Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek iščem deca za ožent

iščem deca za ožent

Ja ene 4x ga boš dal not in ven,pa bo končano.Nimaš pojma mali.

svetilnik napisal:

> no daj mi zrihtaj kontakt z njo .
> bomo videli kaj bo nastalo.
> .

Kurec24cm
Mali se ti ne zdi da si preveč pameten in preveč sposoben za njo.

No ja K.. saj po mojem je pobožna samo zato, ker ima edino to, po moje bi vzela tudi nekrščenega samo, da bi nekoga imela.

—————————————————————-

Teeja, tole si napisala tu nekje vmes… Če bi moja prijateljica to zame napisala, bi jo nekam poslala… Zveni ravno tako, kto da je itka vseen koga ima, sam da ima k… Se strinjam s Samostojno. A pa ti je tvoja prijateljica kdaj pojamrala, ali si si ti to sam zmislila, da rabi moškega? Ene so pač raje same.

Če je res tako dobra, potem si bo že sama našla dedca ko/če ga bo rabila, se mi zdi.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

*****ko sem ji predlagala, da bi si poiskala kog preko oglasa, .. mi ni odpustila še vrjetno danes. *****

Pol pa ni pobožna, ker pobožni odpuščajo še kakšne hujše grehe kot je pa tvoj :-))

Megaboy, končno si povedal nekaj pametnega ;))))))

Drugače pa se strinjam s Samostojno. Če ona noče, se ne moreš ti kar nekaj meniti tukaj, brez da bi ona to vedela. In res, tvoj pristop kaže, kot da ji hočeš zrihtati enega, da bi jo malo nategnil, da bi videla, da v življenju ni samo vera. Tvoja izjava vse pove: “ma sem hotele le pomagat prijateljici in ji najti kakega k…, vi pa tole.”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close