Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iscem vlagatelje v svoje podjetje

Iscem vlagatelje v svoje podjetje

Iscem vlagatelje v svoje podjetje ,ce koga zanima? Poslji sms na 031003544. Poklicem iz angleske telefonske stevilke. Vsak ki vlozi 500 funtov, dobi teden dni zastonj bivanje v Liverpool in lahko gre gledati tekmo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8787, 22.08.2025 ob 15:00

Iscem vlagatelje v svoje podjetje ,ce koga zanima? Poslji sms na 031003544. Poklicem iz angleske telefonske stevilke. Vsak ki vlozi 500 funtov, dobi teden dni zastonj bivanje v Liverpool in lahko gre gledati tekmo.

Takoj za!

A bosta oddajala čebelnjak v Moravcih?

“Kvazi angleški” klošar, ki še ni videl v živo Anglije je nazaj. In spet hoče/prosi denar!

Na voljo do konca avgusta.

Sefton council zivim. Zelo lep predel vrstna hisa z velikim vrtom. Pa ze od leta 1996 sem prvic prisel v Anglijo. Te zanima SE kaj?

Pa mene stane hisa velika 72 kvadratnih metrov samo 30 tisoc funtov. In je nebom postavil ker me ne zanima vec.

Imam na vrtu, paradiznik,papriko,feferone,maline,ribez cesnji,jagode,rozmarin,hren,nagalnje,razlicne roze,to je bolj za hobi, vcasih sem imel na obali v najemu 2,5 hektarja zemlje. Tako zdaj pa imam za angleske razmere velik vrt.

Ja seveda imaš! Tako, kakor ima na tem forumu vsak moški 19 cm orodje, ki ga uporablja večkrat dvevno…

Veš česa očitno nimaš? Ušivih 500 funtov, ki bi jih investiral!

Scamerji MRŠ!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8787, 22.08.2025 ob 15:40

Sefton council zivim. Zelo lep predel vrstna hisa z velikim vrtom. Pa ze od leta 1996 sem prvic prisel v Anglijo. Te zanima SE kaj?

Ja, naredi tam dve sliki. Eno na vrtu in eno na ulici poleg table! V roki imej list kjer piše Starševski čvek z uro in datumom!

Bo šlo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close