Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščem novega osebnega zdravnika. Mnenje o dr. Barbari Mazej Poredoš?

Iščem novega osebnega zdravnika. Mnenje o dr. Barbari Mazej Poredoš?

Zdravo. Ker je čas za menjavo osebnega zdravnika se obračam na vas za mnenje. Klical sem v ZD Vič-Rudnik kjer so mi rekli da dr. Barbara Mazej Poredoš sprejema nove paciente. Zanima me ali ima kdo izkušnje s to zdravnico?

Pozdravljeni,

Pred cca. dvemi meseci smo za osebno zdravnico moje mame izbrali dr. Barbaro Mazej Poredoš in po dosedanjih izkušnjah lahko zapišem, da smo zelooooooo zadovoljni.

Ste se potem odločili? Kako ste zadovoljni?

Izjemno prijazna oseba. Super zdravnica res! Priporočam!

Ali ima še kdo izkušnje z dr.Barbaro Mazej Poredoš?

V glavnem je tako, da dobri splošni zdravniki ne sprejemajo več, ker imajo že preveč pacientov, slabi pa vedno sprejemajo. Kako je z omenjeno zdravnico ne vem.
Ko sem pred kratkim hotela tudi zamenjati svojo zdravnico, ki je totalno neuporabna in ignorantska za eno super, mi je rekla, da ima čakalno dobo najmanj eno leto. Vzame te, če kateri pacient umre, ali se odseli v kak drug kraj, sicer ne more vzeti novega. Zdaj čakam v vrsti… Zakaj nekateri nimajo preveč ali dovolj bolnikov, je več ali manj jasno.

Najboljša zdravnica na svetu ,pravi angel od ženske ,nebi je menjala če bi se v Ameriko selila ..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close