Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščem žensko, ki izpolnjuje določene pogoje

Iščem žensko, ki izpolnjuje določene pogoje

Pozdrav čisto vsem tule,

sem moški, star sem 40 in precej atraktiven. Imam precej hitro prevozno sredstvo, v njem lahko igra zelo glasna glasba (če želim, drugače ne igra). Iščem žensko od 21 let pa tja do 30, starejše me zanimajo, ker sem aktiven in mi ni, da ko hodiva v hrib, da jo moram skoz čakat, ker so starejše ženske hitro hin. Nujno je, da je ženska športno aktivna, izklesana postava in splošna urejenost. Obvezno mora znati popivati in sem ter tja je ok, če se ukvarja z marihuano.

Jaz nudim res veliko, sveže sadje skoraj vsak dan, lahko jo kam peljem, recimo da mi gre po pivo v trgovino. Obvezno mora biti iz Ljubljane, ker se mi ne da preveč vozit okol, sploh sedaj ko so dela na cesti in mi res ni, da bi čakal v kolonah. V mladosti ni smela biti pri tabornikih, ker so sami čudaki, to je precej pomemben pogoj.

Vse zainteresirane pustite tule maile in vam pišem. Potem gremo na kokto ali sadjevec in vidimo kje smo. Če si slučajno štajerka, ne smeš v moji bližini govoriti “sma” in podobno sranje.

Odgovor na objavo uporabnika
imamtica, 22.07.2022 ob 11:35

Pozdrav čisto vsem tule,

sem moški, star sem 40 in precej atraktiven. Imam precej hitro prevozno sredstvo, v njem lahko igra zelo glasna glasba (če želim, drugače ne igra). Iščem žensko od 21 let pa tja do 30, starejše me zanimajo, ker sem aktiven in mi ni, da ko hodiva v hrib, da jo moram skoz čakat, ker so starejše ženske hitro hin. Nujno je, da je ženska športno aktivna, izklesana postava in splošna urejenost. Obvezno mora znati popivati in sem ter tja je ok, če se ukvarja z marihuano.

Jaz nudim res veliko, sveže sadje skoraj vsak dan, lahko jo kam peljem, recimo da mi gre po pivo v trgovino. Obvezno mora biti iz Ljubljane, ker se mi ne da preveč vozit okol, sploh sedaj ko so dela na cesti in mi res ni, da bi čakal v kolonah. V mladosti ni smela biti pri tabornikih, ker so sami čudaki, to je precej pomemben pogoj.

Vse zainteresirane pustite tule maile in vam pišem. Potem gremo na kokto ali sadjevec in vidimo kje smo. Če si slučajno štajerka, ne smeš v moji bližini govoriti “sma” in podobno sranje.

Opis popolnega cefurja ?

????????

Si pozabil vzeti tablete?

Jaz sem enkrat takega mela, polnega keša, grd pa ko najgrša žival. Glavno, da mi je veliko nudil, plačal potovanje…..v resnici sem se ga pa sramovala.

In zahvala gre njemu, da sem videla Maldive, Kubo, Havaje…tam je manj možnosti, da me vidijo kaki poznani z njim.

Tist sem je pa že dobil.

Če si slučajno štajerka, ne smeš v moji bližini govoriti “sma” in podobno sranje.

Ha ha ha po eni strani te pa čisto razumem. Upam, da imaš stanovanje v prestolnici in apartma na morju. Pa, da nimaš otrok, da si intelegenten in izobražen in splošni razgledan.

Čimprej mi predstavi tvojo mamo.Bova šli skupaj na  kafe.Ga je kar dobro pobiksala z vzgojo v otroštvu. 40 let imaš – pa si brez partnerke in otrok? Upam, da nisi bluzič na celi črti! Zgleda že tako.

Upam da si si pripravil dokument kjer boš vse ki se bodo javile vodil, pomoje boš imel ogromen naval.

Še eden od “hudih jebačev”, ki išče punco na starševskem čveku. Socialno pomoč si že porabil in nimaš denarja za v gostilno?

