Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščem moškega za resno zvezo 45-60

Iščem moškega za resno zvezo 45-60

Uau?

In kaj ma to veze ce sm jst na monu? Kje bi pa moral bit? V kafani? Kiklce lovit mogoce?

Kdo se peni?

Ne obsojam, seznanjam vas z realnostjo…

Tri cetrt se jih bo skrilo v kot, ker si kar konkretno zaropotala 🙂

Jaz ti pa zelim, da se najde kak z jajci in ostalim kar zelis. Ljubezen obstaja ne glede na leta in niso vsi moski slabi, so pa resss redki dobri 😉

Odgovor na objavo uporabnika
Amethyst324, 25.02.2023 ob 23:51

Spoznati želim moškega, za resno zvezo, 45-60 let.

Bodi samostojen, neodvisen, s svojo službo . –> Razgledan, pismen. Brez nekih težkih ‘nahrbtnikov’, brez bivše, ki ti je uničila življenje (res ne mislim poslušat lajnanja o tem … ) in brez kakšnih smrkavcev, ki jih moraš preživljat še xy let (mladoletni otroci ODPADEJO!!).

Sem samostojna, samska, brez otrok, 50, preskrbljena, z dobro službo. Brez obveznosti. Živim svoje življenje. Imam svojo naj prijateljico iz srednje šole in z njo  grem 3x na teden na kavo. In 1x na leto greva skupaj na morje, da se malo posončiva.  To je moja edina stvar.

Partnerju ki bo z mano, bom slepo vezana. Skrbela zanj, v dobrem in slabem. Ko bo bolan, bom jaz tista, ki mu bo prinesla skodelo doma skuhane juhe.

V zameno pričakujem … VSE.

Če na to nisi pripravljen, prihrani sebi in meni čas. In NE!!! odgovarjaj.

Če pa si pripravljen na POPOLN OBRAT V SVOJEM ŽIVLJENJU – mi piši, morda se ti bo življenje spremenilo. POPOLNOMA. Morda je to tvoja zadnja priložost.

Ciao.

amethystbvlgari72@gmail.com

Kolikokrat na teden oblečeš najlonke?

Seena, 26.02.2023 ob 08:06

Tri cetrt se jih bo skrilo v kot, ker si kar konkretno zaropotala 🙂

Jaz ti pa zelim, da se najde kak z jajci in ostalim kar zelis. Ljubezen obstaja ne glede na leta in niso vsi moski slabi, so pa resss redki dobri 😉

A ce noce 50 letnice nima jajc?

Po drugi strani pa pljuvate 20 let starega klia… Vam je izpod casti vsest se vanj…

Ta klio ste ve.

Daj mali kakšno realnostjo, si komi začel živet, ko boš dragi, ki bo  zbolela brisal rit in ji nosil hrano v usta, pa bi se komaj spoznala, takrat bi te rada videla kako bi stisnil rep med noge.

campari, 26.02.2023 ob 07:48

samski moški v teh letih so večinoma luzerji. No ne ravno vsi. Se najde tudi kakšen pravi. Samo na tem forumu ga zagotovo ne boš spoznala. Dobri so pa itak že vsi zasedeni. In jih svoje boljše polovice ne izpustijo iz rok. Veliko sreče pri iskanju zlata v Ljubljanici.

Če je večina samskih moških v teh letih luzerjev, potem je tudi večina samskih žensk v teh letih luzerk.

Ker prvi komentar že deluje tako, kot da je provokacija ali pa ga je napisala neka čustveno nezrela oseba. Kdor pravi, da nudi vse, dejansko ne nudi ničesar. Ker med vse in ničesar ni razlike. Je samo znak čustvene nezrelosti.

Bi rekel, da so “samski luzerji” na boljšem, ko stare babe, stare čez 35, s kriteriji v višavah. samsli luzerji si lahko vsaj kurbo plačajo.

Kaksni argumenti… Svasta.

Pac sej je ok…

Pravim samo da ne bo slo… A vam se zdi da bo slo? Da gre? Da nimate problema?

Jst ga mam. Pa sem pol manj star. Ve pa kao ne…

Zrtve feminizma ste ve. Ve ste na koncu dneva same. To je vas kriz ki ga morate nosit. Ste poskusni zajcki hook up kulture.

Poglej na google kolk moskih se je skozi zgodovino reproduciralo…

jebi.veter, 26.02.2023 ob 08:29

Bi rekel, da so “samski luzerji” na boljšem, ko stare babe, stare čez 35, s kriteriji v višavah. samsli luzerji si lahko vsaj kurbo plačajo.

