iščem žensko za druženje in klepet
hvala za mnenja, tukaj je ena pred letom objavila željo ,za prijateljske pogovore,-najbrž si delam utvaro ,da bi tudi ona prebrala to temo in najbrž se ne najde veliko takšnih žensk ,ki bi se šle virtualna srečanja z klepetom.(mogoče niti za plačilo) .
pa še to:če ni Skela za klepet z menoj -privat, kako to ,da tukaj na Med.over.net klepeta? bi se ji privat lahko kaj zgodilo na daljavo?
kaj če je prestara…[/quote]
A si lahko prestar za chat?:)) Meni se zdi, da so na chatih ali sami upokojenci ali pa nepolnoletne osebe. Mogoče ji ne sedejo vprašanja v stilu…Od kje si? Kolk stara? Samska? Si za srečanje?[/quote]
“sem osamljen moški in iščem žensko od 18 do 40 let ,za klepet preko interneta in druženje v živo.moj mail:slavo350@hotmail.com .možnost tesnejše zveze sčasoma.(seveda odvisno od let ženske)”
Zaradi tele omejitve :-)))
A si lahko prestar za chat?:)) Meni se zdi, da so na chatih ali sami upokojenci ali pa nepolnoletne osebe. Mogoče ji ne sedejo vprašanja v stilu…Od kje si? Kolk stara? Samska? Si za srečanje?[/quote]
“sem osamljen moški in iščem žensko od 18 do 40 let ,za klepet preko interneta in druženje v živo.moj mail:slavo350@hotmail.com .možnost tesnejše zveze sčasoma.(seveda odvisno od let ženske)”
Zaradi tele omejitve :-)))[/quote]
Aja, to pa ne vem kolk je ona stara:). Ti si pa z vsem na tekočem vidim:))). Kolk sm jst stara?:)))
Zaradi tele omejitve :-)))[/quote]
Aja, to pa ne vem kolk je ona stara:). Ti si pa z vsem na tekočem vidim:))). Kolk sm jst stara?:)))[/quote]
Jaz sem na tekočem?????…nisi videla da je bilo postavljeno kot vprašanje…drugače kot bereš si tja za začetek OŠ, izdala te pa ne bom kolko si, koliko deluješ si pa vsak sam ustvari:-)))
Aja, to pa ne vem kolk je ona stara:). Ti si pa z vsem na tekočem vidim:))). Kolk sm jst stara?:)))[/quote]
Jaz sem na tekočem?????…nisi videla da je bilo postavljeno kot vprašanje…drugače kot bereš si tja za začetek OŠ, izdala te pa ne bom kolko si, koliko deluješ si pa vsak sam ustvari:-)))[/quote]
Če bi bilo vprašanje, zakaj nisi postavila vprašaja na koncu?:) Meni je delovalo kot dejstvo:). No, saj mojih let ne veš, tako da nimaš kaj izdati:).
Če si tip brez samospoštovanja dovoli takole sramotit v moledovanju za drobtine babje pozornosti, potem si res zasluži, da naredijo osla iz njega. Kaj neki se boš z zakompleksano babo pogovarjal? Če rabiš pogovor, imaš za to frende. Če rabiš družbo, greš v oštarijo. In če že res ne moreš brez ženskega mednožja, si plačaš kurbo – te ceneje pride. Zadeve so tako enostavne, ampak moški suženj si mora vedno zakomplicirati življenje…
Jaz sem na tekočem?????…nisi videla da je bilo postavljeno kot vprašanje…drugače kot bereš si tja za začetek OŠ, izdala te pa ne bom kolko si, koliko deluješ si pa vsak sam ustvari:-)))[/quote]
Če bi bilo vprašanje, zakaj nisi postavila vprašaja na koncu?:) Meni je delovalo kot dejstvo:). No, saj mojih let ne veš, tako da nimaš kaj izdati:).[/quote]
Lej, če te tišči oznani,.drgač pa popraskaj se, če te srbi. :-)))
opazuj smeškote…
To je res. Pri tem si pozabil, da stvari, ki so tebi strašno težavne, so nekaterim tako zelo preproste, kot je tebi poiskati si kurbo.
Zakaj se tipi, ki ste dolgo samski, počasi že ne sprijaznite s svojo samskostjo in se je naučite jemati kot vrednoto? Zakaj se trudite biti nekaj, kar niste? Sploh tako širok razpon 18-40, to smrdi po obupanosti, samo da nisi sam. Babe za kavs kot šport očitno nisi sposoben dobit, za resno zvezo tudi ne, sicer ne bi pisal oglasa..Zakaj se počasi ne vprašaš, kaj ti sploh fali, če si samski? Se tako slabo počutiš v svoji koži?
Forum je zaprt za komentiranje.