Ja kakšne pa to pišeš no, imam kar nekaj otrok, celo tri, samo s tremi ženskami. Ena je žal Štajerka, nisem dojel ker sem bil ene dva meseca pijan, potem sem se streznil in slišal “sma” in znorel.

Sem hud jebač, tu sploh ni dileme, na več koncih iščem a ne, ker sem ves čas poslovno odsoten, so take opcije kar ok. Eni pač delamo in imamo denar, zato se lahko tako potem ven mečem.

Fionca, 22.07.2022 ob 12:03

Ha ha ha po eni strani te pa čisto razumem. Upam, da imaš stanovanje v prestolnici in apartma na morju. Pa, da nimaš otrok, da si intelegenten in izobražen in splošni razgledan.

Ma vse to imam, tudi razgledan sem, imam izjemen razgled iz terase.

Modrivrag??

Ja itak, 22.07.2022 ob 11:46

Opis popolnega cefurja ?

Ja madona no, kakšen čefur? Mama je sicer iz Srbije, ker pa je oče iz Kamnika, potem nisem čefur!!!

Bonda mlada, 22.07.2022 ob 11:46

????????

Si pozabil vzeti tablete?

Jaz sem enkrat takega mela, polnega keša, grd pa ko najgrša žival. Glavno, da mi je veliko nudil, plačal potovanje…..v resnici sem se ga pa sramovala.

In zahvala gre njemu, da sem videla Maldive, Kubo, Havaje…tam je manj možnosti, da me vidijo kaki poznani z njim.

Tist sem je pa že dobil.

Jah ti si imela pač grdega račka, jaz pa sem zelo atraktivan in so vse ponosne, ko jih kam pripeljem. Zadnjič eno pripeljem z luksuznim vozilom na fency kebab, je kar žarela od ponosa, sploh ker je srečala ene dve prijateljici, ki imajo za tipe ene klošarje, ki imajo samo ukradeno kolo.

Obupanec, ki išče partnerko na SČ mora biti realno ob vseh fizičnih ovirah, vsaj nekoliko mentalno moten.

Jaz pa iščem moškega, ki izpolnjuje vse moje pogoje. Je tukaj kakšen takšen.

Pusti svoj mail že nekaj časa sanjam takšnega moškega kot si ti!

Če nudiš s

Ne čefurja – Albanca, ki ima posel s sadjem in zelenjavo, pa še čim – piše v opisu  da nudi vsak dan sveže sadje 🙂 🙂 🙂

imamtica, 22.07.2022 ob 14:13

Sem hud jebač, tu sploh ni dileme, na več koncih iščem a ne, ker sem ves čas poslovno odsoten, so take opcije kar ok. Eni pač delamo in imamo denar, zato se lahko tako potem ven mečem.

Roba, ki se sama hvali, nikoli ni vredna pol kozarca hladne vode …

Koliko je nekdo “dober jebach”, vedo in realno povedo samo ženske, ki so bile kdaj z njim, ne pa lastnik vtičika…

To je verjetno šala ne?

Hud jebač praviš…Par dni nazaj je ena odprla temo o tem kako se moški precenjujejo v seksu. Komentarji bi te znali streznit.

Pri 40 letih si že prestar za 30 letnice, kaj šele 25.

Pa tudi bolj bogi ste že v postelji v primerjavi 25 letniki.

Če ti je 21 cm veliki, mi piši.

svežemu sadju skoraj vsak dan se človek res težko upre…

in to, da bi me vozil do trgovine, kjer bi ti kupila pir – sem že v ekstazi

ti res znaš … žensko pripravit do smeha!

lastna hvala se pod mizo vala, 22.07.2022 ob 14:28

Roba, ki se sama hvali, nikoli ni vredna pol kozarca hladne vode …

Koliko je nekdo “dober jebach”, vedo in realno povedo samo ženske, ki so bile kdaj z njim, ne pa lastnik vtičika…

Ja seveda ja, jaz sem bil vedno pohvaljen, ampak vedno. Tako da zadeva sigurno drži.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close