Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem kolegico/prijateljico

Iščem kolegico/prijateljico

Za druženje, nakupovanje, ženski čvek. Stara sem nekaj čez 25 let, veliko mi pomeni da sem lepo urejena (na znotraj in na zunaj) in v življenju točno vem, kaj hočem. Ste mi podobne? Pričakujem vaš mail!
cathzjonesss@hotmail.com

Malo nižje poglej, Brigita išče nekoga za druženje in čvek.

Takšnih je malo, ki točno vejo, kaj hočejo v življenju. Upam, da te tvoji cilji osrečijo.

Folk, ki ve, kaj hoče v življenju, ne išče instant kontaktov preko neta. Sploh pa ne ženske, ki imajo itak večinoma širši socialni krog, kot moški.

sem ti na mail pisala

Mene pa predvsem zanima, kaj sploh pomeni: “…v življenju točno vem, kaj hočem. “

Tako obrabljena fraza, vsak lahko to reče. Ampak mislim, da nekdo ki dejansko ve, kaj hoče, tega sploh ne rabi poudarjati. To kar hoče, enostavno dela, živi…

Verjetno čimmanj zmedenosti v življenju in jasno postavljeni cilji……Po moje..

Kaj misli avtorica, pa naj sama napiše.

Kaj misli avtorica, pa naj sama napiše.[/quote]

Zanimivo. Meni se zdi pomembno, da v življenju vem tudi česa nočem. Tako sama sebe ne omejujem s fiksnimi idejami in spejemam spremembe, ki jih prinaša življenje.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kaj misli avtorica, pa naj sama napiše.[/quote]

Zanimivo. Meni se zdi pomembno, da v življenju vem tudi česa nočem. Tako sama sebe ne omejujem s fiksnimi idejami in spejemam spremembe, ki jih prinaša življenje.[/quote]

Čestitam! Tudi meni se je nekako dozdevalo, da se za frazo:”Vem, kaj hočem”, skriva omejevanje samega sebe z vnaprej določenim idealom, od katerega človek noče (oziroma si niti ne upa) odstopiti.
Včasih se namreč, kot si rekla, pojavijo spremembe, na katere ne moremo vplivati in dobro je, da znamo tedaj svoje cilje in pričakovanja prilagoditi.

hello…
sem iz maribora, stara 25 let, rada hodim na sprehode, fotografirat in kofetkat wink
zaradi spleta okoliščin sva se s prijateljico ful oddaljili in zdaj pogrešam ženske pogovore, družbo… skratka, če je katera v podobnem položaju mi naj piše na zs, da se zmeniva za kakšno kavico in čvek wink
Lepo se mejte!

Se bomo potrudili. 🙂

Se bomo potrudili. :)[/quote]

Z najboljšim tekočim prijateljem filozofov? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close