Najdi forum

Zivijo!
Zanima me ce je katera punca zainteresirana za potovanje na Irsko v juniju 2003 z agencijo iz Skofje Loke za 8 dni. Polet iz ljubljane do Dublina in nazaj. Za ceno se ne vem. Sem pa mirno dekle, ne kadim, ne pijem in bi prosila ce bi bila taka tudi punca katera bi zelela iti z menoj.

Lep dan
Petra

Živio, Petra!

Men Irska zanima, ker imam namen iti letos tja, vendar po moje junija ne bo šlo, pač pa bolj avgusta. Ni pa še nujno. Lani sem bila 1 mesec v Angliji in po Škotskem in mi je žal zmanjkalo časa in denarja še za Irsko.

…a gres z agencijo Galerija?? Sem iz Šk.Loke…jaz bi sla takoj samo čas mi ne ustreza…takrat imam izpitno obdobje…
Kaksna pa je cena oz. kdaj bos izvedela za ceno??

Ojla Ana!
Grem z agencijo Galerija. Pravijo da je zelo v redu in je vsako leto vse zasedeno za Irsko.
Skoda ker ne mores iti. Saj je samo za 8 dni. Od 22.6.- 29.6. Ce imas pa takrat izpite potem je pa tezko.
Glede cene se ne vem. Mi bodo poslali enkrat februarja prospekt, pa se lahko takrat slisiva…
Lepo se imej in hvala za mail.
Petra

Ana!

Imas mogoce kaksen e-mail kjer bi lahko kaj kontaktirali glede Irske.
Si ti ze sla kdaj s to agencijo ?
Lep dan
Petra

Ojla!
Je se kje kaksna punca (stara od 26 let naprej ) katera bi sla s punco staro 28 let na Irsko v juniju 2003. Ce si kje se mi javi. Sem nekadilka, ne pijem in sem na sploh v redu. Odhod bi bil 21.6. – 28.6. z avionom iz Brnika in nazaj. Z agencijo Galerija iz Skofje Loke. Za ceno zvem februarja.
Lepo se imej in hvala…
Petra

Lep pozdrav!
Jaz osebno se nisem sla s to agencijo nikamor…povsod pa slisim same pozitvne izkušnje…je pa res da je precej draga…ampak za to ceno baje dobis zelo veliko…
Ja meni izpiti res ne dopuščajo tega…pa tudi stara sem sele 21… 🙂
Prosila pa bi te,da če bos šla se mi kasnje javi in povej izkušnje…drugače pa upam da bos nasla sopotnico….
Veliko sreče!!!
P.s. Pa še to… Irska …država, je ze od nekdaj moja najljubša… in upam da jo bom nekoč res obiskala…. LP!!!

Ojla Ana!
Najprej hvala za mail. Sem ga bila zelo vesela. Upam da bom res nasla kaksno sopotnico. Na zalost nisem se srecala zivljenskega sopotnika, ampak nisem obupala.
Ce bom sla na Irsko ti lahko posljem kaksno kartico, samo naslov mi sporoci.
Drugace se pa lepo imej in se sigurno slisiva..
Lep pozdrav,
Petra

priporočam ti obisk te prekrasne dezele s precudovitimi ljudmi
midva sva sla leta 98 v lastni reziji in bilo je nepozabno-najboljsi dopust doslej pa se poceni.
tja sva sla z vlakom in ladjo-vse skupaj naju je kostalo pr. 300.000 in sicer z interreil tickets…spala sva v hostlih, ki so za mlade najprimernejsi… če te zanima se kaj lahko pises!!!

Lp špela

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close