Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščem cepljene starše bodočih prvošolcev na Gorenjskem

Iščem cepljene starše bodočih prvošolcev na Gorenjskem

Razmišljam, da moja hčerka letos sploh ne bi šla v šolo, čeprav je prvošolka – na šoli se namreč ukrepov proti koroni držijo samo na papirju, v resnici pa vse poteka tako kot prejšnja leta – še zračijo ne nič več. Predvsem pa je med starši veliko tistih, ki nasprotujejo pogojem PCT, cepljenju, testiranju, maskam, ne verjamejo v virus in so zelo neodgovorni. Prvošolčki so žal necepljeni in tako na udaru pred virusom, sploh delta varianto, ki polni pediatrične bolnice v Ameriki.

Do 31. avgusta je možno oddati vlogo za šolanje od doma, vendar pa hčerke nočem osamiti, ampak bi ji rada poiskala družbo pri šolanju. Iščem druge starše prvošolcev, ki razmišljajo podobno kot jaz, so cepljeni in se držijo ukrepov, delajo od doma ali brez možnosti stika z okuženimi brez maske.

Bi bil kdo za to?

Link otem da se polnijo pediatrič e v ameriki.

Drugače pa, kaj misliš?? Da se boš izognila?

Lahko izbiraš:

Strup direktni v kri in telo ali

Preboleti

Odgovor na objavo uporabnika
Monovina, 20.08.2021 ob 15:22

Link otem da se polnijo pediatrič e v ameriki.

Drugače pa, kaj misliš?? Da se boš izognila?

Lahko izbiraš:

Strup direktni v kri in telo ali

Preboleti

strup? kakšen strup že?

Kako veš, kako se držijo ukrepov, če pa tvoja hči sploh ne hodi še v šolo, in kako veš, da je letos enako, če se pa šola sploh še ni začela?

Tvoji hčerki želim veliko, veliko sreče. Potrebovala jo.

Prikrita cepilska propaganda. Forum je je poln.

Res je. Ta debilna cepilna golazen se je spet razpasla. Za to golazen debilno imajo vedno dovolj denarja, za medicinske sestre in bolnice pa ne bo denarja. Seveda namerno, da bodo fašisti lahko izjavili ,da je zdravstveni sistem preobremenjen.

Anticepilci spet norijo. Dan odprtih vrat ?

A je ta s kakšnega zaprtega oddelka? Morda nesrečen, ali ima kakšne drugačne težave? Pomagajmo mu!

Odgovor na objavo uporabnika
Šola na daljavo, 20.08.2021 ob 15:01

Razmišljam, da moja hčerka letos sploh ne bi šla v šolo, čeprav je prvošolka – na šoli se namreč ukrepov proti koroni držijo samo na papirju, v resnici pa vse poteka tako kot prejšnja leta – še zračijo ne nič več. Predvsem pa je med starši veliko tistih, ki nasprotujejo pogojem PCT, cepljenju, testiranju, maskam, ne verjamejo v virus in so zelo neodgovorni. Prvošolčki so žal necepljeni in tako na udaru pred virusom, sploh delta varianto, ki polni pediatrične bolnice v Ameriki.

Do 31. avgusta je možno oddati vlogo za šolanje od doma, vendar pa hčerke nočem osamiti, ampak bi ji rada poiskala družbo pri šolanju. Iščem druge starše prvošolcev, ki razmišljajo podobno kot jaz, so cepljeni in se držijo ukrepov, delajo od doma ali brez možnosti stika z okuženimi brez maske.

Bi bil kdo za to?

:-))))))))))))))

Si pozabila dodati, da naj bodo matere nedolžne, enako očetje. Dokaz naj bo zdravniško potrdilo. Poleg cepilnega, seveda. Kaj pa pedigre do 7. kolena žlahte?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close