Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Išče se ruski hrt ASTOR – OBALA POZOR!

Išče se ruski hrt ASTOR – OBALA POZOR!

IŠČE SE RUSKI HRT ASTOR

V ponedeljek, 1.4. se je v okolici Štjaka pri Sežani izgubil 1 letni ruski hrt Astor (Azur Spirit of the Tsar). Nosi črno ovratnico s pisanim vzorcem. Je izredno prijazen in družaben pes. Št.čipa: 27609851029005, čipiran je v Avstriji. Kdor koli bi ga našel, videl ali ve karkoli o njem, naj prosim pokliče na 031/325939 (Mojca) ali 031/217919 (Elija).

Zaradi določenih okoliščin sklepamo, da je bil pes odpeljan (ukraden) in ne izključujemo dejstva, da se nahaja nekje na obali.

Najditelja čaka nagrada – 200,00 eur!!!

Kakšen lepotec! Upam da ga čimprej anjdete! Na fb na društva ste že “polepili”?

Priporočam, da tole poskusite objaviti preko FB skupine Pes – moj prijatelj, oni delujejo predvsem na obali in imajo ogromno FB like-ov, tako da bi se krog precej razširil. Pa objava preko FB skupine Živali potrebujejo pomoč bi tudi znala pomagati.

Astor je res čudovit pes in držim pesti, da se kmalu vrne domov.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Hvala vsem ,ki ste se odzvali! Preko Fbja smo ze veliko objavljali, pa tudi na Pes moj prijatelj. Poslali smo tudi na vse Radie in Tv tako,da smo zelo aktivni glede tega. Letaki so polepljeni povsod in predvsem smo najbolj aktivni na obali, ker je lahko tam (po nekih namigovanjih)..Če ga pa kdor koli vidi naj pokliče ali posumi, da je to ta kuža, naj pokliče! Upam,da ga najdemo čim prej! Hvala!!

Ja tega bo pa skor nemogoče zgrešit.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close