iščem dekle za enodnevno potepanje po slo plaži
UF, akšen zrel oglas – bi šla takoj, tudi noge bi dala narazen, če boš pri volj! Pa stroške bi pokrila, še več – plačam vse kar si boš zaželel…upam, da te ne bo motilo, da imam 135 kil pa močno sem poraščena, pred kratkim pa mi je še zobozdravnik še diagnosticiral paradontozo/izpad zob in karies :-))))) le zakaj neki se nisi registriral? Ha??
????
na osnovi česa ti misliš da gre za norčevanje.
jaz mu samo pravim, da se mi javi – ker ni pustil podatkov, da bi se jaz njemu javila. A je to norčevanje?[/quote]
Veš, kaj, saj pa nisem od včeraj. Ampak, naj bo po tvoje, pa se ne norčuješ.
Sicer pa, tudi ti nisi pustila nič več podatkov kot matej novak.
…boš pa nosila (morebitne) posledice…Oprosti samo toliko kot se ta nočuje iz žensk… ne vem :/
Če stroški niso problem si bi lahko tudi katero našel kar na sami plaži, da mu bo delala družbo, če se to z denarjem kupi ne bi smel bit problem….. 😉
Zagrenjena? Lahko pa mi potem pomaga kakšna mateja novak, ali pa ti – lahko pa se javi katera druga da me odreši zagrenjenosti 😀 Še moji pogoji: mora biti blond, pod 50 kil pa mora imet keš pa košarica nima veze,je tud fajn če imaš pobrito….aja obvezno mora vozit terenca, ker vse ostalo ni avto za moj stil 😀
Kaj pa če je tip bolj “sramežljive” vrste oz. s kakšnimi privzgojenimi zadržki (napr. da je bil tako vzgajan, da mora bit zadržan, tih, umaknjen, pa ima sedaj težave s pristopanjem k dekletom, kar tako, na plaži, na zabavah, piknikih…). Kar spomnite se Katenjke, kako je ves čas poudarjala, da na nekih srečanjih ipd., kako je lahko čisto tiho, da nič ne reče ipd….
Je potem še vedno tako neverjeten ta oglas. Tako posmehljiv do ženske populacije. Ali mislite, da to ni možno.
Zagrenjena? Lahko pa mi potem pomaga kakšna mateja novak, ali pa ti – lahko pa se javi katera druga da me odreši zagrenjenosti 😀 Še moji pogoji: mora biti blond, pod 50 kil pa mora imet keš pa košarica nima veze,je tud fajn če imaš pobrito….aja obvezno mora vozit terenca, ker vse ostalo ni avto za moj stil :D[/quote]
ah,….prav škoda.
vse pogoje izpolnjujem, edin terenca nimam…ga ma mož – a ti njega pošljem raj..hihihi :))))
Zagrenjena? Lahko pa mi potem pomaga kakšna mateja novak, ali pa ti – lahko pa se javi katera druga da me odreši zagrenjenosti 😀 Še moji pogoji: mora biti blond, pod 50 kil pa mora imet keš pa košarica nima veze,je tud fajn če imaš pobrito….aja obvezno mora vozit terenca, ker vse ostalo ni avto za moj stil :D[/quote]
ah,….prav škoda.
vse pogoje izpolnjujem, edin terenca nimam…ga ma mož – a ti njega pošljem raj..hihihi :))))[/quote]
Škoda? A možek ti ne more posoditi terenca, dej pridi no, čakam te pri domu upokojencev v trnovem, res sem že mal v letih, libido pa še mam 😀
Kaj pa če je tip bolj “sramežljive” vrste oz. s kakšnimi privzgojenimi zadržki (napr. da je bil tako vzgajan, da mora bit zadržan, tih, umaknjen, pa ima sedaj težave s pristopanjem k dekletom, kar tako, na plaži, na zabavah, piknikih…). Kar spomnite se Katenjke, kako je ves čas poudarjala, da na nekih srečanjih ipd., kako je lahko čisto tiho, da nič ne reče ipd….
