Iščem moškega za resno zvezo 45-60
Spoznati želim moškega, za resno zvezo, 45-60 let.
Bodi samostojen, neodvisen, s svojo službo . –> Razgledan, pismen. Brez nekih težkih ‘nahrbtnikov’, brez bivše, ki ti je uničila življenje (res ne mislim poslušat lajnanja o tem … ) in brez kakšnih smrkavcev, ki jih moraš preživljat še xy let (mladoletni otroci ODPADEJO!!).
Sem samostojna, samska, brez otrok, 50, preskrbljena, z dobro službo. Brez obveznosti. Živim svoje življenje. Imam svojo naj prijateljico iz srednje šole in z njo grem 3x na teden na kavo. In 1x na leto greva skupaj na morje, da se malo posončiva. To je moja edina stvar.
Partnerju ki bo z mano, bom slepo vezana. Skrbela zanj, v dobrem in slabem. Ko bo bolan, bom jaz tista, ki mu bo prinesla skodelo doma skuhane juhe.
V zameno pričakujem … VSE.
Če na to nisi pripravljen, prihrani sebi in meni čas. In NE!!! odgovarjaj.
Če pa si pripravljen na POPOLN OBRAT V SVOJEM ŽIVLJENJU – mi piši, morda se ti bo življenje spremenilo. POPOLNOMA. Morda je to tvoja zadnja priložost.
Ciao.
Amethyst324, 25.02.2023 ob 23:51
Spoznati želim moškega, za resno zvezo, 45-60 let.
Bodi samostojen, neodvisen, s svojo službo . –> Razgledan, pismen. Brez nekih težkih ‘nahrbtnikov’, brez bivše, ki ti je uničila življenje (res ne mislim poslušat lajnanja o tem … ) in brez kakšnih smrkavcev, ki jih moraš preživljat še xy let (mladoletni otroci ODPADEJO!!).
Sem samostojna, samska, brez otrok, 50, preskrbljena, z dobro službo. Brez obveznosti. Živim svoje življenje. Imam svojo naj prijateljico iz srednje šole in z njo grem 3x na teden na kavo. In 1x na leto greva skupaj na morje, da se malo posončiva. To je moja edina stvar.
Partnerju ki bo z mano, bom slepo vezana. Skrbela zanj, v dobrem in slabem. Ko bo bolan, bom jaz tista, ki mu bo prinesla skodelo doma skuhane juhe.
V zameno pričakujem … VSE.
Če na to nisi pripravljen, prihrani sebi in meni čas. In NE!!! odgovarjaj.
Če pa si pripravljen na POPOLN OBRAT V SVOJEM ŽIVLJENJU – mi piši, morda se ti bo življenje spremenilo. POPOLNOMA. Morda je to tvoja zadnja priložost.
Ciao.
me zanima sem letnik 1954 iščrem resnopartnericon do konca življenje
Gs712, 26.02.2023 ob 00:22
Na stara leta verjamete v pravljice o ljubezni in večnosti?
Spoštovani.
Vaš komentar ima absolutno nek point.
Delno imate prav : moja leta (sploh moja starost in izkušnje) naj b bili po(do)kazatelj neke moje ‘brihtnosti’. Glejte:
Meni je zelo zanimivo vaše vprašanje: “Na stara leta verjamete v pravljice o ljubezni in večnosti?”
Ja. Verjamem.
Verjemem na stara leta. V mladih nisem.
Zgodba je preveč dolga in preveč dolgočasna, da bi o tem pisala mladini, ki je to dejansko sploh ne zanima …, kdor mi bo pisal na pvt se bom mogoče razpisala.
Drugače pa, pišite na mail. Ampak samo tisti, ki ste resnično zainteresirani za dejansko fizično razmerje.
Hvala!
Lojz852, 26.02.2023 ob 00:37
Sem 55-letnik, knjižničar, služim s kriptovalutami. Devičnik, trikratni vdovec z ogromnim vinogradom v Brdih. Plavolas, modrook, čistokrvni lipicanec ups…
Fakt? LOL
Ne, duša zlata.
LOL.
Avtorica misli, da je Ana Roš. Da bo v polovici stoletja človeškega življenja ujela moškega z juho. Ona mu bo dala juho, on pa ji bo moral dati vse. Res, pravična Jaz delitev! )
Ne, jaz mu ne bi ne dala juhe, pač pa mu bi dala 7 hektarjev najboljše kmetijske površine v Goriških Brdih ( takšne, ki jih nima niti slavna Ana R.). (Madonca, si sploh nisem mislila, da je ta zemlja toliko vredna. …. :-)))) – zdaj ko pa so vse te ponudbe kar paadajo.. , ….. se ne prodaja več !!!:)))) –
Očitno bom v polovici življenja ujela kaj drugega.
Ciao! 🙂
Avtorica, email je tu absolutno brezveze. Drug z drugim se tu pogovarjamo v tekstovni obliki. Fizičen svet je do neke mere zanimiv, ampak virtualen svet je pa fantastičen. Besede, ki jih tu zapisujemo imajo več kot neskončno moč. Vaše fizično telo je iz atomov, vi pa v resnici niste iz atomov. Vi ste tisti, ki premikate atome. V resnici ste nevidno bitje v materialnem telesu, ki premika materialno telo. Vaša starost je v resnici nedoločljiva. Sam kot nevidno bitje se lahko nahajam kjerkoli, ni nujno samo v materialnem telesu. Materialno telo potrebujem zato, da lahko tipkam na tipkovnico računalnika, ki je tudi materialna.
Niso zavozli… Niso sami kot ve brez kuceta i maceta… V najemu.. si ne predstavljam mame da isce v tej starosti po portalih pa je gor npr na tinderju al pa da dejta… Je pa le visji nivo. Ji je pa to le izpod casti… Ve pa u 50 iscete ljubezen svojega zivljenja… Ko neka 7 letnica ki sanja o princu na belem konju… Zamisli se o mentalnem nivoju.
Al pa zajebancije ki jih mate zenske v tej starosti… Te ki dejtate iscete moske itd… ??
Moja mama se ni spravla v to…
Ajaa… zakaj pa starse mesas? A nimas kj za rect? ?
Forum je zaprt za komentiranje.