Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice iščem sopotnico za 1 teden morja, last minute

iščem sopotnico za 1 teden morja, last minute

Iščem kako žensko sopotnico, najraje študentko okoli 25 let iz Mb, ki bi v teh dneh z mano šla na kako last minute varianto. Imam nagledano Mallorco za 7 dni z zajtrkom iz Graza za 190eur na osebo, odhod pojutrišnjem.. 🙂 Sicer bi šla sama, pa je veliko dražje, zato iščem družbo…

Živijo

Ne ustrezam tvojim kriterijem niti približno, imam pa isti problem kot ti – torej enoposteljni aranžma, ki je precej dražji.

No ta cene, ki si jo navedla, je super ugodna, a jaz navijam za …. ne vem no, saj nisem izbirčna, a ležanje na plaži glih ni moja največja želja, res pa je, da Mallorce ne poznam. Pa še ful hitro je… pojutrišnjem – res da planiram tudi jaz last minute.

No, če te zanima vsaj malce akcije, bi se lahko kaj zmenili, saj meni samo plaža ni prav naj naj.

LP Primorka

Stara 23, iz Ljubljane in grem takoj če me wzameš 🙂 Al pa če se najde še ena in gremo 4! Aja moje želje so bolj party/beach/shopping če to ustreza!

lp

zadnji žur, medve se ne bi ujeli. Imam popolnoma druge interese.. primorka, saj en teden morja ne pomeni samo ležat na plaži, čeprav se sama grem bolj ali manj odpočit, z goro knjig in časa za razmišljanje. Težko odbobje je za mano, zato..
Lahko pa pač gremo skupaj, a ne gremo skupaj- razumeš? 😉 Meni je bistveno samo to, da so stroški nižjo, kakor solo, drugače pa ne rabim čisto nobene družbe.. 😉

BiBa, pustiš kakšen email kontakt?

BiBa

Ja, mislim, da imava popolnoma iste cilje, le premalo časa je do odhoda… če bi bil odhod naslednjo soboto, bi se že lahko dogovarjali za podrobnosti. Tudi jaz ne rabim stalno nekoga zraven sebe… bolj čas zase in za napolnit baterije pred zimo 🙂

Upam, da ti bo uspelo oz. da ti je uspelo najti koga, ki bo šel tako na hitro.

Če je pa še kaj odprto pa si pišemo…

LP Primorka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close