sexat enkrat tedensko bi jaz z veseljem vsak dan. Pa verjemite mi, da se trudim ji pomagam ter sodelujem pri gospodinjstvu…
Poleg tega sem športnik, ki dam nekaj nase, da se malo pohvalim;)
Zaradi tega postajam depresiven in takrat, ko mi sex najbolj “manjka” razdražljiv. Drkanja imam dovolj, rad pa bi ostal z njo.
Ker se mi za sex plačevati zdi pod častjo ne vidim druge ideje kot da si omislim občasno dekle za crklanje…
Zato, če ima katera enake tegobe naj mi piše na email… lluminei32@yahoo.com.
Edina pogoja sta diskretnost ter zdravje.
iščem žensko močnejše postave…piši mi na play0er020@gmail.com
Moški išče žensko za medsebojna razvajanja.
Torej, če se najdeš v tem, mi nameni par vrstic, pa se bereva dalje. Ne iščem pa nič na silo in predvsem brez obveznosti. Prav tako pa želim, da vse to poteka diskretno, kajti ne želim, da se kjerkoli karkoli izve. Torej želim daljše razmerje iz katerega bova oba potegnila največ, kar se da. Torej prijetna ter sproščena srečanja na prijateljskem nivoju. Saj veš, kakšna pijačka, malo pogovora pa potem malo cartanja.
Veš, ti moram povedati, da od tebe ne bom zahteval nič nemogočega. Ampak vedi, da sem nežen in da mi predigra pomeni veliko. Sicer pa zagotovo vem, da boš pri meni dobila veliko nežnosti in pozornosti. Vsekakor pa si ne želim le tega , da pridem,se spraznim in grem.
Ne, ker če ti ne bom všeč, se bom takoj umaknil iz tvojega življenja, ker malo kemije pa vsaj mora biti.
Oglasi se mi s sporočilom na: panter.playboy@gmail.com
Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.