Ja. Tocno to pravim. Moski so vajeni skozi zgo. bit sami, ne met druzine, se reproducirat… Medtem ko zenske majo to biolosko vtisnjeno.

Starejse kot so bolj jih zre da so same in brez druzine.

avtorica, ko se boš zbudila iz sna se pa ponovno javi ?

Sej s pogoji ni nič narobe.  Velik procent moških sicer odpade. Bolj sporen je avtoričen način, tu odpade pa še velik procent od tistih, ki so ostali. Ampak vseeno, kje kdo se vedno najde. Good luck

WD bi reku šoping seznam

Poskusit ni greh, samo mesto se mi ne zdi pravo, mora biti pa težko najti sorodno dušo v teh letih. Po pravici, ko pogledam tu okrog sebe, ne poznam nobenega takega kandidata, ma vsak kaj, da odpade.

Avtorica, ti jih imaš že 51, glede na to da si letnik 1972 in je bolj pametno, da zastaviš zgornjo mejo okoli 68 let, drugače boš tudi tokrat izvisela ?

Takle, 26.02.2023 ob 10:21

WD bi reku šoping seznam

Poskusit ni greh, samo mesto se mi ne zdi pravo, mora biti pa težko najti sorodno dušo v teh letih. Po pravici, ko pogledam tu okrog sebe, ne poznam nobenega takega kandidata, ma vsak kaj, da odpade.

Pa saj ste same sorodne duše. Sorodne duše, ki tekmujete kdo ima daljši seznam. Daljši seznam pomeni večji ego, s katerim sočloveka dojemate kot tržno blago, ki mora vsebovati sestavine na deklaraciji.

Avtorica je letnik 1971 in je vodnar po horoskopu. Mona, čisto prav ti je. Zakaj si pa odšla stran od moža. Sicer pa, saj imaš hčerko in dva vnuka. Za sprot se pa vedno kaj najde ?

Ha, glede na tvoja leta bi pa res lahko pomislila še na tiste od 60 do 75 let, ker si tisti do let let iščejo ženske tja do 38 let in je že 40 letnica za njih krepko prestara! Razen če si noro bogata, tu pa moški pogledajo malo čez bankovce, oziroma lepše rečeno skozi prste.

robi9, 26.02.2023 ob 10:55

Pa saj ste same sorodne duše. Sorodne duše, ki tekmujete kdo ima daljši seznam. Daljši seznam pomeni večji ego, s katerim sočloveka dojemate kot tržno blago, ki mora vsebovati sestavine na deklaraciji.

ne ravno…pač odvisno… zame npr to pomeni da nisi reduciran samo na telo… če rabiš ramo lupino potem nimaš seznama…

riko317, 26.02.2023 ob 11:02

Ha, glede na tvoja leta bi pa res lahko pomislila še na tiste od 60 do 75 let, ker si tisti do let let iščejo ženske tja do 38 let in je že 40 letnica za njih krepko prestara! Razen če si noro bogata, tu pa moški pogledajo malo čez bankovce, oziroma lepše rečeno skozi prste.

…., ker si tisti moški do 60 let iščejo ženske tja do 38 let……

@robi9

S tem se pa povsem strinjam. Zadel si bistvo v nulo!

S tem se pa povsem strinjam. Zadela si bistvo v nulo!

BTDT nepr.išteven?

Robi, kam pa ti mene šteješ? Jaz še v trgovini ne rabim listka, bi pa prej kot vse kar je avtorica zapisala, sama rekla, da me mora znat nasmejat, da ga sploh opazim. Poleg tega se mi pa zdi, da se otroci od prej smatrajo kot nebodigatreba, da odseva zelo super karakter osebe, ki je na stara leta ostala sama. Saj ok, če ima tako mnenje, samo tako poudarjat to, mi je pa no go.

Amethyst324-AVTORICA, ti si tako poškodovana na duši, v glavi, srcu, da je popolnoma prav, da te je možakar dumpnil z otrokom ( uppps…vmesno tolažilno nagrado)!!!

Počena si do fundamenta in nazaj! Če drugi niso opazili, peščica teh, ki je nasedla tvojemu počenemu, lažnemu postu in ti odgovorila, si največ odgovarjala sama sebi z 1001 multiniki. Pra*zalezovalka.

p.s. (ne pozabit priimka spremenit). ?

Amethyst324@NEPRIŠTEVNA.SI

V tej debati ni pomembno samo kaj kdo išče, ampak tudi kaj komu uspe najt. Če že hočemo vsaj z eno nogo ostati na realnih tleh.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close