Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice iscem sopotnika za TAJSKO

iscem sopotnika za TAJSKO

Cao!

Ce se mogoce kdo odpravlja na Tajsko prihodnje leto 2005 ( po 10. februarju, marca ali aprila) me lahko kontaktira na spodnji e mail. Sama ze nekaj casa zelim obiskati to dezelo, pa bi jo raje spoznavala s sopotniki,…..

Lp Nina

ninatajska@hotmail.com

Cao

Jaz imam neke plane iti tja v tem terminu, lahko me kontaktiras na borutt@volja.net

BB

Cao!

A mas v planu samo Tajsko, a bi pripravljena iti se v druge drzave Vietnam, Kambođa?

Cao spela

ČE ŽELIŠ SE PRIKLJUČI KLUBU POPOTNIKOV IN FOTOGRAFOV POTOGRAF, KI V ZAČETKU MESECA FEBRUARJA ODPOTUJEJO V TAJSKO IN KAMBOĐO! TEL. 031 853 756 BLAŽ

Živjo

A že veš kdaj boš šla, ker jst razmišljam it julij in avgust tajska, vietnam, kambodža

Lp, Ivan

Oj Blaz !

To sem jaz- Nina :),……. Ivan, Spela- jaz sem se oz. se bom prikljucila Blazu in njegovim fotografom,… sli naj bi pa februarja,… upam :).

Lepo potujte!

Lp Nina

IVAN NE TOLKO RAZMISLAT IDI Z INVALIDI DRUSTVO UPOKOJENCEV IDRIJA GO FAK YOURSELF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

…konec koncev pa se lahko odlocis in gres sama.sem ravno prisel iz tajske in ti recem da sem samo v bangkoku srecal tolko ljudi da niti ne pomislim vec da bi koga jemal sabo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close