Iščem žensko
Matkič, tudi samski moškim s “potepuškim stilom življenja”: popivanje, ponočevanje s “prijatelji”, neredno in nezdravo prehranjevanje ter še podobne razvade, ne bodo pri 35 in 40-tih ravno smetana po željenosti pri nasprotnem spolu.[/quote]
Se absolutno strinjam…. samo da večina moških ki so taki do 35-40 leta boli K če so ali niso… Tu je pomembna razlika….
Večina žensk si želi zveze dosti moških ki pa si je do 40 ne želi pa si je tudi potem ne bodo želeli (so izjeme na obeh straneh)
@Spider in Matjažko
Pa se pejmo enkrat “Mythbusters”. Gremo skupaj ven … samo mi trije … pa da vas vidim dečki…
Pa še Spiderja vzamem k sebi na počitnice. Bo lahko na lastne oči preveril kako puščobno živimo mi, zdolgočaseni tradicionalisti.
p.s.: edino, Spider, ne morem ti obljubiti, da boš spal med nama. Bi nama bil malo v napoto, veš…
Taki moški, če so pri sebi, si partnerstva sploh ne želijo. Če niso pri sebi, se pa tudi za njih kakšna najde, samskih obupank je evdno dovolj.[/quote]
Pa ti menda nisi takšen? :))) Ne vem, kaj potem večino moških žene v to grozno samouničenje, ki mu pravimo zveza, katere produkt si menda tudi ti? 🙂 Napaka? ;))
Uuuuu, na pečene kostanje in zalivko z moštom, če me povabiš, to bi pa res težko odklonil? :))))
Tradicija gor ali dol, ne vem, kako si Spider predstavlja npr odraščanje otrok, če ni nekega toplega družinskega okolja. Aja, samo tradicionalisti imajo otroke, on je ogrožena vrsta, bo izumrl. :)))
Taki moški, če so pri sebi, si partnerstva sploh ne želijo. Če niso pri sebi, se pa tudi za njih kakšna najde, samskih obupank je evdno dovolj.[/quote]
Pa ti menda nisi takšen? :))) Ne vem, kaj potem večino moških žene v to grozno samouničenje, ki mu pravimo zveza, katere produkt si menda tudi ti? 🙂 Napaka? ;))[/quote]
Saj spoznavajo to pa grejo ven iz zveze oz samouničenja 😀
Bi rekel, da neumnost in neizkušenost.
Sicer pa, matjažko, poznam cel kup tipov, ki tebi gredo v nos, s t.i. potepuškim načinom življenja. Z babami nimajo problema, še otepajo se jih nekateri..
Za razliko od prodnih, prijaznih, po jusu…ki se morajo postavit na trpalnice, da jih sploh kakšna opazi.
To jih žene v zvezo matjazko 😀
Leži Fata na intenzivnoj. Izlazi doktor i kaže Muji: ‘Fata ne izgleda dobro.’
‘Znam, doktore, ali dobro kuha i dobra je s djecom.’
Bi rekel, da neumnost in neizkušenost.
Sicer pa, matjažko, poznam cel kup tipov, ki tebi gredo v nos, s t.i. potepuškim načinom življenja. Z babami nimajo problema, še otepajo se jih nekateri..
Za razliko od prodnih, prijaznih, po jusu…ki se morajo postavit na trpalnice, da jih sploh kakšna opazi.[/quote]
Zakaj bi mi šel na živce nekdo, ki drugače živi kot jaz? Tebi gredo na jetra takšni.
Jaz samo opažam dejstva, da zrelejši moški, ki nekako ostanejo sami, ponavadi mnogo težje shajajo kot ženska, ki je na podobnem mestu. Takim se pogosto ne da niti skuhati, obroki so neredni, mnogi živijo podoben tempo kot pri 20, ker mislijo, da še vedno zmorejo vse – v mislih imam pohajkovanje in obiskovanje lokalov, nekaterim tudi osebna higiena trpi, vidiš jih skoraj izključno v moški prijateljski družbi… Skratka tudi večina moških rabi neko družico ob sebi, ker je to bolj naravno, ni pa nikakor to pravilo.
Že zdaj je realnost, da amrsikateri otrok odrašča v enostarševski družini. Blodnje o idealnem družinskem okolju gor ali dol.[/quote]
idealnega okolja ni, je samo ustrezno družinsko okolje, ki otroku nudi v čustvenem in psihološkem smislu to, kar rabi, da odraste v zrelo samostojno osebnost.
Ločitev staršev je ponavadi eden izmed hujših pretresov za otroka, ki težko razumejo, zakaj očka in mamica ne živita skupaj, zakaj se nimata več rada itd. Otrok ne doživlja sveta po racionalni ravni, ampak po čustveni.
Mogoče pa ti samo take poznaš. Jaz poznam ločene 50-letnike, ki uživajo na polno, z 20 let mlajšimi ženskami. Pa niso bogati, preden se boš obregnil ob to.[/quote]
A meri za “polno življenje” moškega je, da ima vsaj 20 let mlajšo žensko? 😉
Hugh Hefner je potem zate popolni moški. Zame pa je samo ena maskota.
Kje sme pa to napisal? Fant, ti kar nekaj blodiš v temi. napisal si, da se samski 40+ letniki smilijo sami sebi. Jaz ti pravim, da to sploh ni res.[/quote]
Kje sem pa napisal, da se 40+ sami sebi smilijo? Oz. zakaj bi se smilili samemu sebi?
To informacijo pa si sedaj iz rokava potegnil kot belega zajčka.
Malo drugače si se izrazil, bistveno drugače pa ne. Skratka, samskim 40+ letnikom prerokuješ neko tavanje, dokler ne najdejo naslednje “večne” družice.
Matjažko, jaz res upam, da se tebi en bo kdaj zgodila ločitev. Glede na nazore, ki jih imaš, bi to bil zate pokop. resno.
Forum je zaprt za komentiranje.