Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščem koga ki bi me okužil

Iščem koga ki bi me okužil

Ne vem kje se nahajate vsi ti okuženi, tudi jaz si želim dati to skozi za vsaj nekaj časa miru.

Javite se, tudi plačam!  Maribor in okolica

Jaz pa nekoga iz iste starostne skupine, ki bi se sel cepit namesto mene. Tudi placam. Ljubljana in okolica.

Resno. Brezdomcev ne poznam.

Ljudje bodite strpni še malo. Ne dovolite si, da vam malodušje in vsiljevanje načneta dušo.

Mož pozitiven, prebolel. Kljub temu, da sem rinila vanj, ga ljubčkala strastno, se nisem okužila.

Predober imunski sistem izgleda?

Odgovor na objavo uporabnika
Ko si želiš zbolet, 19.09.2021 ob 11:54

Mož pozitiven, prebolel. Kljub temu, da sem rinila vanj, ga ljubčkala strastno, se nisem okužila.

Predober imunski sistem izgleda?

On te je pa prenašal? Pa bolan? Te ma pa res rad.

tudi jaz iscem nekoga z okuzbo, da mu grem delat druzbo.

Kranj, Gorenjska, Ljubljana.

Vem, da lazejo o stevilu okuzenih, hospitaliziranih  poznam ogromno ljudi in nihce od njih ne pozna nikogar. Tudi iz zdravstvenega podrocja…

Gre izkljucno za vojno dobickarstvo.

Nijz vas vabi bedake, da si pridete v zivo pogledat kovid oddelke.   Verjamete v marsovce, namesto v cepivo,  to en normalen tezko dojame.   Pojdite na cepljenje in nehajte s svojo norijo.

Kjeste?, 19.09.2021 ob 11:18

Ne vem kje se nahajate vsi ti okuženi, tudi jaz si želim dati to skozi za vsaj nekaj časa miru.

Javite se, tudi plačam!  Maribor in okolica

Te bo itak Kreza okužila z marsičem, brez skrbi.

Jaz bi tudi! Lepo prosim, pridem na dom!

a je lahko oseba s sindromom.

Marksella, 19.09.2021 ob 12:37

Nijz vas vabi bedake, da si pridete v zivo pogledat kovid oddelke.   Verjamete v marsovce, namesto v cepivo,  to en normalen tezko dojame.   Pojdite na cepljenje in nehajte s svojo norijo.

Kje točno in pri komu se lahko prijavim za ogled teh famoznih covid oddelkov? Hvala za odgovor!

Pridem pomagat, sam ne bo zastonj. Tudi jaz si želim masten kovid dodatek!

Nepismena si ko šupak, ki je napisal biblijo.

To ne moreš verjeti kaka golazen je na monu.

to ne moreš verjeti, 19.09.2021 ob 16:16

To ne moreš verjeti kaka golazen je na monu.

Ne morem verjet, da ne moreš verjet!!!

Hjoj vso sreco, sem se druzila z dvema okuzenima pa nic!!!! Prebolela pa sem ze leto dni nazaj pa baje zaj nimam protitelecs. Pa kaj se 🙂

Nisi bas pameten

Zakaj se sprenevedate – a ne govori ena tema kako je cela ulica okužena v Cerkljah na Gorenjskem? Zakaj si ne organizirate romanje v to ulico in kupite šmrklje za 20 Eur od okuženih?

Toj sam lbezen -nezebl . Čim več objemov pa lupčkov. To neb smel škodvat nbenmu.

Darwin155, 19.09.2021 ob 17:31

Toj sam lbezen -nezebl . Čim več objemov pa lupčkov. To neb smel škodvat nbenmu.

Namenjeno @Ko si želiš zbolet

zanikrno brezdelno golaz nou hodla gledat kk drugi trpijo. kuga tle ni jasn.

sam fprašam, 19.09.2021 ob 16:34

Zakaj se sprenevedate – a ne govori ena tema kako je cela ulica okužena v Cerkljah na Gorenjskem? Zakaj si ne organizirate romanje v to ulico in kupite šmrklje za 20 Eur od okuženih?

Bolj težko, če na vsake pet postov sprašujejo katera ulica pa kar ni odgovora začuda.

Lahko z prasicjo gripo?

Bolj težko, 19.09.2021 ob 18:02

Bolj težko, če na vsake pet postov sprašujejo katera ulica pa kar ni odgovora začuda.

Gorenjci cenijo tud šsmrkelj. Za pičlih 20 eur kar svojega žrite.

Ni bilo namenjeno @Bolj težko ampak vsem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close