Iščem bogato…
Kaj mislite, na to, da tip -baje tko v hecu (kot to sam pravi), večkrat razlaga, da on pa išče bogato žensko, da bo mela dnarj tok,da njemu pol ne bo treba u službo,lol… Pa sem mu potem ene parkrat rekla,da je tole njegovo govorjenje mal halo, vndar vdno poudari,da se je samo hecal…Sama sem sicer iz zelo premožne in ugledn familije, vendar se zato ravno v pričo njega delam ,kot da sem ena navadna študentka, ki ima precej malo. Nikoli nisem maral naokoli razlagat, kaj in kolk imamo doma, mi je bilo celo nerodno če je kdo izvohal, od kod izviram, pa tako.
Tip je sicer precej zagret zame, samo zdej ne vem, a res pada na kesh, al se samo heca, pa mislim,da še ne ve, da sem bolj pr ta bogatih…kako to ugotovit? Aja, pa tip tud ni nevem kakšen revež-no saj vem to ne igra nobene veze…
Em…… mene kot prvo zanima, kakšno vezo pa vidva s tvojim tipom sploh imata, da niti ne ve iz kje prihajaš, kaj so tvoji starši po poklicu,……
Drugače pa: tipi “lapamo” marsikaj, tko da ne preveč resno vzet tega…… po drugi strani pa……. jst kaj takšnega še nisem nikoli rekel svoji punci (katerikoli), ker mi to ni važno in mi ni niti najmanj pomembno…… tko da: jst se nebi vprašal: če te ima rad, ampak bi se bolj spraševal kakšne cilje ima tvoj tip v življenju…….. če ni on malo preveč “flegma”…….
LP
Remedy
Eno zlatih pavil: če ti tip o sebi govori ne preveč prijetne stvari, mu kar verjemi. Zakaj bi sicer take reči govoril, če ne bi bile resnične? Ljudje si iščejo partnerja pa nekih svojih kriterijih – tako kot si veliko žensk išče predvsem situiranega moškega, si tudi precej moških išče premožno žensko. To samo po sebi ni ne dobro ne slabo, je pač dejstvo, ki ga pri takem človeku moraš vzeti v zakup. Lahko si vesela, da ti je to kar naravnost povedal.
Alo!
Jaz pa ti svetujem, da ga pusti. Zapomni si, tudi če imaš res toliko keša in si premožna, ali pa so tvoji starši to še ni razlog, da tvoj partner NE BO HODIL V SLUŽBO!!!
Pa magari tako za 80.000. Dec mora hodit v službo, kje pa živiš!?
Kaj pa če se je že prej pozanimal, kakšno je tvoje materialno stanje?
Videz ni vse. Veš, to, da ženska dela in gara, mož pa je doma, ni samo moževa krivda, ampak delno tudi ženska, ker ga ni sterala, da si najde job.
Srečno!
Kati
Forum je zaprt za komentiranje.