Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem plesnega partnerja

Iščem plesnega partnerja

Hej hej, stara sem 22let in v MB iščem plesnega partnerja, saj fantje kar niso in niso pripravljeni iti na plesni tečaj. Če je kdo, ki zbere dovolj poguma, da bi šel naj se prosim javi 🙂

Lahko vzameš plešastega Sebo, ali pa zoofila Matjažka. Oba na voljo 24/7.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadni, otročji fanteki, ki se obnašajo kot pri 14 pri svojih 25-tih, ko bi že naj malo bolj zrelo in odraslo razmišljali, za 22-letnico itak odpadejo, saj ona rabi moškega, ki jo bo zavihtel v ritmu stastne glasbe, in ne otroka zraven sebe, ki mu nikoli nič ne paše kot kakšnemu potrtemu brundajočemo staremu dedcu. 🙂

Škoda, da imam malo predaleč do MB, bi se lahko naučil plesati. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sadni, otročji fanteki, ki se obnašajo kot pri 14 pri svojih 25-tih, ko bi že naj malo bolj zrelo in odraslo razmišljali, za 22-letnico itak odpadejo, saj ona rabi moškega, ki jo bo zavihtel v ritmu stastne glasbe, in ne otroka zraven sebe, ki mu nikoli nič ne paše kot kakšnemu potrtemu brundajočemo staremu dedcu. 🙂

Škoda, da imam malo predaleč do MB, bi se lahko naučil plesati. :D[/quote]

Kar ostani na farmi z svojimi ljubicami aka živalmi…. strastno je za tebe samo v hlevu 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

In pol ti meni, kaj počnem s tabo…kr neki. Poglej sebe, svoj prazen ksiht.

Pozdravljen!

Iščem resnega, plesnega partnerja iz Lj. oz. okolice argentinskega tanga in družabnih plesov nadaljevalni tečaj. Bodi nad 180cm/ vitke ali normalne postave, 55+ let.

Bistveno je, da imaš občutek za ritem in željo za pels, če tudi si začetnik.

Javi se na: glasba.glasbamp3@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close