Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek IŠČEM DRUŽBO

IŠČEM DRUŽBO

Iščem žensko družbo za športne aktivnosti (več na privat). Predvsem bi želela spoznati,simpatično, komunikativno osebo, ki je resna v svojih namenih. Taka sem tudi sama, zato imam tako “visoka” merila. (za nekatere seveda :D)…Sicer pa, če se najdeš tu notri, mi kar pogumno piši!

Jaz tudi nekaj podobnega iščem. Kaj lahko namigneš starost, okvirno, ter iz katerega dela Slovenije si?
Pa športne aktivnosti ali je to mišljeno indoor ali outdoor športi? Bolj kake zumba variante ali bolj recimo tenis ali pa kolo? V katero smer?

Visoka merila? Pri sportu? Ce ne bo tekla vsaj 12km/h, bo to konec vajinega sodelovanja? Pa simpaticna mora bit?

WTF

če si imela v mislih mojo starost, sem v najlepših letih 🙂 (40), Lj z okolico, zaželjena smer Domžale, oboji, fitness, tek, hoja, tudi odbojka…stvar dogovora, želje, kondicije…itd. Lahko bi prišla v poštev tudi organizirana vadba, samo jaz imam neurejen urnik dela in je malo težje, ampak tudi možno.

Hvala za info. Samo nisem iz tvojega konca. Sem pa prepričana, da se bo katera našla. Se mi zdi, da tu gor prevladujejo LJčani :).
Mi je pa fajn, da kdo išče tako družbo. Jo je težko najti. Sem sicer imela kolege in kolegice za takšne stvari. Samo potem si najdejo partnerje, imajo otroke pa ni več časa.
Odbojka? Imaš drugače kako idejo kje bi se jo dalo čisto rekreativno igrati? Nazadnje sem jo igrala v SŠ ime me včasih močno zamika. Pri nas pa sami taki bolj resni klub. Jaz bi pa samo za zabavo.
Držim pesti, da se ti katera s tvojega konca javi.
Če imaš pa kako idejo kako iskati tako družbo pa kar napiši :).

Jst mislim, da je imela Lady1 v mislih tisto telovadbo, kjer se prste vstavlja notr, ali pa gumijaste igračke.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

A to je tisti tvoj šport, o katerem je vedno tolk govora:))). Izdal si se…to piše v neki definiciji, mimogrede.))).

Še kar se vtikaš v moje komentarje, obupanka…

sadni pravijo da resnica boli……………….pol je najbrž zadela:))

Mene prav nič ne boli, sem zdrav, vitalen, seksi, skratka oh in sploh tip.

sadni….na tvoje komentarje se ne bom odzivala in spuščala na tvoj nivo. Se pa vidi, da imaš ogromno časa in so ti brezplodni komentarji “nacionalni šport”!!! Veliko sproščanja frustracij ti želim.

rekreativka se strinjam s tabo. Iz katerega konca pa si ti, če ni skrivnost?

Si že pod mojim nivojem, lahko greš pa še nižje, če želiš.

Bi se javila, vendar nisem simpatična, ne komunikativna pa tudi ob visokih kriterijih (športnih ali drugačnih) bi pogrnila…
Želim veliko sreče pri skanju ženske družbe.

ps: več kot otročje, da se v temi, kjer se išče ženska družba oglaša nasprotni spol 😛

Ne morem, da ne bi…kako veš, da si seksi in oh ter sploh?

jst bom samu to reku…24 cm.

več na ZS

Ne morem, da ne bi…kako veš, da si seksi in oh ter sploh?[/quote]
Ja sej vem, da si ne moreš pomagat. Samo še vprašanje časa kdaj me boš spet kontaktirala na zasebca.

Ja sej vem, da si ne moreš pomagat. Samo še vprašanje časa kdaj me boš spet kontaktirala na zasebca.[/quote]

Nkol več, vse ti bom tukaj servirala:). Dobra šola za naprej…nekaterim ni za pošiljat ZS, ker se počutijo ogrožene, užaljene, prizadete…whatever:).

Men se vedno ni jasno za kake hude standarde gre pri sportu? Rekreativka torej odpade saj nima divilj energije parirat obsedencu.

Rekreativka ne odpade, ker nima dovolj energije :). Samo predaleč stran sem doma. Šaleška dolina.
Avtorica ni nič kaj takega napisala, da bi kazalo, da je obsedena?

Ja sej vem, da si ne moreš pomagat. Samo še vprašanje časa kdaj me boš spet kontaktirala na zasebca.[/quote]

Nkol več, vse ti bom tukaj servirala:). Dobra šola za naprej…nekaterim ni za pošiljat ZS, ker se počutijo ogrožene, užaljene, prizadete…whatever:).[/quote]
http://www.youtube.com/watch?v=HvSMtTvjvwY

Verjetno ima posebna ogledala…A bi rada, da še tebi pošlje kakšno ? 🙂

Nkol več, vse ti bom tukaj servirala:). Dobra šola za naprej…nekaterim ni za pošiljat ZS, ker se počutijo ogrožene, užaljene, prizadete…whatever:).[/quote]
http://www.youtube.com/watch?v=HvSMtTvjvwY%5B/quote%5D

Ne morem odpret, hvala bogu, da je na moji strani, ker imam feeling, da je nekaj ciničnega:)).

Zdaj ne bom več smetila teme, da bo Lady našla, kar išče:).

Verjetno ima posebna ogledala…A bi rada, da še tebi pošlje kakšno ? :)[/quote]

:))) Joj Robi:)))) Ja, vsako ogledalo je dobrodošlo, ker se človek vidi z novega profila:).

Morda moraš izpolnjevati norme kakor za atletske mitinge SP-a, EP-a, npr 5 km prelaufati v manj kot 15 minutah 😛

Če zmoreš se ji kar pogumno javi :-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close