Je potem še vedno tako neverjeten ta oglas. Tako posmehljiv do ženske populacije. Ali mislite, da to ni možno.[/quote]
it, čist možno da je ta tvoj način dojemanja oglasa pravilen.
ampak, če bi avtor bil sramežljiv, bi to nekako bilo videti / čutiti, in potem bi prisežem šla z njim na kavo, sprehod ipd. – bi mi zarad tega bil na nek način všečen.
Njegove besede in ton oglasa pa povedo da ni glih sramežljiv, pa da ga ne zanima ženska kot bitje ali oseba – ampak samo zadovoljitev lastnih potreb. Meni se zdi, da sramežljiv moški v oglasu nikoli ne bi omenil besede sex (iz lastnih izkušenj govorim). Važn da ni pozabil omeniti sex. Svoj kontakt pa je spustil…a nit o mal hecno.
Mogoče pa je en tip ki hoče mal preverit odziv žensk na tem portalu, vs. kakšen oglas napisat da dobi eno tle gor…:)))) vse je možno. Lahk samo ugibamo.
Nisem pričakoval toliko odgovorov tako kmalu, torej takole je,oglas ni norčevanje iz nikogar še najmanj iz dekleta, ki bi bilo pripravljeno iti z mano, po naključjih je pač naneslo tako, da grem lahko na obalo samo za kak dan prav tako je naneslo, da sem trenutno samski in živim v okolju kjer ne morem iti ven in zavpiti , kera gre z mano na morje pa tudi te želje nimam.S stroški sem želel poudariti, da naj oseba ve, če vabim to pomeni, da stroškov s hrano pijačo bencinom ne boš imela , kar je logično.S tem da ne zahtevam seksa to pomeni, da ne pričakujem, da bi mislila da si mi sedaj pa dolžna dat seksat, ker sem te povabil na morje,ne izključujem pa obojestranske simpatije.Če bi si bila všeč potem se bova pa že še kaj zmenila.To da bom s žensko lepo ravnal pomeni, da se bom normalno obnašal, ne bom silil v nekaj kar ona ne bi hotela pa naj bo to pogovor ali da noče v vodo, te pač e bom silil, da bi šla.Pač normalen odnos kot med frendi.Očitno je v tej demokraciji vse preveč zajebancije in takih oglasov in pol skočite na vsakega in ste vsi sumničavi.Nisem bogataš, če bi pa hotel seks punce drage ceneje me pride da dam 40 evrov in si privoščim eno 24 letno iz salomonca za pol ure.Če je katera zainteresirana naj to napiše tukaj gor in ji bom dal kontakt.lp
Je potem še vedno tako neverjeten ta oglas. Tako posmehljiv do ženske populacije. Ali mislite, da to ni možno.[/quote]Ni možno. 🙂
Če imaš tak pristop kot je ta, išče družbo govori pa o nekih materialnih stroških…daj no se mu vidi kaj je pomembno. Ni pisal kakšno družbo si želi, je pa dal poudarek na stroške…. Kaj ni samoumevno, da je ne bi smel s tem obremenjevat, če si želi izključno druženja?
Zame preveč očitno FF
Kakšna družba bi bila to, o čem bi se sploh pogovarjala, če je že oglas tako suhoparen, blago rečeno?
No mogoče se pa le najde kakšna podobno vzgojena… 😉 Jaz mu/jima privoščim, samo izbor si je s takim oglasom zelo (specifično) omejil, se ti ne zdi?
Tebi je lahko marsikaj logično, tistim, ki pa so prebrali tvoj prazen oglas, pa ni nič jasno in si lahko vse, kar je tebi logično, samo domišljajo. Poleg tega se mi ne zdi preveč iznajdljivo, da čakaš na punco, da ti pusti kontakt, namesto da bi bil ti tisti, ki bi ga pustil. Saj ti daješ pobudo, če lahko temu sploh tako rečem. Dobronamerna kritika. 🙂
moj email matejnovakm@gmail.com lp
Forum je zaprt za komentiranje.