Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščem moškega za resno zvezo 45-60

Iščem moškega za resno zvezo 45-60

Odgovor na objavo uporabnika
BTDT nepr., 26.02.2023 ob 11:07

robi9, 26.02.2023 ob 10:55

Takle, 26.02.2023 ob 10:21

WD bi reku šoping seznam

Poskusit ni greh, samo mesto se mi ne zdi pravo, mora biti pa težko najti sorodno dušo v teh letih. Po pravici, ko pogledam tu okrog sebe, ne poznam nobenega takega kandidata, ma vsak kaj, da odpade.

Pa saj ste same sorodne duše. Sorodne duše, ki tekmujete kdo ima daljši seznam. Daljši seznam pomeni večji ego, s katerim sočloveka dojemate kot tržno blago, ki mora vsebovati sestavine na deklaraciji.

@robi9

S tem se pa povsem strinjam. Zadel si bistvo v nulo!

RObi ima že prav. Ampak to velja tudi zate. Samo tvoj ego je tako velik, da tega ne vidiš.

Takle, 26.02.2023 ob 11:27

Robi, kam pa ti mene šteješ? Jaz še v trgovini ne rabim listka, bi pa prej kot vse kar je avtorica zapisala, sama rekla, da me mora znat nasmejat, da ga sploh opazim. Poleg tega se mi pa zdi, da se otroci od prej smatrajo kot nebodigatreba, da odseva zelo super karakter osebe, ki je na stara leta ostala sama. Saj ok, če ima tako mnenje, samo tako poudarjat to, mi je pa no go.

Za Takle.

Ne vem, kam te naj štejem, ker te ne poznam.

Komentiral sem delanje seznamov, ker je to zame nezrelo in se sočloveka dojema kot robota ali kot predmet za zadovoljevanje potreb.

O izbiri partnerja niti ne odloča racionalni um, kateri je spisal sezname, ampak nezavedni del, katerega se niti ne zavedamo in njegovega seznama ne poznamo. Oziroma, poznamo le toliko, kolikor poznamo sebe.

V zivljenju nikoli ne ves,  kaj bo jutri?  Posledicno tudi ne ves,  kdo bo komu kuhal juhico,  na stara leta? ?

Zagarantirati se, mnogo prej, ni slaba ideja,  dasiravno je bolj pobozna zelja.

PS.  Velja zlato pravilo: meni luc, tebi kljuc!

Cav

…45+iščem takšne, ki se takoj vležejo, Device (ne po horoskopu), časa ni na pretek ?

piši mi?

Mona, jaz izpolnjujem vse tvoje pogoje. Pa me zanima ali ti izpolnjujes moje kriterije. Prvi moj pogoj je, da si nedolžna. Star in terier jaz lahko najdem na smetišču.

Amethyst324, 25.02.2023 ob 23:51

Spoznati želim moškega, za resno zvezo, 45-60 let.

Bodi samostojen, neodvisen, s svojo službo . –> Razgledan, pismen. Brez nekih težkih ‘nahrbtnikov’, brez bivše, ki ti je uničila življenje (res ne mislim poslušat lajnanja o tem … ) in brez kakšnih smrkavcev, ki jih moraš preživljat še xy let (mladoletni otroci ODPADEJO!!).

Sem samostojna, samska, brez otrok, 50, preskrbljena, z dobro službo. Brez obveznosti. Živim svoje življenje. Imam svojo naj prijateljico iz srednje šole in z njo  grem 3x na teden na kavo. In 1x na leto greva skupaj na morje, da se malo posončiva.  To je moja edina stvar.

Partnerju ki bo z mano, bom slepo vezana. Skrbela zanj, v dobrem in slabem. Ko bo bolan, bom jaz tista, ki mu bo prinesla skodelo doma skuhane juhe.

V zameno pričakujem … VSE.

Če na to nisi pripravljen, prihrani sebi in meni čas. In NE!!! odgovarjaj.

Če pa si pripravljen na POPOLN OBRAT V SVOJEM ŽIVLJENJU – mi piši, morda se ti bo življenje spremenilo. POPOLNOMA. Morda je to tvoja zadnja priložost.

Ciao.

amethystbvlgari72@gmail.com

Sami grdi komentarji.Ne razumem zakaj ce komu odgovarja naj jo kontaktira ostali pa obvoz.Sigurno je kje kaksen ki mu to pase.

točno tako. Pravijo, da še slepa kura zrno najde.

Ampak, koliko vas je, ki se iščete tu zadnje cajte, ni drugega skoraj, zadnjič tista ta zahtevna- nežurerka-, ki ji nič ni všeč, naštepala velik strani, včeraj tisti poročeni, ki bi eno na sprehodih poslušal, same enake generacije,….se kaj dogaja… ?

Innn, kaj najdete, je kaj kandidatov, zanimanja…

Nič ne javite, za statistiko…

Še malo pa se bodo začeli ptički ženit. To je to ?

makacivcata, 26.02.2023 ob 08:09

Seena, 26.02.2023 ob 08:06

Tri cetrt se jih bo skrilo v kot, ker si kar konkretno zaropotala 🙂

Jaz ti pa zelim, da se najde kak z jajci in ostalim kar zelis. Ljubezen obstaja ne glede na leta in niso vsi moski slabi, so pa resss redki dobri 😉

A ce noce 50 letnice nima jajc?

Po drugi strani pa pljuvate 20 let starega klia… Vam je izpod casti vsest se vanj…

Ta klio ste ve.

Odlično.  In resnično.

Anonimno 1456, 26.02.2023 ob 12:16

RObi ima že prav. Ampak to velja tudi zate. Samo tvoj ego je tako velik, da tega ne vidiš.

@Anonimno
1456

…jaz nimam seznama oz. je nekje na nivoju wd-jvega:

Da je ženska in da mi kot oseba ustreza.

…še o egu:

Vsak normalno tekmovalen dedec mora imeti spodobno velik ego, sicer ga drugi  povozijo. Feminilni fantički pa se, vedno neuspešno in s sklonjenim glavami, slinijo okoli žensk…

tajanstveni, 26.02.2023 ob 00:02

Imaš še kakšno glasbeno željo?

Ne.

resen840, 26.02.2023 ob 00:19

me zanima sem letnik 1954 iščrem resnopartnericon do konca življenje

Napiši kaj o sebi na:

amethystbvlgari72@gmail.com

Moderatorji, alkohol škodi, 26.02.2023 ob 00:04

Prekleta pijača! Same pijandure

Se strinjam, da zelo škodi.

V bistvu se ne spomnim, kdaj sem nazadnje bila pijana. Najbrž … enkrat okrog 1991-ega.

Dobra stran za zmenke – https://tonzes.com/zmenki.htm Dobra prijateljica je na portalu našla čudovitega moža.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close