Iščem ona / zanjo. ženski čvek moški off
Sem v ljubeči zvezi, kjer si zaupava, zato iščem punco zase. Tisto pravo, nežno, čutečo, odprto za pogovor in pristno bližino. Na žalost lahko dam oglas le v tej kategoriji . Ne iščem avanture za eno noč, ne prodajam sanj – ampak vem, kako lepo je, ko začutiš, da nekdo res sliši, res vidi in si vzame čas. Če tudi ti pogrešaš pristen ženski stik, nežnost, pogovor, mogoče skupne sprehode, tišino, toplino – potem morda klikneva. Če se splete več, pustim času, da pokaže. Rada imam počasnost, čutnost, nekaj umirjenega – ne drame, ne grobosti. Ne kadim. Ne pijem veliko. Bolj pomembni so mi majhni trenutki, kot veliki načrti. Si stara med 26 in 42, nekadilka, iz Gorenjske ali bližine? Povej mi kaj o sebi – kar ti udari najprej iz srca. Tu sem – odprta za nekaj iskrenega. ( stara sem 35 let) Oglas namenjen zgolj za ženskemu spoznavanju.
Moški kljub temu da obupano iščete, poskušate preskočite v velikem loku oglas. Moškega imam ne rabim še enega. Prav tako oglas ni seksualne narave ker ni vse v tem. Rabim precej več enako vse ki bi nekaj na hitro žal ne bo šlo.
Pišite v zs sporočilo tiste ko vas pritegne ko želite ženski čvek. Javno ne dajem maila.
Forum je zaprt za komentiranje.