Iščem punco za fuk
Kot je že v naslovu povedano, preprosto iščem punco za seks, nočem nič drugega in ne iščem nobenih navez in če se katera v tem najde naj se javi v komentar
Star sem 19 let in sem iz Lj pa naslednji teden nimam nič pametnega za delat, zato iščem punco, ki bi se rada mela fino. Iščem staro med 18 in 25 za ostalo mi je vseeno (pa brez std-jev prosm – če ni samoumevno)
Vse nepovezane komentarje o fukfehtanju ipd. zadržite zase, ker me res ne zanimaj – samo ponujam da se nekdo fino ima z mano in to je to
Na STARŠEVSKEM ČVEKU je res ogromno mladih punc, ki samo čakajo na ponudbo za “dobro se imet”, ker jih drugače nikjer ne 🙂
p.s.
Če bi res znal poskrbeti za to da se imajo punce dobro s tabo, ne bi rabil neznank iskat. BI imel četico njih pripravljenih vleteti kadarkoli bi ti “bilo dolgčas” 🙂
Tako kot dobre restavracije niso nikoli prazne in ne rabijo pred vhodom tuliti da imajo prostor in vleči ljudi notr “da bodo dobro jedli”. Take rezervacije sprejemajo, ne pa prosijo ljudi naj pridejo.
Janja904, 24.07.2022 ob 20:27
A ne bi raje pomagal brezdomkam?
Javi se na 040 753 425
Janja
Na žalost nimam stanovanja prostega za dlje časa, bom le nekaj časa bil sam, potem se vrne cimer.
Forum je zaprt za komentiranje.