Iščem prijateljico za druženje in klepet (najbolje do 30 let)
Prijateljice vedno prihajajo in odhajajo, nobena pa ne ostane. Včasih se pa celo zgodi, da kar vse odidejo (oz. nimajo več časa) bodisi zaradi fanta, selitve, dela, itd. Tako, da iščem pristno, večno prijateljstvo, iskreno in direktno ter vredno zaupanja.
To poletje sem se razšla s fantom in sem ugotovila, da mi manjka le družba in dobra prijateljica. 🙂
Stara sem 24 let in živim na Ljubljanskem barju. Rada pomagam, delim svoje znanje, prisluhnem in poskušam svetovat. Poleg tega imam zelo rada živali in zdravo življenje (prehrana, zelišča, aerobika, medicina, …), v prostem času se včasih še vedno vrnem v video igrice (nekaterim stvarem se žal ne moremo odreči 🙂 ) – te naštete stvari me tudi najbolj sproščajo, zato jim posvetim največ prostega časa. Najbolje je, če tudi tebe zanimajo te stvari.
Delno me zanima tudi svet mode (vendar ne trend).
Po značaju sem bolj umirjena (nisem za žurke), sem pa še vedno pozitivna, zabavna in nasmejana. Odprta sem za različne teme pogovorov.
Moja zgodba
Imela sem zelo težko najstniško obdobje. Poleg vsega drugega je bilo še moje zdravstveno stanje vsako leto slabše in sem bila v prepričanju, da le še čakam na čisti konec. Nato sem se odločila, da vzamem življenje v svoje roke.
Prijavila sem se na online tečaje v povezavi z zdravjem ter preučila veliko raziskav tako, da sem poleg rešitve za boljše življenje našla še veselje do nadaljnjega učenja in raziskovanja o zdravem življenju.
Upam, da se najde kakšna, ki ji tudi primankuje družbe. 🙂
Pišeš lahko tudi na e-mail: ethereal.fairy01@gmail.com
Ojla, lahko mi pišeš na vodopivecsarah@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.