iščem dekle za enodnevno potepanje po slo plaži
Joj, kako si se razjezila, le čemu? V svoji dobronamernosti izhajam iz sebe, nekega mnenja o ženskah iz tega čveka konkretno nimam, dejstvo je da ljudje, ki životarimo po forumih ravno nismo neki “Apoloni” in “Afrodite”, ne vem zakaj te je moj prvotni post tako vznemiril, res ni bilo potrebno. Če obrnem stališče, nekdo ki si išče “spremljevalko” prek foruma tudi ne more biti ravno hud dec 🙂
Ž/M čvek ima ugled? Since when&why? Ah joj, kaj bom še vse tu prebrala… :-/
jaz tudi menim da so lhomoseksulaci duševni bolnii in da bi jih bilo treba zdraviti v psihiatrični kliniki nagnjenje pa prepovedati.[/quote]
Kaj pa je s tabo narobe? Zakaj so istospolne osebe duševno bolne in čemu nagnjenja prepovedati – prepovedati nekomu ŽIVETI? No, ne vem; lahko se me ima za duševno bolno, za homoseksualko ali povprečno trapo ali karkoli že, ne razumem kaj želiš s svojim argumentom povedati. Vsekakor lahko napišem tu kakor & kaj mislim in če komu moj tekst ne odgovarja, me naj ne bere pa je stvar zaključena (zame in za bralca).
????
na osnovi česa ti misliš da gre za norčevanje.
jaz mu samo pravim, da se mi javi – ker ni pustil podatkov, da bi se jaz njemu javila. A je to norčevanje?[/quote]
Veš, kaj, saj pa nisem od včeraj. Ampak, naj bo po tvoje, pa se ne norčuješ.
Sicer pa, tudi ti nisi pustila nič več podatkov kot matej novak.[/quote]
gospa it, jast bi vas povabil na takšen sprehod, bi kakšno rekla, pol bi vi vidla, da sem čistu u redu fant, sam žal, ko me ne šmirklate,ker sem vezan, tud prou,
Torej te na nek način motijo, podobno kot ljudje, ki dajo drugim ljudem prednost pred živaljo. Kako bi to izgledalo, če bi vsi homoseksucalci in biseksualci trdili, da pa heteroseksualci niso normalni, sicer da ne motijo, a vendarle so kot s svojimi prirojenimi nagnjenji duševni bolniki. Tudi med živalmi obstajajo homoseksualni odkloni, tako pač je.Mimogrede: raje sem cel life sama ali s komerkoli ali pa celo z žensko kakor pa s človekom, ki tako razmišlja kot ti in še ena replika: ljudje se imamo radi zaradi marsičesa drugega, ne pa kot posledico spolnega organa izbranega partnerja.
nič me ne motijo homoseksualci, ponavadi so pedri boljši ljudje bolj prijazni in dojemljivi za sočloveka kot pa heteroseksulaci , lejzbike me pa sploh ne motijo sploh če imajo rade da jih vmes še opazujem, gre se pač za dejstvo da homoseksualnost ni naravna niti normalna pa če se ti zlomiš zdele in menim da bi jih morali zdraviti kot druge duševno bolne.kaj je s tem narobe, peder s pedrom ali lejzbika z lejzbiko otroka ne more imeti torej to ni naravno in je za vrsto destruktivno čeprav se mnogokrat stinjam sploh ko vidim človeške izmečke mučiti živali, da bi bilo najbolje da človeštvo izgine s planeta
Jaz lahko grem…
samo prej moram nekaj rešiti, in sicer z italijančkom sva zmenjena sredi Ljubljane en dan pa ne vem kaj naj pričakujem…
Lep olimpijski pozdrav.
Milly
e-mail: milly_milly@aol.com
Forum je zaprt za komentiranje.