Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek iščem žensko za druženje in klepet

iščem žensko za druženje in klepet

Medeni, zanima me koliko si ti star in kako izgledaš? Da vidimo, če si kos opisu, ki si ga podal oziroma kako žensko želiš imeti. Po mojem si sluzasti starec, ki pa misli, da je ne vem kaj.
Drugače pa se z Marihuanco popolnoma strinjam, a nimaš prijateljev?! Z njimi se normalni ljudje pogovarjajo in si zaupajo.

Obup!!!

mislim da nisi nič boljša, saj tudi ti šariš po spletu ,namesto z prijatelji,si pa obljubila srečanje z menoj ,.bo kaj?

To je en prbit kr***n, ki išče samo sex. Daja oglase vsepovsod in piše, da želi žensko za klepet pol pa hoče sex in slačenje. Je star 58 let, laže, da jih ima manj in je tak bebec, da dol padeš.Punce ne nasedajte, ker se ne boste imele z njim kaj pogovarjat, ker nima argumentov in je ozkogleden.

mislim da nisi nič boljša, saj tudi ti šariš po spletu ,namesto z prijatelji,si pa obljubila srečanje z menoj ,.bo kaj?[/quote]

Medeni, žensko sploh ni težko dobit, samo ne smeš dajat vtisa obupanca, ki se potapljajoč skuša okleniti prvega štrika. Želim ti, da se ti zipolnijo želje in da dobiš pravo žensko zase, za bolj pikre besede pa se ne zmeni, ker ljudje anonimno pišejo kar jim pade na pamet, bolj upajo operirat s pikrimi, zbadajočimi stavki kot v živo.

Ko tole prebiram, v čveku, opažam, da starševski čvek sploh ni tako napačen :))))))))))))))

Me pa vseeno zanima, ali ste vsi normalni, da se greste sploh takšne igrice? Ker posledic samovolje očitno sploh ne poznate.

Da pa se pojavlja oseba kot nadležna z zasebnimi sporočili v večih mnenjih in bodo to dokazali, potem naj se pa ukrepa iz strani uredništva mon in mu naj dajo pravila še enkrat za prebrati, če osnovnih pravil ne pozna.

Zato naj tudi Ctrl, kot moderator na enem izmed forumov, ali Robi. kot moderator na enem izmed forumov, pač pogledata v obeh forumih, če je nekaj za odstraniti ali ne. Ker vsaj eden pravi, da bo tega vedno več, nič pa ne ukepa, čeprav ve.

Ne glede na težave s kakšno osebo na SČ, je pač malo čudno, če nek registriranec vzbuja negativo. In je v vaših modih. Da se preveri kdo je pravi in kdo ne. Ker sama ne verjamem ne temu, ne tistemu na sč. Kaj je potem na osebi, ki je izpostavljena, kjer ga bo lahko izslediti, če je vsaj nesramen. Če pa kdo ne razume, da ga nekaj ne zanima, je pa problem dotičnega, ki se je obesil. Besedno, ki se ga da neobesiti,

Če vas kdo nadleguje, pač pišite mon uredništvu, kar pomeni Primožu. S svojimi utemeljitvami. Ker po prebranem je res ugotoviti, da nekateri moderatorji nimajo prepiha v razumu.

Razumem tudi,. da se moderatorji ne bi smeli udleževati debat, če sami svoje brišejo.. Ker Primož ve, da ni vse razumsko in naj se potem briše tudi moderatorstvo, če ni zmoržen nič. In če vztraja v komunikaciji. In ni žrtev.
Ker osveščanje ni tvoje področje.

O čem ti to ?

Predlagam eno pripeto temo. Naslov je lahko: Posledice samovolje ali pa V vaših modih ali pa Prepih v razumu.

A mi lahko kdo razloži kaj se je zgodilo s tem čvekom, medtem ko me ni bilo?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ne vem, kaj bi se naj zgodilo. Meni bolj deluje, da se je nekaj zgodilo z nekaterimi posamezniki. 🙂

Škoda, da sem prestara.

Škoda, da sem prestara.[/quote]
ok. dajva poskusiva ,debela in stara, ker se ne javljajo takšne ,kot sem navedel ,bom zaprosil tebe za klepet in mogoče kasnejše druženje.povej kako hudo stara si in koliko let je to? upam da boš še kaj pogledala ta forum.

https://www.klepetalo.com/

Spoznavanje novih ljudi in novih ljubezni

najboljši klepet chat v sloveniji – xat.si[/url]

https://xat.si/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close