Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Iščem apartma za 4 osebe Istra/ Rabac /Krk

Iščem apartma za 4 osebe Istra/ Rabac /Krk

Pozdrav

ker vas je veliko ni hudič da se ne bi našel kdo, ki bi mi lahko pomagal 🙂
Torej: iščem apartma v avgustu zase in za 3 otroke ( najstniki) najraje Krk, Rabac, Poreč, Novigrad , Vrsar..
ker bomo ta čas brez avta ( mož ne more dobit dopusta, zato gremo sami) mora biti plaža seveda zelo blizu, enako pa trgovina in kakšna restavracija/pizzerija in slaščicarna 🙂

Če kdo ve za kaj ali celo sam oddaja se priporočam. Šli bi pa od 4-7 dni ( se pač prilagodimo prostemu terminu) vsaj toliko da se otroci naužijejo morskega zraka.

Že vnaprej hvala vsem skupaj.

… kmalu ste se spomnili… upam da kaj najdeš

Poglej na hrvaskih portalih za oddajo apartmajev. Glej na takih, kjer lahko omejis razdaljo do plaze, ceno, kraj… Ponudbe je dovolj, da se tudi v zadnjem trenutku najde kaj uporabnega.

Vtipkaj v google “apartmani Rabac” ali “apartmani Krk”, pa veselo na isknje. Oziroma se boljse: svojim najstnikom povej svoje zahteve in omejitve, pa naj iscejo. Imajo zlati cas in je dobro, da se naucijo uporabljati net tudi za kaj koristnega.

Hvala 🙂

verjemi da sem že pregledala cel kup strani, a zaradi omenjenih zahtev je zadeva malo težje, zato sprašujem tudi tule, ker vem da bom dobila kak namig za ” preverjene” zadeve… 🙂

Crikvenica je manjše mestece, ima mestno plažo in vse je pri roki, pa še turistično naselje je na par korakov. Mi smo bili tam v hotelu, ampak ni vrag, da nimajo tudi apartmajev.
Drugače pa na airbnb vnesi zahteve in glej, da je apartma v centru mesta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close