Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice IŠČEMO UGODEN APARTMA OTOK KRK,KVARNER,..

IŠČEMO UGODEN APARTMA OTOK KRK,KVARNER,..

Pozdravljeni

Smo 4-članska družina in se zanimamo za apartma (2x odrasla,2x otroka stara 10 in 7 let). Apartma bi najeli za en teden od 15.8.2008 naprej.

Ali kdo ve kje to najdem?

Prosim za pomoč. Iskala sem že po internetu vendar brez uspehavse je nad 50€ naprej (cena apartmaja na dan).

HVALA IN LP

KAJ PA UGLJAN?
MOGOČE JE ŠE KAJ PROSTEGA

VELIK APARTMA Z DVEMA SPLANICAMA, MALA KUHINJA IN KOPALNICA, V 1. NADSTROPJU.

PLAŽA PRED NOSOM,
TRGOVINA 1500 M.

MIR, TIŠINA, AVTO V SENCI.
MI IMAMO TUDI OTROKA STAREGA 7 LET IN HODIMO TJA ŽE 5 LET

LP K

http://www.ljeto.com/cro/detail.asp?id=144

Smo 4 članska družina iščemo apartma blizu morja ter da so sobe v pritličju.Prosim za odgovor,letovali bi tam nekje od20.7.2009 do 1.8.2009.

Polje pri Šilu cca 1200 m od plaže, 40 EUR na dan zgornji štuk- kuhinja, kopal., spalnica, dn.soba + 30 m/2 terase – parkirišče

Pokliči 0038551221260 ali 00385989207127

pozdravljeni vsi ki iščete ugoden dopust jas vem za apartmaje v biograd na moru po zelo ugodnih cenah že od 35€ na dan apartmaji se nahajajo v bližini plaže so novejši in res lepo urejeni zelo pa je tam tudi primerno za otroke
govorim iz lasnih iskušen saj sama že tam letujem 5 let
če vas zanjima napišite pa vam bom poslala kontaktne podatke
lep pozdrav

pozdravljena, bi lahko posredovala podatke,pa kakšno slikco za si ogleadat app v biogradu al pa kak link, če je objavljen…
imam enoletnika, pa me zanima, čeje primerna plaža za tako majhne.
tnx
lp

žabica80
pozdravljena ja lahko ti pošljem slike in kontaktne podatke kontaktiraj me na tel. št. 031-214-766 lep pozdrav

Saša8-poznam osebo, ki odda apartma na Pagu-Gajac od 12.08.-22.8.
Če se še zanimate, napišite e-mail
Apartma zelo lep, velikost za 4-6 oseb-Priporočam!

982 neli,

poslala sem ti sporočilo na mobi, vendar ni odgovora. Me lahko prosim kontaktiraš na mail, me zanima apartma v Biogradu.

lp,

B.

twins si dobla moj meil lep pozdrav

pozdravljeni,

pošiljam vam kontakt za apartmaje v mestu Turanj blizu Biograda. Letos smo dopustovali v tem apartmaju, bilo nam je zelo všeč, apartmaji so lepo opremljeni, plaža je peščena in zraven hiše, lastnika zelo prijazna- torej vse pohvale. Mi smo plačali 40€, imeli smo dvosobni apartma, 2 odrasla in trije otroci. Za ostalo imate kontakt spodaj. Po želji pošljem še slike.

Kontaktna oseba: Božena
telefon : 00385 91 9118213
E-mail: marin.zunic@zd.t-com.hr

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close