Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščem močan sesalec

Iščem močan sesalec

Ali obstaja sesalec, brez krtače da samo zelo močno sesa?

Ali pa res močan sesalec za laminat in tepihe?

Vseeno ali je klasičen ali pokončen.

Doma že obupujemo nad nekoristnimi sesalci: hoover in samsung sta zanič.

Za roombo imamo preveč zapleteno in ni praktična. Ga rabim tudi za stopnice.

Zdaj gledamo Dysona ampak ali visoka cena upraviči nakup? Vorverk je tud ultra drag pa ne vem je res boljši?

Ali res ne delajo več ultra močnih sesalcev??

Še dodam da mora sesalec brez problema posesati tudi kak kamenček ali briket od psa. Tu vsi sesalci padejo.
Ali vsi najprej pometete in nato še sesate?

Odgovor na objavo uporabnika
Sesalec, 23.05.2024 ob 19:31

Ali obstaja sesalec, brez krtače da samo zelo močno sesa?

Ali pa res močan sesalec za laminat in tepihe?

Vseeno ali je klasičen ali pokončen.

Doma že obupujemo nad nekoristnimi sesalci: hoover in samsung sta zanič.

Za roombo imamo preveč zapleteno in ni praktična. Ga rabim tudi za stopnice.

Zdaj gledamo Dysona ampak ali visoka cena upraviči nakup? Vorverk je tud ultra drag pa ne vem je res boljši?

Ali res ne delajo več ultra močnih sesalcev??

PA kup sesalc za delavce. Majo prov lusne. Ne vec ogromne. Prov lusne pa mocne k hudic.pa se lahke da lahk delavc dela z njim

Očitno je čistilka, pa rabi nekaj močnega….

Najboljše, da vprašaš čistilni servis pri katerem delaš.

“Najboljše, da vprašaš čistilni servis pri katerem delaš.”

Ker, a veš, močan sesalec za laminat brez krtače? Vprašaj ti raje čistilni servis, kjer delaš, preden bodo morali vračati škodo povzročeno s sesalcem, razen če delaš kje v tovarni…

Ko enkrat probaš industrijski sesalec Kaercher, ni več poti nazaj. Priporočam

Bluznica, 23.05.2024 ob 20:33

Ko enkrat probaš industrijski sesalec Kaercher, ni več poti nazaj. Priporočam

Nisem še slišal. Daš link do sesalca?

“Še dodam da mora sesalec brez problema posesati tudi kak kamenček ali briket od psa.”

To se en norca dela. Ne more bit človek tolk neumen.
Posebna šola?

Anonimno 3638, 23.05.2024 ob 21:07

“Še dodam da mora sesalec brez problema posesati tudi kak kamenček ali briket od psa.”

To se en norca dela. Ne more bit človek tolk neumen.
Posebna šola?

Kaj ti ni jasno? Ne Hoover ne Samsung ne Xiaomi ne pozaugajo malega peska! Ko ga ugasneš pesek prileti nazaj na tla. K*** pa tak sesalec.

Povej katerega imaš ti, da ga sprobam!

.https://mtehnika.mercator.si/izdelek/19316947/sesalnik#

hyla

Pred mnogimi leti sem kupila enega elektoluxa, ki jih že davno ni več v prodaji, stal pa je premoženje. Še vedno odlično služi. Odločila sem se, ker so mi ga priporočili v čistilnici avtov. Malo se zapelji od ene do druge in poglej, s čim se lotevajo tepihov, ki so ena najbolj zahtevna površina za sesanje. Vsi nimajo velikih industrijskih. Glej sesalno moč, ne samo motorno moč. Ni enako. Sesalna moč je izkoristek.

cveto, 23.05.2024 ob 23:30

hyla

Ti si še tu?! Super❤️ Cveto, vprašanje. Na vikendu na enem poceni aristonu pralno sušilnem mi je crknila pumpa. Dovolj je star, da bi ga lahko tudi zamenjala, ampak sem bila kar zadovoljna z njim. Se to še popravlja? Ti to rihtaš? Sicer se ne spomnim več od kje si, ampak…… juuuuuj, res sem vesela kakšnega starega nazaj. Pa da bi forumu povrnili bleščečo preteklost o pranju brisač in podobne normalne teme ???

Problem so blesavi eko predpisi v EU, ki so omejili moči motorja. Jaz sem zadnjeg kupil lani v Banja Luki, še vedno narejen po balkansko, parket kar dvignit hoče. Če bo zaradi tega svet izumrl, pa naj. Dokler bo dnevno par tisoč letal in ladij na poti, je razlika pri štromu med 650 w in 1800w sesalcem nepomembna.

Hyla je vodni sesalec. S tem je verjetno veliko dela in težki so. Niso za po stopnicah.  Lasje in dlaka se grdo namotajo okoli krtače. Če si hud alergik pol ja, za dnevno ali tedensko sesanje pa niso primerni.

Industrijski sesalec, imajo ga tudi v Bauhausu.  Je pa precej velik in neroden.

adf, 24.05.2024 ob 08:50

Problem so blesavi eko predpisi v EU, ki so omejili moči motorja. Jaz sem zadnjeg kupil lani v Banja Luki, še vedno narejen po balkansko, parket kar dvignit hoče. Če bo zaradi tega svet izumrl, pa naj. Dokler bo dnevno par tisoč letal in ladij na poti, je razlika pri štromu med 650 w in 1800w sesalcem nepomembna.

Naslednji mesec gremo čez Banja Luko. Poveš kje si ga kupil in katerega?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close