Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščem punco za fuk

Iščem punco za fuk

Kot je že v naslovu povedano, preprosto iščem punco za seks, nočem nič drugega in ne iščem nobenih navez in če se katera v tem najde naj  se javi v komentar

Star sem 19 let in sem iz Lj pa naslednji teden nimam nič pametnega za delat, zato iščem punco, ki bi se rada mela fino. Iščem staro med 18 in 25 za ostalo mi je vseeno (pa brez std-jev prosm – če ni samoumevno)

Vse nepovezane komentarje o fukfehtanju ipd. zadržite zase, ker me res ne zanimaj – samo ponujam da se nekdo fino ima z mano in to je to

Jaz iščem dve deklici za f.k

A ne bi raje pomagal brezdomkam?

Javi se na 040 753 425

Janja

Na STARŠEVSKEM ČVEKU je res ogromno mladih punc, ki samo čakajo na ponudbo za “dobro se imet”, ker jih drugače nikjer ne 🙂

p.s.
Če bi res znal poskrbeti za to da se imajo punce dobro s tabo, ne bi rabil neznank iskat. BI imel četico njih pripravljenih vleteti kadarkoli bi ti “bilo dolgčas” 🙂
Tako kot dobre restavracije niso nikoli prazne in ne rabijo pred vhodom tuliti da imajo prostor in vleči ljudi notr “da bodo dobro jedli”. Take rezervacije sprejemajo, ne pa prosijo ljudi naj pridejo.

Eh ime tut če ne bi blo starševski čvek, itak so vse sorte pacientov tuki gor, tut taki kot jaz.

Morm pa vsake tok nardit rotacijo in se mal zamenat, če razumeš 🙂 Tinderja pa sem se že zdavni naveličal, ker je ratal glorified spoznavalec ljudi.

Odgovor na objavo uporabnika
Janja904, 24.07.2022 ob 20:27

A ne bi raje pomagal brezdomkam?

Javi se na 040 753 425

Janja

Na žalost nimam stanovanja prostega za dlje časa, bom le nekaj časa bil sam, potem se vrne cimer.

Fukfehtar.

Običen, 24.07.2022 ob 21:23

Fukfehtar.

Pa ne samo fukfehtar.Še bluzič zraven…naslednji teden nima kaj pametnega za delat…

Kdor je normalen, si takoj najde delo.In to za dober keš.

Ej ti papak zeleni, če nimaš kaj pametnega počet, lahko greš pomagat gasilcem čistit pogorišče na Krasu.

To je Božo. Zihr

040 886 346

Piši samo če si nad 25cm

Pofuki sam sebe v supak, pede. RC. ino.

Zakaj pa si ne poiščes punce kar na cesti tako kot si jaz najdem tipe?

Dej kokoši, nehi blefirat, greva skupi, da vidim.

cien, 24.07.2022 ob 23:54

Dej kokoši, nehi blefirat, greva skupi, da vidim.

Lahko. Samo se moraš kam skriti in opazovati.

In zakaj bi blefiral? Kaj ti ne gre v račun?

Zakaj se ti zdi, da takšna taktika ne deluje?

Janja te lahko poklicem

Pripiši zraven še tarifo… malo neumno je, da čakaš kar zastonj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close