Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Iscem sopotnico/sopotnika za pocitnisko delo in potepanje po UK

Iscem sopotnico/sopotnika za pocitnisko delo in potepanje po UK

Iscem sopotnika/sopotnico za nekaj mesecno potepanje in pocitnisko delo po Veliki Britaniki. Skratka, dolgcas ne bo.

Hej!

Kdaj pa greš? Sem že sama razmišljala o podobnih zadevah!

LP

Tamara

Zivjo!

Mene tudi zanima, kdaj gres. Pa kaj mislis delati? Menda je kar problem dobiti delo.

Lp, Spelca

Hi Tamara

Sem ze v Londonu, tu pa mislim ostat do konca poletja. Ce prides oziroma ce rabis kaksne informacije s prve roke mi pisi na email, poslji sms ali poklici na 00447880931714. Vreme je nekaj dni nekam kislo, sicer se pa kar dogaja.

Tudi tebi Spelca sporocam, da sem ze prispel v London. Zadnjih deset let potujem, zivel sem v razlicnih drzavah, toda nikjer nisem naletel na toliko razlicnih in stevilnih prostih delovnih mest kot ravno tukaj. Torej naj te ne skrbi, kar se dela tice. Ce obvladas vsaj malo anglescine, ce si vsaj malo komunikativna in ce nisi izbircna bos nasla delo v 24 urah. Jaz ze delam, trenutno sem placan 50 funtov na dan /kar je malo za tukajsni standard/ s tem da imam hrano in stanovanje pokrito od strani delodajalca. Glede na to, da si delovni cas razporejam sam, ter da imam neomejen dostop do interneta, sem kar zadovoljen. Na kratko, bodi optimistka, spakiraj in na pot, tako pocnem sam, brez da imam vnaprej urejeno delo, stanovanje,… pa mi vedno nekako uspe.

Take care!

Jst tut nameravam it v London, sam med počitnicami. A rabim vizo, če hočem delat tam? Kako dolgo boš pa ti tam?

Do konca poletja ali pa celo malo dalj casa bom tu, christine. In ce bi rada dobila dobro placano in legalno zaposlitev je odgovor na tvoje vprasanje pritrdilen: da, rabis vizo.

kdaj misliš odrinit jaz grem isto foro v začetku julija.
Kakšno varjanto glede dela misliš a imaš že kaj rezervirano ali nič.

lahko mi pišeš na tine1039@hotmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close