iščem žensko nad ali okoli 40 za avanturo
Jezus, pa kaj smo stari 10 let?
Gospodiči se bodo morali nehati cinično norčevati iz mene in postavljati poniglava vprašanja, če bodo hoteli koristen nasvet. Ne bi rad samemu sebi delal konkurence.[/quote]
Egoist? Da.
Seveda sem egoist. Čemu bo delil svoje življenjske modrosti z ljudmi, ki se na tem zguslanem ( besedo si sposojam od katenjke) forumu redno norčujejo iz mene in trdijo, da se motim?
In če bi na dolgo in široko razložil, bi še vedno rekli, da nimam prav. Človek s enaveliča razlagati, kar je bilo že zdavnaj razloženo in zavrženo kot neutemeljeno.
Jaz sem svojo filozofijo ponotranjil in meni to zadostuje.
Če nekoga potrebuješ, si na nek način njegov suženj in odvisen od njega oz. nje, če sem natančnejši.
Primoran si se podrejati. Tako, kot v službi..Če rabiš službo, si se primoran podrejati šefu ali še huje, šefici…:)
Seveda smo za primerno plačilo pripravljeni požret ta občutek podrejanja..V privatnem odnosu pa ne…Mogoče zato, ker ne cenimo tistega, kar nam odnos lahko ponudi…Oziroma ne cenimo ljubezni….
In kolikor opažam, je pri večini primerov ravno to ovira pri ohranjanju odnosov. Namreč ta občutek, da se morajo ženski podrejati in s tem izgubljajo občutek svobode in tega kar so.
Nasvetov nisi zmožen dajati ali te moti dejstvo, da se vedno ne bodo vsi strinjali s tabo? Ne vem, kaj pomeni “zguslani”, moram pa povedati da je to najbolj grdi izraz, kar sem ga kdajkoli slišala oz prebrala. Sicer pa po želji, nasplošno pa se mi zdi pisanje, ki ni uporabno ali vredno razmisleka nevredno čitanja.
Ja, čist mal egoista bit, to ne škodi. Kaj pa, če življenjske modrosti in filozofija, ki si jo z muko skupaj spravil in se z njo ponotranjil, ne drži delno ali v celoti…? Kaj če se norčujejo iz tebe ravno zato, to pa nisi še pomislil?
Da te ded cititira; Prav, pa počni vse tako, kot počneš. Ne vem, zakaj bi se spreminjal, če ni treba.
Če nekoga potrebuješ, si na nek način njegov suženj in odvisen od njega oz. nje, če sem natančnejši.
Primoran si se podrejati. Tako, kot v službi..Če rabiš službo, si se primoran podrejati šefu ali še huje, šefici…:)
Seveda smo za primerno plačilo pripravljeni požret ta občutek podrejanja..V privatnem odnosu pa ne…Mogoče zato, ker ne cenimo tistega, kar nam odnos lahko ponudi…Oziroma ne cenimo ljubezni….
In kolikor opažam, je pri večini primerov ravno to ovira pri ohranjanju odnosov. Namreč ta občutek, da se morajo ženski podrejati in s tem izgubljajo občutek svobode in tega kar so.[/quote]
Robi razume, čeprav gleda na stvar malo drugače. Seveda razume, saj je pameten človek!
Odvisnost duši! Dobesedno! Odvisnost od službe, odvisnost od odnosov, odvisnost od partnerja..
V življenju nekaj dobiš najlažje, če tega v bistvu sploh nujno ne potrebuješ.
Ja. Takšen občutek dobimo zaradi same relativnosti. Podobno, kot takrat ko rečemo, kako hitro je nekaj minilo, ker nam je bilo lepo…Ali pa, kako je tečno, če moramo kaj prenašati, kar nam ni prav.
Če nečesa nujno ne potrebujemo, potem v tisto ne vlagamo energije in imamo občutek, da smo dobili na lahek način.
Se strinjam. To še posebej pride do izraza, če nismo zadovoljni. Zato nas lahko nek odnos duši ali pa nas osvobaja…Vse je relativno. Odvisno iz naše lastne pozicije.
Vsi imamo potrebe. Bolj ali manj enake, le zadovoljujemo jih na različne načine.
Na primer potreba po hrani..Vsi jo čutimo, vendar ponavadi ne rečemo, da smo od nje odvisni in da nas duši. Kar pomeni, da ni sama potreba problem, ampak je lahko problem sam način. Ko se v zadovoljevanje potrebe po hrani, vmešajo čustvene travme ali pa napačne navade.
Isto velja za intimen odnos..Lahko je sam odnos in spolnost nekaj najčudovitejšega, ki nas napolni z energijo…Lahko pa nam predstavlja moro, če v odnos prinašamo čustvene travme. Čutimo potrebo po bližini, a hkrati ob tem občutimo bolečino..In takrat občutimo odvisnost, ki nas duši.
Ko boš nehal ženske POTREBOVATI, jih boš lahko imel, kolikro boš hotel in zakaj jih boš hotel.
Dokler pa jim s svojim obnašanjim sporočaš “jaz tebe potrebujem”, logično, ne dobiš ničesar.[/quote]
Spider, zaenkrat še potrebujem žensko, a se bojim, da bom postal počasi ledeno hladen do njih, tako kot si ti. Verjetno si imel v življenju slabe izkušnje…(nevem, samo predvidevam 🙂 )
Življenje si tako ali drugače krojimo sami. Kdor ima slabe izkušnje, je zanje odgovoren sam in naj pri tem ne krivi drugih.
Lepo pozdravljeni!
Sem 22 letni fant iz okolice Celja, Imam svoje stanovanje tudi v lj saj tam študiram.
ta teden sem v lj in rad bi zadovoljil kakšno punco, žensko, damo, ki si želi res prave nežnosti.
V sexu sem strasten, erotičen ljubimec, rad zadovoljim žensko na 1000 in 1 način. Nisem nek lepotec, nisem pa grd, sem glasbenik.
dame, ženske, punce pišite mi na casanova22ce@gmail.com
leta niso ovira
lp
Forum je zaprt za komentiranje.