Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek iščem damo za sex

iščem damo za sex

Rad bi spoznal damo za sex brez obveznosti od 40-55let lahko poročena

še dobro da si dal email ali kakšen drug kontakt. Če ti ne misliš podati prvi kontakta, ga ne pričakuj od ženske populacije,

Želje so eno, realnost pa drugo!

Preko “Zasebnega sporočila” se čisto lahko zmenita.
Samo, ne vem, če bo lahko zdržal naval.

predlagam da gre ta tema med najbolj butaste pripete, iskat tle kero za seks, pa da se ti jih 100 javi, ni šans da kero izbereš. bejžmo fantje krave grejo, niti če mi plačate!

Kaj nudiš?
Koliko plačaš?
V katerem rangu?

jaz dam darilno kartico 15€za špar in bon za popust pri halo katra.

“Pajcolan”, za take ponudbe in prošnje so drugi spletni portali, ta ni pravi. Poskusi Avanture.net ali salomon.si …

Na da malo začinim tole fukfehtarsko temo. Samo zato, ker mi je zabavno, objavljam natečaj za vse samozavestbe monklje:

Sanjski vikend na morju, do tja letiva s privatnim letalom, dva dni jadranja, vse vključeno. Nobenih obveznosti.

Pa da vas vidim, face, kako se rade imate fajn!

Mal potrpi. Pri nas se garabajo za PC tašča, dve sosedi in teta. Vse tam okrog 50. Tista ki zmaga, bo tahujša!

Na da malo začinim tole fukfehtarsko temo. Samo zato, ker mi je zabavno, objavljam natečaj za vse samozavestbe monklje:

Sanjski vikend na morju, do tja letiva s privatnim letalom, dva dni jadranja, vse vključeno. Nobenih obveznosti.

Pa da vas vidim, face, kako se rade imate fajn![/quote]

Erazem, a si ti?

Erazem, a si ti?[/quote]

Ne, miška, nisem.

A sex s tabo?

Malo me skrbi, je letalo še v dobri formi? Da ne bo tako kot ta teden na Brniku, samo zaokrožilo in cela panika, sledijo nepotrebne komplikacije potem. Če se že igramo, to počnemo varno.

Fajn je pa čist nekje drugje.

Zaskrbljenost ni pot ne do sanjskega vikenda ne do česarkoli drugega. In ja, moj post je provokacija. Ampak realna ne virtualna!

Saj je jasno, da je bilo moje vprašanje le retorično. Vedno je važna pot, ne cilj.

Tako je. Moj point je, da večina ne zna uživat v tej poti niti če jih porineš nanjo. In kot sem napisal, mislim z objavo razpisa resno. Bom objavil v svoji temi, da ne smetim(o) avtorjeve, za nalašč!

Takšne poste bi morali takoj brisati, zaradi nevarnosti da so bo MON-ov servel sesul od preobremenitve.

Ima že poln predal, mi zavrača prijavo.

Takšne poste bi morali takoj brisati, zaradi nevarnosti da so bo MON-ov servel sesul od preobremenitve.[/quote]

Ne se bat! So take grdule, da upajo samo v trenirki na brzino po futer v najbližji market.
Drgač visijo za kompom in stegujejo strupen jezik……….. ko kameleon za mušico. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close